Restaurant Sint-Amands

Zoek een restaurant in Sint-Amands

In de pers: Sint-Amands

Café d'O, Sint-Amands

Verschenen in Goesting Antwerpen op 07 09 2016. Citaat:
foto restaurant Café d'O

Café d'O te Amands heeft haar start zeker niet gemist. Een paar maanden na de opening ging Goesting magazine er op af en het was zeker de moeite waard.

De gerechten waren allemaal perfect bereid en mooi gepresenteerd. Een bijkomend pluspunt is het heerlijk mooie en aangename terras.

Beoordeling: 4 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Café d'O

Nieuws uit de omgeving van Sint-Amands

Aan Tafel: Skov

Verschenen in De Standaard Magazine op 03 06 2017. Citaat:
foto restaurant Skov

Het getuigt van lef en kunde om buiten de stad een ambitieuze brasserie te starten.

Al prijkt er gravad lax op de spijskaart, het draait hier toch vooral om herkenbare Vlaamse brasseriegerechten: garnaalkroketten, vol-au-vent, stoofvlees, steak tartaar, steak bearnaise, paling in 't groen. Met hier en daar een originele bereiding.

Beoordeling prijs-kwaliteit: 2 bordjes (redelijk).

Meer over restaurant Skov

Proefwerk: Wilford T

Verschenen in Sabato-magazine De Tijd op 18 04 2017. Citaat:
foto restaurant Wilford T

Het voorgerecht is een en al finesse. Chef Tom Vermeiren weet in een trio rond aardpeer, yuzu en licht gebrande oester de smaak van elk onderdeel naar boven te laten komen en er tegelijk één geheel van te maken.

In een dubbele bereiding rond kalfsvlees, morieltjes en langoustine draait hij de kraan van de smaakintensiteit verder open. Een ragout van kaf krijgt meerwaarde door een sterke combinatie van morieltjes met wat geschaafde truffel, fijngesneden asperges en een diepe jus.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Wilford T

Eetboutique Boter-bloem

Verschenen in Goesting Oost-Vlaanderen op 29 03 2017. Citaat:
foto restaurant Eetboutique Boter-Bloem

Een eetboutique! Een eetboutique? Daaronder mag je een soort van huiskamerrestaurant verstaan. Een kleine ruimte, met zowat 20 zitplaatsen, gezellig en stijlvol aangekleed, met mooie houten tafeltjes en comfortabele stoelen.

Voor haar eetboutique bedacht Charlotte trouwens een uniek concept. Op het menu staan enkel gebak, soep, open belegde boterhammen (met wisselende garnituren en beleg, naargelang het marktaanbod) en kroketten. Die laatste komen, net als de boterhammen, met vlees, vis of in veggievorm.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Eetboutique Boter-Bloem

Biestro H-Eat

Verschenen in Goesting Antwerpen op 22 02 2017. Citaat:
foto restaurant Biestro H-eat

De gekke spelling moet duidelijk maken dat er naast klassiekers ook hippere interpretaties op het menu staan. In de keuken staan twee koks die elkaars tegenpolen zijn, maar samen tot unieke combinaties komen.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Biestro H-eat

Wereldkeuken Temse

Verschenen in Goesting Oost-Vlaanderen op 01 06 2016. Citaat:
foto restaurant Wereldkeuken Temse

Sinds recent is er in Temse een nieuw restaurant waar je à volonté kunt genieten van de Aziatische keuken.

In dit all you can eat buffetstijl restaurant is aangenaam vertoeven en is het personeel supervriendelijk. Goesting Oost-Vlaanderen was ook over het algemeen redelijk tevreden over het eten. Zeker de à la minute bereide gerechten waren de lekkerste.

Beoordeling: 3 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Wereldkeuken Temse

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.