Restaurant Rixensart

Zoek een restaurant in Rixensart

In de pers: Rixensart

Gault&Millau 2017 België: Laureaten

Verschenen in eigen redactie op 07 11 2016.

Op maandag 7 november maakte de culinaire gids Gault&Millau zijn laureaten voor 2017 bekend.

Lees het volledige artikel

Nieuws uit de omgeving van Rixensart

Michelingids 2019: nieuwe sterren

Verschenen in eigen redactie op 20 11 2018.
foto restaurant Eed

Kregen een eerste ster:

  • Eed, Leuven – Philippe Heylen
  • Les Jardins d’Anais,  Groot-Hertogdom Luxemburg
  • Nathan, Antwerpen – Nathan Van Echelpoel
  • La Plage d’Amée, Jambes – Julien Wauthier
  • Francq, Antwerpen – Tim Meuleneire
  • La Ligne Rouge, Plancenoit – Benjamin Laborie
  • Little Paris, Waterloo – Arold Bourgeois

Kregen een tweede ster:

  • Ma Langue sourit, Oetrange, Groot-Hertogdom – Cyril Molard
  • La Table de Maxime, Our – Maxime Collard
  • La Paix, Anderlecht – David Martin

Bekijk: restaurants uit dit artikel

De culinaire hoogtepunten volgens Bruno Vanspauwen: de 10 van 2017

Verschenen in De Standaard Magazine op 09 12 2017. Citaat:
foto restaurant Nona

Naar jaarlijkse gewoonte lijst Bruno Vanspauwen tien restaurants op die hem in 2017 aangenaam hebben verrast. Daarbij maakt hij geen onderscheid tussen sterrenzaken, bistro's en foodbars. Als er maar kwaliteit wordt geserveerd tegen een redelijke prijs. Liefst met een dosis creativiteit en bezieling.

De 10 restaurants: Chambre Séparée, Zet'Joe, Tero, Lunapark, Boo Raan, La Paix, De Vijf Seizoenen, U Foodbar, Nona en Troisgros (Frankrijk, www.troisgros.com).

Lees het volledige artikel (externe link)

Bekijk: restaurants uit dit artikel

Cru & Cuit

Verschenen in De Standaard Magazine op 13 05 2017. Citaat:
foto restaurant Cuit by Cru

Cru is niet zomaar een voedingswinkel, Cuit geen klassiek restaurant. Beide vormen een nieuw belevingsconcept (van de Colruyt Group) waar kijken, kiezen, proeven, kopen en eten met elkaar verenigd worden.

De culinaire stijl is huiselijk, het comfort en de service zijn basic, maar de ingrediënten zijn vers en van prima kwaliteit. 

Beoordeling prijs-kwaliteit: goed.

Meer over restaurant Cuit by Cru

Visrestaurant 'La Péniche' in Waver: Een omweg waard

Verschenen in knackweekend.be op 20 04 2017. Citaat:

Het repertoire is traditioneel Belgisch, naast enkele meer avontuurlijke suggesties. Oesters komen uit Zeeland, Bretagne of Normandië. Kreeften en krabben zitten in een leefbak. Ook de mosselliefhebber komt aan zijn trekken met een vijftiental bereidingen.

La Péniche laat proeven dat het niet noodzakelijk is naar de kust te reizen voor een goed stuk verse vis en eersteklas schaal- en schelpdieren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant La Peniche

Le Petit-Fils, Lasne

Verschenen in eigen redactie op 16 12 2016.
foto restaurant Le Petit-Fils

Gespot op de blog 'Au goût d'Emma'
Verslag (in het Frans) over een bezoek aan restaurant Le Petit-Fils te Lasne.
Lees het verslag

Meer over restaurant Le Petit-Fils

Loungeatude, Louvain-la-Neuve
Gespot op het web

Verschenen in eigen redactie op 10 11 2016.
foto restaurant Loungeatude

Gespot op de blog 'Au goût d'Emma'
Verslag (in het Frans) over een bezoek aan restaurant Loungeatude te Louvain-la-Neuve.
Lees het verslag

Meer over restaurant Loungeatude

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.