Restaurant Rijkevorsel

Zoek een restaurant in Rijkevorsel

Nieuws uit de omgeving van Rijkevorsel

Bib Gourmand 2018: 8 nieuwkomers in Vlaanderen

Verschenen in eigen redactie op 08 11 2017.
foto restaurant Plat Prefere

Er zijn 8 Vlaamse nieuwkomers in Bib Gourmand 2018:

  • Schnitzel - Antwerpen
  • Tou.Gou - Brugge
  • Signatuur - Hoogstraten
  • Het Verschil - Lede
  • Au Filet de Sole - De Panne
  • Xaler - Ronse
  • Plat Préfére - Snaaskerke
  • Faraya - Wemmel

meer info: Overzicht Bib Gourmand Benelux 2018 (pdf)

Bekijk: restaurants uit dit artikel

Vijf jaar De Kleinen Bistro, Westmalle

Verschenen in Kris Kookt op 17 04 2017. Citaat:
foto restaurant De Kleinen Bistro

In die 5 jaar zijn wijzelf ook evenveel keer in het restaurant geweest. Leuk om de hele evolutie van dit restaurant mee te maken. Knap werk Thari & Lawrence!

Sinds de opening van hun restaurant “De Kleinen Bistro” in Westmalle veranderde er heel wat. Het interieur kreeg een heuse opfrissing en het terras werd vernieuwd. Maar daar bleef het niet bij. Ook de kookstijl van Lawrence kreeg een upgrade.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant De Kleinen Bistro

Kempische culi-ervaring bij Haute Cookure

Verschenen in beetgraag.be op 13 11 2016. Citaat:
foto restaurant Haute Cookure

Het was feest voor beetgraag.be met hun bezoek aan Haute Cookure te Oostmalle.

Het begon met het super vriendelijke onthaal en het lekkere aperitief in Bar Vaccin. In de gezellige en huiselijke eetzaal ging het festijn gewoon verder. Uitstekend smakende gerechten volgden elkaar in een perfecte timing op en het was genieten geblazen tot en met het dessert.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Haute Cookure

Au Comptoir meets Resto Lewis: 4-hands diner

Verschenen in Kris Kookt op 11 10 2016. Citaat:
foto restaurant Au Comptoir

Twee topchefs, Thomas Snijders (Lewis, Hoogstraten) en Ivan Menten (Au Comptoir, Gierle), die samen één menu verzorgen, dat is vuurwerk gegarandeerd.

Kris Kookt mocht het zelf beleven en het was de moeite. Topgerechten, topbier, topwijnen, deze twee chefs zijn gewoonweg kunstenaars met hun eigen kookstijl maar met dezelfde passie voor het koken.

Lees het volledige artikel (externe link)

Bekijk: restaurants uit dit artikel

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.