Restaurant Rumst

Zoek een restaurant in Rumst

Nieuws uit de omgeving van Rumst

Lane 12

Verschenen in Goesting Antwerpen op 11 09 2017. Citaat:

Lekker eten in een bowling? Lane 12, het nieuwe restaurant van bowling Wima in Schelle, wil dat verwezenlijken met een laagdrempelig concept en een hedendaagse keuken. Voor een professionele kok is de keuken van Lane 12 een droom: naast het klassieke arsenaal is die uitgerust met een Spaanse houtskooloven, een Italiaanse pizzaoven, een steenoven, een hoogenergetisch wokfornuis, een Japanse teppanyaki en een Amerikaanse broiler.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Lane 12

De kracht van eigen kweek in restaurant Condacum

Verschenen in gva.be op 11 08 2017. Citaat:
foto restaurant Condacum

Op een haar na was Yvan Janssens van restaurant Condacum groentekok van het jaar. Hij kreeg wel de prijs voor de meeste groenten en fruit op het bord, een pluim voor de nieuwe stijl van deze brasserie met restaurantallures.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Condacum

Mon

Verschenen in Goesting Antwerpen op 19 07 2017. Citaat:
foto restaurant Mon

In het 19de-eeuwse koetshuis van Hof ter Beke opende de tweede vestiging van Món. De menukaart is identiek, maar het verbouwde kasteel biedt een enorme meerwaarde.

Het verpauperde kasteel en aanpalend koetshuis kregen een grondige renovatie. Een glazen volume verbindt de twee panden en langs de slotgracht werd een strakke glazen galerij gebouwd waar het restaurant een plek kreeg, met zicht op het groen, de eenden en de waterkippen die in het water scharrelen.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Mon

Silo’s, the power of ‘Danny’

Verschenen in Be-Gusto op 09 07 2017. Citaat:
foto restaurant Silo's

Hier kan je niet alleen genieten van een top vol-au-vent, uitstekend bereide kalfshersentjes, een lekkere onglet of lendestuk of een topper van een vers gedraaide Dame Blanche maar ook van een zeer interessante wijnkaart dito wijnaanbod per glas.

Wij gingen voor ‘An amazing Taste Experience’ en vroegen een menu met proevertjes van alle klassiekers. En Silo’s maakt zijn naam helemaal waar. Dit is een top-brasserie zoals we er maar zelden tegenkomen.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Silo's

Toque Tok

Verschenen in Goesting Antwerpen op 22 02 2017. Citaat:
foto restaurant Toque-Tok

De magneet van het huis is de halve kip aan 't spit (€ 13,50), mals en sappig, met een licht krokante korst.

Ik neem er een klassieke sla bij met tomaat, ei en komkommer en een dressing met opnieuw wat zoet (€ 4,25) en uitstekende frieten (€ 4).

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Toque-Tok

Bistrot Achilles: no-nonsensekeuken van jong talent

Verschenen in knackweekend.be op 05 01 2017. Citaat:
foto restaurant Bistrot Achilles

Michael Van Opstal, beste Juniorkok van België in 2011, nam in 2016 restaurant Baron van Zon over en veranderde de naam in Bistrot Achilles.

Op de borden komen verzorgde, royale bereidingen, die Michael eigenhandig opdient zonder stijfheid. Terugkomende specialiteiten zijn garnalenkroketten, ravioli met ganzenlever in truffelbouillon en krokant gebakken zwezerik.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Bistrot Achilles

La Boya, Mechelen

Verschenen in elidesc says op 21 12 2016. Citaat:
foto restaurant La Boya

Een diner 'en groupe' bij het Marokkanse restaurant La Boya te Mechelen was voor elidesc.com een heel aangename ervaring.

Op enkele uitzonderingen na kregen ze royale porties van uiterst lekkere, typische Marokkanse gerechten geserveerd. Een adres om te onthouden.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant La Boya

Restaurant Centpourcent, Sint-Katelijne-Waver

Verschenen in Kris Kookt op 21 12 2016. Citaat:
foto restaurant Centpourcent

Restaurant Centpourcent te Sint-Katelijne-Waver is open sinds 2011 en behaalde al na tien maanden haar eerste Michelinster, die nog altijd in stand houdt.

Axel Colonna-Cesari brengt innovatieve gerechten geserveerd met een voorliefde voor de pure smaak en lokale producten, terwijl zijn vrouw Anneleen Soethaert met veel zorg de zaal voor haar rekening neemt.

Kris Kookt genoot van het 5 gangen menu, met als toppunt de met tijm gegrilde kingkrabpoten. Het dessert viel een beetje onder de verwachtingen maar dat kon de pret niet bederven.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Centpourcent

Lam'eau, Mechelen

Verschenen in Goesting Antwerpen op 05 10 2016. Citaat:
foto restaurant LAM'EAU

Restaurant Lam'eau in het Congrescentrum Lamot te Mechelen is gezellig en stijlvol ingericht.

Dit nieuwe restaurant kon ook Goesting magazine bekoren. De voorgerechten waren lekker fris, de salade vers en elgant, en de smaakcombinaties van de hoofdgerechten waren ook dik in orde. Zeker de moeite om dit prachtige plekje in Mechelen te bezoeken.

Beoordeling: 4 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant LAM'EAU

Trattoria Kaai, Boom

Verschenen in Goesting Antwerpen op 07 09 2016. Citaat:
foto restaurant Trattoria Kaai

Trattoria Kaai te Boom is gehuisvest in een opvallend gebouw en door de hoge ramen heb je een mooi zicht op de Rupel.

Het concept is trendy en volledig Italiaans getint met een zeer uitgebreid gamma pizza, pasta, vlees- en visgerechten. Voor Goesting Antwerpen was hun bezoek één van twee gezichten. Het voorgerecht was perfect gegaard en heel smakelijk. Bij het hoofdgerecht daarentegen misten ze een beetje de eenvoud en finesse die de Italiaanse keuken typeert.

Beoordeling: 3 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Trattoria Kaai

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.