Restaurant Schelle

Zoek een restaurant in Schelle

In de pers: Schelle

Lane 12

Verschenen in Goesting Antwerpen op 11 09 2017. Citaat:

Lekker eten in een bowling? Lane 12, het nieuwe restaurant van bowling Wima in Schelle, wil dat verwezenlijken met een laagdrempelig concept en een hedendaagse keuken. Voor een professionele kok is de keuken van Lane 12 een droom: naast het klassieke arsenaal is die uitgerust met een Spaanse houtskooloven, een Italiaanse pizzaoven, een steenoven, een hoogenergetisch wokfornuis, een Japanse teppanyaki en een Amerikaanse broiler.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Lane 12

Toque Tok

Verschenen in Goesting Antwerpen op 22 02 2017. Citaat:
foto restaurant Toque-Tok

De magneet van het huis is de halve kip aan 't spit (€ 13,50), mals en sappig, met een licht krokante korst.

Ik neem er een klassieke sla bij met tomaat, ei en komkommer en een dressing met opnieuw wat zoet (€ 4,25) en uitstekende frieten (€ 4).

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Toque-Tok

Nieuws uit de omgeving van Schelle

Gault Millau 2018 - Laureaten

Verschenen in eigen redactie op 13 11 2017.
foto restaurant D'Eugènie à Émilie

Op maandag 13 november maakte de culinaire gids Gault&Millau zijn laureaten voor 2018 bekend.

  • Chef van het jaar: Eric Fernez, restaurant d’Eugénie à Emilie - Baudour
  • Jonge Chef van het jaar, Vlaanderen: Jo Grootaers, Altermezzo - Tongeren
  • Jonge Chef van het jaar, Wallonië: Ludovic Vanackere, Atelier de Bossimé - Loyers
  • Jonge Chef van het jaar, Brussel: Kenzo Nakata, Gramm - Brussel
  • Nieuwkomer van het jaar: Chambre Séparée (Kobe Desramaults) - Gent
  • Gastro–Bistro van het jaar: Bruut - Brugge
  • Brasserie van het jaar: Brabohoeve - Schilde
  • Beste Wijnkaart: Terminus- Watou
  • Sommelier van het jaar: Gianluca Di Taranto, The Jane – Antwerpen
  • Ambachtsman van het Jaar: Johan Segers, 't Fornuis - Antwerpen
  • Bierkaart van het jaar: Edison - Koksijde
  • Dessert van het jaar: L'Eau Vive - Arbre
  • Gastvrouw van het jaar: Valérie Meyers, restaurant Philippe Meyers - Braine-l'Alleud
  • Terras van het jaar: Fou d'Ô - Gent
  • Aziaat van het jaar: Dokkoon KAPUEAK, Bo Raan – Knokke
  • Italiaan van het jaar: Felice Miluzzi, Rossi – Leuven
  • Trofee Prijs/Plezier, Vlaanderen: Siphon – Damme
  • Trofee Prijs/Plezier, Brussel: Le 203 – Sint-Gillis
  • Trofee Prijs/Plezier,Wallonië: Le Baragoû – Marche-en-Famenne
  • Ontdekking van het jaar, Vlaanderen: De Stadt van Luijck - Sint-Truiden
  • Ontdekking van het jaar, Wallonië: L' Horizon – Chaumont-Gistoux
  • Ontdekking van het jaar, Brussel: Le Transvaal
  • Beste Groenterestaurant, Vlaanderen: Hofke van Bazel, Bazel
  • Beste Groenterestaurant, Wallonië: Ô de vie – Juprelle
  • Beste Groenterestaurant, Brussel: Bouchéry – Ukkel
  • Pop of the Year, Vlaanderen: Bar Palmier – Antwerpen
  • Pop of the Year, Wallonië: Pépite – Cave à manger – Namen
  • Pop of the Year, Brussel: Nona – Brussel
  • Speciale erkenning: Peter en Lieve Goossens, voor 30 jaar Hof van Cleve & 15 jaar aan de top in Gault&Millau.

Bekijk: restaurants uit dit artikel

De kracht van eigen kweek in restaurant Condacum

Verschenen in gva.be op 11 08 2017. Citaat:
foto restaurant Condacum

Op een haar na was Yvan Janssens van restaurant Condacum groentekok van het jaar. Hij kreeg wel de prijs voor de meeste groenten en fruit op het bord, een pluim voor de nieuwe stijl van deze brasserie met restaurantallures.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Condacum

Mon

Verschenen in Goesting Antwerpen op 19 07 2017. Citaat:
foto restaurant Mon

In het 19de-eeuwse koetshuis van Hof ter Beke opende de tweede vestiging van Món. De menukaart is identiek, maar het verbouwde kasteel biedt een enorme meerwaarde.

