Restaurant Ouffet

Zoek een restaurant in Ouffet

Nieuws uit de omgeving van Ouffet

Coming up: Gastropub Gaspard

Verschenen in eigen redactie op 20 11 2017.
foto restaurant Gaspard

Nieuw project van chef-kok Jürgen Maene.

Nonchalante place to be, een goed glas bier, goed glas wijn..iets knabbelen, terroirgerechten... voor ieder wat wils!

Opening voorzien voor 1 januari 2018. 

Meer over restaurant Gaspard

Aller-Retour: Le Coq Aux Champs vs. De Jonkman

Verschenen in Be-Gusto op 04 11 2017. Citaat:
foto restaurant Le Coq Aux Champs

Aller-Retour is een 4-hands concept van chef Christophe Pauly van Le Coq Aux Champs. Nu dat zijn restaurant volledig vernieuwd werd was het de perfecte timing om een Vlaamse topchef uit te nodigen in het charmante Soheit-Tinlot in Wallonië. Voor de heenmatch werd topchef Filip Claeys van restaurant De Jonkman gevraagd om naar Le Coq Aux Champs te komen en in 2018 volgt er een return wedstrijd in Brugge.

Christophe, Filip en hun teams maakten er een memorabele maandag avond van. Gerechten op hoog niveau weerspiegelden duidelijk de visie die beide boezem chefs hanteren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Bekijk: restaurants uit dit artikel

Wout Bru over zijn culinaire comeback.

Verschenen in Sabato-magazine De Tijd op 04 11 2017. Citaat:
foto restaurant Le Sanglier Des Ardennes

Hij verloor twee sterren, kwam de jongste jaren meer in het nieuws met zijn privéleven dan met zijn gerechten, en werd opgelicht. Maar nu hij onder de hoede van Marc Coucke de oude glorie van Le Sanglier des Ardennes in ere wil herstellen, bruist Wout Bru weer van energie. 'Ik denk dat mijn dieptepunt achter mij ligt.'

Over de ambitie om Le Sanglier des Ardennes opnieuw een Michelinster te bezorgen, wil hij niet spreken. 'Marc Coucke heeft dat openlijk gezegd, maar ik vind niet dat het aan een chef is om daarnaar te solliciteren.' Maar de ambitie met Le Sanglier is wel groot. 'Ik heb die druk nodig om te kunnen presteren.'

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Le Sanglier Des Ardennes

Proefwerk: Sophie & Nicolas

Verschenen in Sabato-magazine De Tijd op 23 09 2017. Citaat:
foto restaurant Sophie et Nicolas

Eeen totaal foutloos parcours legt de chef niet af, maar zowel in de gerechten als in de attente bediening en het goede wijnadvies van Sophie merk je dat hier twee gepassioneerde mensen aan het werk zijn. Sophie en Nicolas hebben al mooie dingen laten zien. De recente verhuizing lijkt hun verhaal alleen maar sterker te maken.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Sophie et Nicolas

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.