Restaurant Sint-Agatha-Berchem

Zoek een restaurant in Sint-Agatha-Berchem

Nieuws uit de omgeving van Sint-Agatha-Berchem

La Cevicheria

Verschenen in Goesting Vlaams-Brabant op 21 09 2017. Citaat:
foto restaurant La Cevicheria

Als het regent in Parijs, dan druppelt het in Brussel. Klopt als een bus, want na twee vestigingen in de lichtstad is er nu ook een Brussels bijhuis van La Cevicheria, gespecialiseerd in in citrussap gemarineerde rauwe vis, geopend. Het blijkt hipster hq van deze zomer te zijn.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant La Cevicheria

Laure Genonceaux, Brinz'L Ukkel: Chaudfontaine Lady Chef of the Year

Verschenen in hln.be op 19 09 2017. Citaat:
foto restaurant Brinz'l

Laure Genonceaux van restaurant Brinz'L in Ukkel is dinsdag verkozen tot Chaudfontaine Lady Chef of the Year. Zij volgt Julie Baekelandt van C-Jules uit Zottegem op.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Brinz'l

'Charlotte Café Cuisine' in Ukkel: buurtbistro herleeft

Verschenen in knackweekend.be op 21 03 2017. Citaat:
foto restaurant Charlotte Café Cuisine

Bij mooi weer zijn de plaatsen op het verhoogde terras voor de deur geliefd. Binnen wacht een ruime bar met krukken, waarop gedronken, gegeten en gediscussieerd kan worden. Vanaf de oude schoolstoelen aan de met formica bedekte tafels hebben de bezoekers zicht op de keuken.

Je bent in Charlotte Café Cuisine welkom vanaf het ontbijt tot laat in de avond. De suggesties van de dag staan in het Frans op een leien bord geschreven.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Charlotte Café Cuisine

Amen, Elsene

Verschenen in Goesting Vlaams-Brabant op 22 02 2017. Citaat:
foto restaurant Amen

Voor het hoofdgerecht gaan we de luxueuze toer op: maine-anjou rund (€ 42,50) en kalfszwezerik (37,50). De kwaliteit van de ingrediënten is onmiskenbaar. Het rundvlees smelt op m'n tong. Ge-wel-dig! Dat het perfect bleu chaud gebakken is, kunnen we enkel toejuichen. Ook de wintergroentjes erbij zien er mooi uit en zijn simpel, maar o zo lekker. Over de kalfszwezerik evenzeer enkel complimenten: krokant vanbuiten, mals vanbinnen, met een smakelijk assortiment champignons erbij.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Amen

Nieuwe sterren uitgedeeld in Michelin België & Luxemburg 2017

Verschenen in eigen redactie op 21 11 2016.
foto restaurant BOZAR Brasserie

Michelin heeft maandag zijn nieuwe gids voor 2017 voorgesteld. Negen Belgische restaurants kregen hun eerste ster toegekend.

De nieuwe éénsterrenrestaurants zijn:

  • 't Korennaer, Nieuwkerken-Waas
  • Castor, Beveren-Leie
  • Colette, Westerlo
  • Kelderman, Aalst
  • Bozar Brasserie, Brussel
  • Quadras, St. Vith
  • La Villa Emily, Brussel
  • Vol-Ver, Marke
  • Wine in the City, Jette

Bekijk: restaurants uit dit artikel

Michelin Bib Gourmand 2017 - Nieuwkomers België

Verschenen in eigen redactie op 14 11 2016.

Michelin heeft de nieuwste Bib Gourmand 2017 voorgesteld. In totaal staan er 165 restaurants in België, waaronder 25 nieuwkomers.

Lees het volledige artikel

Bekijk: restaurants uit dit artikel

En Face de Parachute, Elsene
Gespot op het web

Verschenen in eigen redactie op 03 11 2016.

Gespot op de blog 'Au goût d'Emma'
Verslag (in het Frans) over een bezoek aan restaurant En Face de Parachute te Elsene.
Lees het verslag

Meer over restaurant En Face De Parachute

Let's Dim Sum, Ukkel

Verschenen in Goesting Vlaams-Brabant op 07 09 2016. Citaat:
foto restaurant Let's Dim Sum

Voor authentieke dim sum moet je volgens Goesting Vlaams-Brabant bij Let's Dim Sum te Ukkel zijn.

Hier wordt deze Chinese specialiteit vakkundig door twee kokkinnen à la minute bereid. De hapjes die Goesting magazine voorgeschoteld kreeg, waren allemaal heel smakelijk en licht.

Beoordeling: 3 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Let's Dim Sum

Vijf finalisten 'Eerste Kok van België 2017' zijn bekend

Verschenen in standaard.be op 11 07 2016. Citaat:
foto restaurant Sir Kwinten

Op 3 oktober 2016 zullen vijf chefs meedingen voor de titel Eerste Kok van België 2017. Deze wedstrijd wordt georganiseerd door Club Prosper Montagne.

De vijf finalisten zijn Jean-Jacques Danthine (La Meilleure Jeunesse, Brussel), Bart Hoornaert (La Durée, Izegem), Lukas Moonens (Bistro Margaux, Sint-Martens-Bodegem), Anthony Stoop (Pigas, Sint-Niklaas en Likoké, Les Vans) en Glenn Verhasselt (Sir Kwinten, Lennik).

Lees het volledige artikel (externe link)

Bekijk: restaurants uit dit artikel

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.