Restaurant Puurs

Zoek een restaurant in Puurs

In de pers: Puurs

Bistro Pure, Puurs

Verschenen in Goesting Antwerpen op 07 10 2015. Citaat:
foto restaurant Bistro Pure

In stijl dineren? Goesting Antwerpen deed dat in het nieuwe restaurant Bistro Pure. Stijlvol interieur, optimaal comfort, goed gevulde wijnklimaatkasten en oogstrelend gestileerde borden. De smaken staan nog niet op hetzelfde niveau maar het is wel duidelijk dat het de ambitie is om boven het gewone te stijgen.

Beoordeling: 3 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Bistro Pure

Tim Teck, Puurs

Verschenen in Goesting Antwerpen op 06 05 2015. Citaat:
foto restaurant Tim Teck

Van Libelle-chef naar traiteur en dan een restaurant openen, dat is de weg die Tim Teck volgde. De benedenverdieping van zijn huis werd vrijgemaakt en een open ruimte gecreëerd voor zijn lunchrestaurant.

De sterkte van Tim Teck is het combineren van eenvoudige ingrediënten tot een krachtig smaakgeheel en dit aan zachte prijzen. Goeting Antwerpen mocht dit met een meer dan genietbare lunch ten lijve ondervinden en geeft dan ook een score van 4 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Tim Teck

Nieuws uit de omgeving van Puurs

Gault Millau 2018 - Laureaten

Verschenen in eigen redactie op 13 11 2017.
foto restaurant D'Eugènie à Émilie

Op maandag 13 november maakte de culinaire gids Gault&Millau zijn laureaten voor 2018 bekend.

  • Chef van het jaar: Eric Fernez, restaurant d’Eugénie à Emilie - Baudour
  • Jonge Chef van het jaar, Vlaanderen: Jo Grootaers, Altermezzo - Tongeren
  • Jonge Chef van het jaar, Wallonië: Ludovic Vanackere, Atelier de Bossimé - Loyers
  • Jonge Chef van het jaar, Brussel: Kenzo Nakata, Gramm - Brussel
  • Nieuwkomer van het jaar: Chambre Séparée (Kobe Desramaults) - Gent
  • Gastro–Bistro van het jaar: Bruut - Brugge
  • Brasserie van het jaar: Brabohoeve - Schilde
  • Beste Wijnkaart: Terminus- Watou
  • Sommelier van het jaar: Gianluca Di Taranto, The Jane – Antwerpen
  • Ambachtsman van het Jaar: Johan Segers, 't Fornuis - Antwerpen
  • Bierkaart van het jaar: Edison - Koksijde
  • Dessert van het jaar: L'Eau Vive - Arbre
  • Gastvrouw van het jaar: Valérie Meyers, restaurant Philippe Meyers - Braine-l'Alleud
  • Terras van het jaar: Fou d'Ô - Gent
  • Aziaat van het jaar: Dokkoon KAPUEAK, Bo Raan – Knokke
  • Italiaan van het jaar: Felice Miluzzi, Rossi – Leuven
  • Trofee Prijs/Plezier, Vlaanderen: Siphon – Damme
  • Trofee Prijs/Plezier, Brussel: Le 203 – Sint-Gillis
  • Trofee Prijs/Plezier,Wallonië: Le Baragoû – Marche-en-Famenne
  • Ontdekking van het jaar, Vlaanderen: De Stadt van Luijck - Sint-Truiden
  • Ontdekking van het jaar, Wallonië: L' Horizon – Chaumont-Gistoux
  • Ontdekking van het jaar, Brussel: Le Transvaal
  • Beste Groenterestaurant, Vlaanderen: Hofke van Bazel, Bazel
  • Beste Groenterestaurant, Wallonië: Ô de vie – Juprelle
  • Beste Groenterestaurant, Brussel: Bouchéry – Ukkel
  • Pop of the Year, Vlaanderen: Bar Palmier – Antwerpen
  • Pop of the Year, Wallonië: Pépite – Cave à manger – Namen
  • Pop of the Year, Brussel: Nona – Brussel
  • Speciale erkenning: Peter en Lieve Goossens, voor 30 jaar Hof van Cleve & 15 jaar aan de top in Gault&Millau.

