Restaurant Retie

Zoek een restaurant in Retie

In de pers: Retie

Villa Tilia, Retie

Verschenen in Koken op hakken op 28 11 2016. Citaat:
foto restaurant Villa Tilia

Ter gelegenheid van haar verjaardag beleefde Koken op Hakken een heuse culinaire hoogdag bij Hotel-restaurant Villa Tilia te Retie.

Nog voor het festijn echt begon, kwam chef Jurgen zich nog even voorstellen. Hij heeft een voorliefde voor de Italiaanse keuken en gebruikt veel mediterraanse, pure producten in zijn keuken die hij liefst op een Aziatische manier afwerkt.

Dat hij zijn metier goed onder de knie heeft, bewijst hij dan ook met zijn viergangenmenu. Een voor één super lekkere gerechten waar je hier zeker voor zou willen terugkomen.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Villa Tilia

Nieuws uit de omgeving van Retie

Restaurant Helsen wordt een foodbar

Verschenen in Made in Kempen op 29 12 2017. Citaat:
foto restaurant Helsen

De nadruk bij de nieuwe Foodbar Helsen ligt op toegankelijkheid en gezond. Van maandag tot en met donderdag zal de zaak open zijn van 11 tot 17 uur. "De nadruk ligt dan op de snelle hap en een take away. We werken met seizoenproducten en maken daar salades mee, een dikke belegde boterham, een tartaar van rund, enz. Vrijdag en zaterdag zijn we open vanaf 18 uur en dan serveren we kleine gerechten, de zogenaamde small plates. Dus niet langer menu’s met aangepaste gerechten, maar wel alles huisgemaakt."

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Helsen

Culinaire verwennerij in Fleur de Sel

Verschenen in beetgraag.be op 20 03 2017. Citaat:
foto restaurant Fleur de Sel

Het longhaasje van het kalf werd vergezeld door truffel (bianchetti), soorten en structuren van loof. Ook hier laat chef Alex zien dat je met maar enkele ingrediënten een zeer boeiend gerecht kunt maken. Heerlijk!

Alex Verhoeven en gastvrouw Nathalie de Baenst (vrouw van Alex Verhoeven) hebben gezorgd voor een enorme culinaire ervaring, heel veel gezelligheid én vooral het gevoel dat we hier zeker terug moeten komen genieten!

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Fleur de Sel

Jos en Marian, restaurant Bolivar: 'Ons goeie vlees, da’s ons geheim'

Verschenen in gva.be op 08 01 2017. Citaat:
foto restaurant Bolivar

Restaurant Bolivar, recht tegenover het Justitiepaleis, is al tien jaar een vaste waarde op het Zuid.

Chef Jos Rosseau maakt er een erezaak van om zijn vlees zelf in te kopen. 'Zo sta ik persoonlijk garant voor de kwaliteit. Voor onze Black Angus opteren we altijd voor een rib eye, vlees dat wordt afgesneden aan de voorkant van de rug van een rund. Het voelt enorm zacht aan en bevat een groot stuk filet pur'.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Bolivar

Bar-Bistro Vin Perdu, Oud-Turnhout

Verschenen in Kris Kookt op 01 11 2016. Citaat:
foto restaurant Bar Bistro Vin Perdu

Vin Perdu te Oud-Turnhout veranderde zijn concept van restaurant naar bar bistro. Voor de verbouwingen werd interieurarchitect Lieven Musschoot onder de arm genomen en het resultaat is een prachtig geheel.

Kris Kookt genoot van de jonge en frisse indruk. Hij koos voor de vijfgangenmenu 'sharing plates', waarbij de borden in het midden op tafel worden gezet en het de bedoeling is om te delen. De gerechten waren lekker en smaakvol maar misten soms een beetje pit en durf.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Bar Bistro Vin Perdu

Bistro M, Arendonk

Verschenen in Goesting Antwerpen op 05 10 2016. Citaat:
foto restaurant Bistro M

Chef Maarten Bertels van Bistro M te Arendonk maakte indruk op Marlies Beckers van Goesting magazine.

Voortreffelijke gerechten, perfect klaargemaakt en mooi gepresenteerd waren de hoofdtoon van een erg geslaagde avond. Nog enkele schoonheidsfoutjes wegwerken en de productenkennis van de heel vriendelijke ober uitbreiden en een vijfsterrenbeoordeling is een feit.

Beoordeling: 4 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Bistro M

Kan10, Kasterlee

Verschenen in Goesting Antwerpen op 06 04 2016. Citaat:
foto restaurant Kan10

Kan10 is een smaakvol ingerichte nieuwe bistro in het bos te Kasterlee.

Goesting Antwerpen liet zich verrassen door het sharing menu van chef Joppe Van Balen. Joppe is nog jong en omstuimig en durft zijn eigen stijl mee te geven. Zijn creatieve gerechten vielen erg in de smaak en de vriendelijke gastvrouw Karen De Doncker zorgde voor een uiterst aangename bediening.

Beoordeling: 4 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Kan10

Bouffard, Mol

Verschenen in Kris Kookt op 05 11 2015. Citaat:
foto restaurant Bouffard

Bouffard is een klein maar gezellig restaurant te Mol en stond bij Kris Herrijgers al een tijdje op de lijst van te bezoeken restaurants. Eindelijk kwam het er van en het was zeker de moeite. 

Stijn Mertens kookt toegankelijke gerechten, gebaseerd op de klassieke Franse keuken en laat het product primeren. Han Gheys staat dan weer in voor een energieke maar toch stijlvolle bediening.

Dit duo doet de titel San Pellegrino's '50 Young Talents' alle eer aan.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Bouffard

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.