Restaurant Ranst

Zoek een restaurant in Ranst

In de pers: Ranst

La Vecchia Stazione, Ranst

Verschenen in Goesting Antwerpen op 06 04 2016. Citaat:
foto restaurant La Vecchia Stazione

La Vecchia Stazione te Ranst is een Italiaans restaurant uitgebaat door moeder en dochter Capra.

Met 28 soorten pizza's hebben ze een heel uitgebreide kaart en is het wat moeilijk kiezen. Goesting Antwerpen kan wel terugblikken op een geslaagd etentje met autethieke Italiaanse gerechten, al kan er nog aan de presentatie gewerkt worden.

Beoordeling: 3 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant La Vecchia Stazione

Prijs voor Bistro De Smaak

Verschenen in hln.be op 02 12 2015. Citaat:
foto restaurant De Smaak

Op de uitreiking van de Hospitality Awards 2015 is Bistro De Smaak aan het Gemeenteplein in Broechem in de prijzen gevallen. De zaak van chef Kris Nijs en gastvrouw Francine Van Loock ontving de eerste prijs bij de award voor de beste nieuwkomer, concept en personal service.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant De Smaak

Nieuws uit de omgeving van Ranst

De Troubadour

Verschenen in Be-Gusto op 08 12 2017. Citaat:
foto restaurant De Troubadour

John Verbeeck maakt van op restaurant gaan net dat tikkeltje meer. Hij is een chef die tijdens de service goedlachs tussen de tafels paradeert en de sfeer kracht bijzet met grappige oneliners. In het bord vinden we tegenwoordig een meer verfijnde avant garde keuken zonder dat het vers seizoensproduct verloochend wordt. Reken daarbij een interessante wine pairing en een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding en we weten weer waarom we retro gaan in de Antwerpse Driekoningenstraat!

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant De Troubadour

Koreaans lunchen bij Table d’Ho

Verschenen in Avocado van de duivel op 12 11 2017. Citaat:

Als ons hoofdgerecht verschijnt zijn we zonder meer onder de indruk: een gigantische bamboe plank met daarop een gloeihete stenen kom, rijkelijk gevuld met rijst, groentjes, reepjes ei, het gemarineerd rundsvlees en een chilisausje. We krijgen de opdracht om de kom snel te mengen met onze stokjes. Dan worden alle smaken mooi verdeeld en krijg je onderaan een krokant korstje door het contact met de hete kom. Rondom de kom staan nog potjes met ‘banchan’, dat zijn Koreaanse bijgerechtjes. Met uiteraard de onmisbare kimchi, opgelegde komkommer en raap, sojascheuten en een pompoensoepje. Een kleurrijk geur- en smaakfestijn!

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Table d'Ho

Kook- en wijnatelier Petit Cuistot in Lier: autodidact met talent

Verschenen in knackweekend.be op 09 05 2017. Citaat:
foto restaurant Petit Cuistot

Originele bewerkingen en verrassende presentaties met respect voor het hoofdproduct: kook- en wijnatelier Petit Cuistot is zeker de omweg waard.

Nils Proost benadert het hoofdproduct met respect en zoekt naar originele bewerkingen en verrassende presentaties van de groentegarnituren. Het eten is smakelijk en persoonlijk.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Petit Cuistot

Proefwerk: Da Fellini

Verschenen in Sabato-magazine De Tijd op 29 04 2017. Citaat:
foto restaurant Da Fellini

Chef Ivan Di Rose, jarenlang het gezicht van La Terrazza in Wilrijk was na de start wat overspoeld door het succes, maar op een rustige moment is het genieten.

De Italiaanse gerechten zijn simpel en goed!

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Da Fellini

Proefwerk: Salto

Verschenen in Sabato-magazine De Tijd op 04 03 2017. Citaat:
foto restaurant Salto

Met borden vol smaak, een toffe sfeer en zachte prijzen is Salto een plek zoals er meer moeten zijn: je eet hier voor hetzelfde geld als in een ordinaire brasserie en het is er zoveel beter.

Laagdrempelig, sympathiek en niet duur.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Salto

De Pelgrim in Antwerpen: super happy met de vernieuwde versie!

Verschenen in beetgraag.be op 15 04 2016. Citaat:
foto restaurant De Pelgrim

De Pelgrim te Berchem-Antwerpen heeft met de nieuwe eigenaars een stapje hoger gezet. Beetgraag.be is er alvast heel enthousiast over.

De carpaccio, kaas- en garnaalkroket, de tagliatelle van witte truffel met gebakken zalm, de onglet met een witloofslaatje en frietjes, allemaal perfect bereid en super lekker!

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant De Pelgrim

Hove Centraal, Hove

Verschenen in Goesting Antwerpen op 10 02 2016. Citaat:
foto restaurant Hove Centraal

De nieuwe brasserie Hove Centraal te Hove is hedendaags ingericht, heeft een groot terras en biedt een brede waaier aan gerechten aan.

Goesting magazine Antwerpen kreeg royale porties maar sommige gerechten misten wat verfijning. De garnaalkroket was lekker, met een krokante korst en goede vaste vulling.

Beoordeling: 3 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Hove Centraal

Restaurant Jacqueline, Boechout

Verschenen in Goesting Antwerpen op 02 12 2015. Citaat:
foto restaurant Jacqueline

Evelien Swiers, chef-kok van restaurant Jacquelin te Boechout, kookt met een voorliefde voor zuivere smaken en dat proefde Goesting Antwerpen op het bord. Deze lunch draaide uit op een echt smaakfeest.

Beoordeling: 4 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Jacqueline

Gault&Millau 2016 België: Laureaten

Verschenen in eigen redactie op 09 11 2015.
foto restaurant Silo's

Op maandag 9 november maakte de culinaire gids Gault&Millau zijn laureaten voor 2016 bekend.

Lees het volledige artikel

Bekijk: restaurants uit dit artikel

Het Looks, Lier

Verschenen in Goesting Antwerpen op 07 10 2015. Citaat:
foto restaurant Het Looks

Een kleine kaart, kleine prijzen en twee uiterst gedreven eigenaars zijn de hoofdingrediënten van de nieuwe bistro Het Looks te Lier.

Mits nog wat finetuning, zit er volgens Goesting magazine een mooie toekomst in deze bistro.

Beoordeling: 3 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Het Looks

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.