Bekijk: restaurants uit dit artikel

Lane 12

Verschenen in Goesting Antwerpen op 11 09 2017. Citaat:

Lekker eten in een bowling? Lane 12, het nieuwe restaurant van bowling Wima in Schelle, wil dat verwezenlijken met een laagdrempelig concept en een hedendaagse keuken. Voor een professionele kok is de keuken van Lane 12 een droom: naast het klassieke arsenaal is die uitgerust met een Spaanse houtskooloven, een Italiaanse pizzaoven, een steenoven, een hoogenergetisch wokfornuis, een Japanse teppanyaki en een Amerikaanse broiler.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Lane 12

Aan Tafel: Skov

Verschenen in De Standaard Magazine op 03 06 2017. Citaat:
foto restaurant Skov

Het getuigt van lef en kunde om buiten de stad een ambitieuze brasserie te starten.

Al prijkt er gravad lax op de spijskaart, het draait hier toch vooral om herkenbare Vlaamse brasseriegerechten: garnaalkroketten, vol-au-vent, stoofvlees, steak tartaar, steak bearnaise, paling in 't groen. Met hier en daar een originele bereiding.

Beoordeling prijs-kwaliteit: 2 bordjes (redelijk).

Meer over restaurant Skov

Proefwerk: Wilford T

Verschenen in Sabato-magazine De Tijd op 18 04 2017. Citaat:
foto restaurant Wilford T

Het voorgerecht is een en al finesse. Chef Tom Vermeiren weet in een trio rond aardpeer, yuzu en licht gebrande oester de smaak van elk onderdeel naar boven te laten komen en er tegelijk één geheel van te maken.

In een dubbele bereiding rond kalfsvlees, morieltjes en langoustine draait hij de kraan van de smaakintensiteit verder open. Een ragout van kaf krijgt meerwaarde door een sterke combinatie van morieltjes met wat geschaafde truffel, fijngesneden asperges en een diepe jus.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Wilford T

Eetboutique Boter-bloem

Verschenen in Goesting Oost-Vlaanderen op 29 03 2017. Citaat:
foto restaurant Eetboutique Boter-Bloem

Een eetboutique! Een eetboutique? Daaronder mag je een soort van huiskamerrestaurant verstaan. Een kleine ruimte, met zowat 20 zitplaatsen, gezellig en stijlvol aangekleed, met mooie houten tafeltjes en comfortabele stoelen.

Voor haar eetboutique bedacht Charlotte trouwens een uniek concept. Op het menu staan enkel gebak, soep, open belegde boterhammen (met wisselende garnituren en beleg, naargelang het marktaanbod) en kroketten. Die laatste komen, net als de boterhammen, met vlees, vis of in veggievorm.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Eetboutique Boter-Bloem

Biestro H-Eat

Verschenen in Goesting Antwerpen op 22 02 2017. Citaat:
foto restaurant Biestro H-eat

De gekke spelling moet duidelijk maken dat er naast klassiekers ook hippere interpretaties op het menu staan. In de keuken staan twee koks die elkaars tegenpolen zijn, maar samen tot unieke combinaties komen.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Biestro H-eat

Toque Tok

Verschenen in Goesting Antwerpen op 22 02 2017. Citaat:
foto restaurant Toque-Tok

De magneet van het huis is de halve kip aan 't spit (€ 13,50), mals en sappig, met een licht krokante korst.

Ik neem er een klassieke sla bij met tomaat, ei en komkommer en een dressing met opnieuw wat zoet (€ 4,25) en uitstekende frieten (€ 4).

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Toque-Tok

Café d'O, Sint-Amands

Verschenen in Goesting Antwerpen op 07 09 2016. Citaat:
foto restaurant Café d'O

Café d'O te Amands heeft haar start zeker niet gemist. Een paar maanden na de opening ging Goesting magazine er op af en het was zeker de moeite waard.

De gerechten waren allemaal perfect bereid en mooi gepresenteerd. Een bijkomend pluspunt is het heerlijk mooie en aangename terras.

Beoordeling: 4 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Café d'O

Trattoria Kaai, Boom

Verschenen in Goesting Antwerpen op 07 09 2016. Citaat:
foto restaurant Trattoria Kaai

Trattoria Kaai te Boom is gehuisvest in een opvallend gebouw en door de hoge ramen heb je een mooi zicht op de Rupel.

Het concept is trendy en volledig Italiaans getint met een zeer uitgebreid gamma pizza, pasta, vlees- en visgerechten. Voor Goesting Antwerpen was hun bezoek één van twee gezichten. Het voorgerecht was perfect gegaard en heel smakelijk. Bij het hoofdgerecht daarentegen misten ze een beetje de eenvoud en finesse die de Italiaanse keuken typeert.

Beoordeling: 3 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Trattoria Kaai

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.