Restaurant Ravels

Zoek een restaurant in Ravels

Nieuws uit de omgeving van Ravels

Actie Jong Keukengeweld: 1 tem. 31 maart 2017

Verschenen in eigen redactie op 13 02 2017.
foto restaurant 't Verschil

Jongeren koken voor jongeren: dat is 'Jong Keukengeweld'. 54 Vlaamse topchefs, jonger dan 35 jaar, delen hun culinair vakmanschap én hun onstuimige liefde voor Vlaamse gastronomie en lokale producten.

Ben jij tussen 18 en 30 jaar? Dan trakteren deze Jong Keukengeweld-chefs je op topgastronomie aan een voordelige prijs. Heel de maand maart betaal je voor een driegangenmenu 45 euro en voor 55 euro krijg je een driegangenmenu in restaurants met een Michelinster of een Gault&Millau-score vanaf 15/20. Vorig jaar gingen meer dan 20.000 jongeren in op het aanbod.

Peter van het project is Gert De Mangeleer, chef van driesterrenrestaurant Hertog Jan. 'Ik vind het belangrijk om de jonge garde te steunen en hen een applaus te geven voor hun onstuimige bezieling.

Magazine Jong Keukengeweld 2017

Reserveren vanaf 16 februari 2017 via www.jongkeukengeweld.be

Facebook: Facebookpagina Jong Keukengeweld

Photostream: Jong Keukengeweld / Instagram

Lees het volledige artikel

Bekijk: restaurants uit dit artikel

Jos en Marian, restaurant Bolivar: 'Ons goeie vlees, da’s ons geheim'

Verschenen in gva.be op 08 01 2017. Citaat:
foto restaurant Bolivar

Restaurant Bolivar, recht tegenover het Justitiepaleis, is al tien jaar een vaste waarde op het Zuid.

Chef Jos Rosseau maakt er een erezaak van om zijn vlees zelf in te kopen. 'Zo sta ik persoonlijk garant voor de kwaliteit. Voor onze Black Angus opteren we altijd voor een rib eye, vlees dat wordt afgesneden aan de voorkant van de rug van een rund. Het voelt enorm zacht aan en bevat een groot stuk filet pur'.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Bolivar

Bar-Bistro Vin Perdu, Oud-Turnhout

Verschenen in Kris Kookt op 01 11 2016. Citaat:
foto restaurant Bar Bistro Vin Perdu

Vin Perdu te Oud-Turnhout veranderde zijn concept van restaurant naar bar bistro. Voor de verbouwingen werd interieurarchitect Lieven Musschoot onder de arm genomen en het resultaat is een prachtig geheel.

Kris Kookt genoot van de jonge en frisse indruk. Hij koos voor de vijfgangenmenu 'sharing plates', waarbij de borden in het midden op tafel worden gezet en het de bedoeling is om te delen. De gerechten waren lekker en smaakvol maar misten soms een beetje pit en durf.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Bar Bistro Vin Perdu

Bistro M, Arendonk

Verschenen in Goesting Antwerpen op 05 10 2016. Citaat:
foto restaurant Bistro M

Chef Maarten Bertels van Bistro M te Arendonk maakte indruk op Marlies Beckers van Goesting magazine.

Voortreffelijke gerechten, perfect klaargemaakt en mooi gepresenteerd waren de hoofdtoon van een erg geslaagde avond. Nog enkele schoonheidsfoutjes wegwerken en de productenkennis van de heel vriendelijke ober uitbreiden en een vijfsterrenbeoordeling is een feit.

Beoordeling: 4 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Bistro M

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.