Het verpauperde kasteel en aanpalend koetshuis kregen een grondige renovatie. Een glazen volume verbindt de twee panden en langs de slotgracht werd een strakke glazen galerij gebouwd waar het restaurant een plek kreeg, met zicht op het groen, de eenden en de waterkippen die in het water scharrelen.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Mon

Proefwerk: Wilford T

Verschenen in Sabato-magazine De Tijd op 18 04 2017. Citaat:
foto restaurant Wilford T

Het voorgerecht is een en al finesse. Chef Tom Vermeiren weet in een trio rond aardpeer, yuzu en licht gebrande oester de smaak van elk onderdeel naar boven te laten komen en er tegelijk één geheel van te maken.

In een dubbele bereiding rond kalfsvlees, morieltjes en langoustine draait hij de kraan van de smaakintensiteit verder open. Een ragout van kaf krijgt meerwaarde door een sterke combinatie van morieltjes met wat geschaafde truffel, fijngesneden asperges en een diepe jus.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Wilford T

Biestro H-Eat

Verschenen in Goesting Antwerpen op 22 02 2017. Citaat:
foto restaurant Biestro H-eat

De gekke spelling moet duidelijk maken dat er naast klassiekers ook hippere interpretaties op het menu staan. In de keuken staan twee koks die elkaars tegenpolen zijn, maar samen tot unieke combinaties komen.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Biestro H-eat

Trattoria Kaai, Boom

Verschenen in Goesting Antwerpen op 07 09 2016. Citaat:
foto restaurant Trattoria Kaai

Trattoria Kaai te Boom is gehuisvest in een opvallend gebouw en door de hoge ramen heb je een mooi zicht op de Rupel.

Het concept is trendy en volledig Italiaans getint met een zeer uitgebreid gamma pizza, pasta, vlees- en visgerechten. Voor Goesting Antwerpen was hun bezoek één van twee gezichten. Het voorgerecht was perfect gegaard en heel smakelijk. Bij het hoofdgerecht daarentegen misten ze een beetje de eenvoud en finesse die de Italiaanse keuken typeert.

Beoordeling: 3 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Trattoria Kaai

Wereldkeuken Temse

Verschenen in Goesting Oost-Vlaanderen op 01 06 2016. Citaat:
foto restaurant Wereldkeuken Temse

Sinds recent is er in Temse een nieuw restaurant waar je à volonté kunt genieten van de Aziatische keuken.

In dit all you can eat buffetstijl restaurant is aangenaam vertoeven en is het personeel supervriendelijk. Goesting Oost-Vlaanderen was ook over het algemeen redelijk tevreden over het eten. Zeker de à la minute bereide gerechten waren de lekkerste.

Beoordeling: 3 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Wereldkeuken Temse

Bistro Vintage signé Nuance – Inspired by Thierry Theys

Verschenen in Kris Kookt op 16 03 2016. Citaat:
foto restaurant Bistro Vintage

Bistro Vintage, geopend door Thierry Theys, te Kontich is een klassezaak met een gestileerd en sereen interieur.

Kris Kookt koos het prachtig 5-gangenmenu dat men niet direct zou linken aan de naam 'Bistro'. De nieuwe chef Bart Van Wijmelbeke scoort er heel goede punten mee. Klassieke gerechten worden vernieuwend geserveerd en kwaliteit staat hier duidelijk centraal.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Bistro Vintage

De Pistache, Aartselaar

Verschenen in Goesting Antwerpen op 10 02 2016. Citaat:
foto restaurant De Pistache

De Pistache te Aartselaar is de nieuwe stek van Dimitri Stouraitis. Het is een trendy restaurant met vooral zuiders getinte gerechten.

Dirk De Schutter, voor Goesting Antwerpen, beleefde er zonder meer een aangename avond. Een gezellig ingericht restaurant met lekker eten en goede wijnen.

Beoordeling: 3 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant De Pistache

Hove Centraal, Hove

Verschenen in Goesting Antwerpen op 10 02 2016. Citaat:
foto restaurant Hove Centraal

De nieuwe brasserie Hove Centraal te Hove is hedendaags ingericht, heeft een groot terras en biedt een brede waaier aan gerechten aan.

Goesting magazine Antwerpen kreeg royale porties maar sommige gerechten misten wat verfijning. De garnaalkroket was lekker, met een krokante korst en goede vaste vulling.

Beoordeling: 3 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Hove Centraal

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.