Restaurant Schelle

Zoek een restaurant in Schelle

In de pers: Schelle

Lane 12

Verschenen in Goesting Antwerpen op 11 09 2017. Citaat:

Lekker eten in een bowling? Lane 12, het nieuwe restaurant van bowling Wima in Schelle, wil dat verwezenlijken met een laagdrempelig concept en een hedendaagse keuken. Voor een professionele kok is de keuken van Lane 12 een droom: naast het klassieke arsenaal is die uitgerust met een Spaanse houtskooloven, een Italiaanse pizzaoven, een steenoven, een hoogenergetisch wokfornuis, een Japanse teppanyaki en een Amerikaanse broiler.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Lane 12

Nieuws uit de omgeving van Schelle

The butcher’s son: pure gastronomie

Verschenen in Be-Gusto op 02 04 2018. Citaat:
foto restaurant The Butcher's Son

Bij the butcher’s son kan je zowel terecht voor een uitgebreid arsenaal aan degustaties maar ook voor een bezoek met één hoofdgerecht. De losse en ongedwongen sfeer in combinatie met de constante kwaliteit maken the butcher’s son één van de succesformules in de Stadsbrouwerij!

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant The Butcher's Son

De Troubadour

Verschenen in Be-Gusto op 08 12 2017. Citaat:
foto restaurant De Troubadour

John Verbeeck maakt van op restaurant gaan net dat tikkeltje meer. Hij is een chef die tijdens de service goedlachs tussen de tafels paradeert en de sfeer kracht bijzet met grappige oneliners. In het bord vinden we tegenwoordig een meer verfijnde avant garde keuken zonder dat het vers seizoensproduct verloochend wordt. Reken daarbij een interessante wine pairing en een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding en we weten weer waarom we retro gaan in de Antwerpse Driekoningenstraat!

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant De Troubadour

Gault Millau 2018 - Laureaten

Verschenen in eigen redactie op 13 11 2017.
foto restaurant D'Eugènie à Émilie

Op maandag 13 november maakte de culinaire gids Gault&Millau zijn laureaten voor 2018 bekend.

  • Chef van het jaar: Eric Fernez, restaurant d’Eugénie à Emilie - Baudour
  • Jonge Chef van het jaar, Vlaanderen: Jo Grootaers, Altermezzo - Tongeren
  • Jonge Chef van het jaar, Wallonië: Ludovic Vanackere, Atelier de Bossimé - Loyers
  • Jonge Chef van het jaar, Brussel: Kenzo Nakata, Gramm - Brussel
  • Nieuwkomer van het jaar: Chambre Séparée (Kobe Desramaults) - Gent
  • Gastro–Bistro van het jaar: Bruut - Brugge
  • Brasserie van het jaar: Brabohoeve - Schilde
  • Beste Wijnkaart: Terminus- Watou
  • Sommelier van het jaar: Gianluca Di Taranto, The Jane – Antwerpen
  • Ambachtsman van het Jaar: Johan Segers, 't Fornuis - Antwerpen
  • Bierkaart van het jaar: Edison - Koksijde
  • Dessert van het jaar: L'Eau Vive - Arbre
  • Gastvrouw van het jaar: Valérie Meyers, restaurant Philippe Meyers - Braine-l'Alleud
  • Terras van het jaar: Fou d'Ô - Gent
  • Aziaat van het jaar: Dokkoon KAPUEAK, Bo Raan – Knokke
  • Italiaan van het jaar: Felice Miluzzi, Rossi – Leuven
  • Trofee Prijs/Plezier, Vlaanderen: Siphon – Damme
  • Trofee Prijs/Plezier, Brussel: Le 203 – Sint-Gillis
  • Trofee Prijs/Plezier,Wallonië: Le Baragoû – Marche-en-Famenne
  • Ontdekking van het jaar, Vlaanderen: De Stadt van Luijck - Sint-Truiden
  • Ontdekking van het jaar, Wallonië: L' Horizon – Chaumont-Gistoux
  • Ontdekking van het jaar, Brussel: Le Transvaal
  • Beste Groenterestaurant, Vlaanderen: Hofke van Bazel, Bazel
  • Beste Groenterestaurant, Wallonië: Ô de vie – Juprelle
  • Beste Groenterestaurant, Brussel: Bouchéry – Ukkel
  • Pop of the Year, Vlaanderen: Bar Palmier – Antwerpen
  • Pop of the Year, Wallonië: Pépite – Cave à manger – Namen
  • Pop of the Year, Brussel: Nona – Brussel
  • Speciale erkenning: Peter en Lieve Goossens, voor 30 jaar Hof van Cleve & 15 jaar aan de top in Gault&Millau.

Bekijk: restaurants uit dit artikel

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.