Restaurant Sint-Gillis-Waas

Zoek een restaurant in Sint-Gillis-Waas

Nieuws uit de omgeving van Sint-Gillis-Waas

Restaurant Nest is voorbode van nieuwe vleugel Hotel Beveren

Verschenen in nieuwsblad.be op 06 05 2017. Citaat:
foto restaurant Nest - Van der Valk

Het bestaande restaurant De Mangerie onderging de voorbije weken een metamorfose tot Nest.

"We zijn voortaan meer dan een gewoon restaurant en mikken op meer beleving. We behouden de klassiekers in ons menu, want dat verwachten de hotelgasten en onze andere klanten, maar nu kiezen we ook voor 'foodsharing' en belevingsgerechten zoals een 'hot stone'. Daarnaast starten we met 'live cooking' op vrijdag en zondag", vertelt Tim van der Valk, sinds vijf jaar zaakvoerder en al de vierde generatie van de familie van der Valk in Hotel Beveren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Nest - Van der Valk

Tafeltje Rond, Beveren

Verschenen in Goesting Oost-Vlaanderen op 27 04 2017. Citaat:
foto restaurant Tafeltje Rond

Traiteur Filip Slangen droomde al een tijdje van een eigen restaurant en opende in hartje Beveren Tafeltje Rond.

Slangen brengt vernieuwing zonder al te experimenteel te worden. En dat voor een redelijke prijs.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Tafeltje Rond

King George Café, Sint-Niklaas

Verschenen in Goesting Oost-Vlaanderen op 22 02 2017. Citaat:
foto restaurant King George Café

King George was al een creatief reclamebureau met Sint-Niklaas als uitvalsbasis. Ze breiden hun activiteiten daar nu uit in een oude tapijtfabriek met meeting rooms, event hall, concept store en het King George Café. In het café kan je terecht voor koffie, lunch of apero.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant King George Café

't Korennaer in de culinaire top

Verschenen in nieuwsblad.be op 22 11 2016. Citaat:
foto restaurant 't Korennaer

Gisteren stelde Michelin zijn nieuwe gids voor en daarin werden ook de nieuwe éénsterrenrestaurants bekend gemaakt.

Daarbij hoort ook restaurant 't Korennaer te Nieuwkerken-Waas van chef Edwin Van Goethem, die natuurlijk dolblij was met deze onderscheiding.

De gelukkige Edwin reageert aan Het Nieuwsblad: 'We zijn al twintig jaar actief, alle beslommeringen zijn weggevallen. We concentreren ons volledig op onze kwalitatieve keuken en daar worden we nu voor beloond. ‘t Korennaer is nu echt wel de culinaire top van het Waasland.'

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant 't Korennaer

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.