Restaurant Oostrozebeke

Zoek een restaurant in Oostrozebeke

Nieuws uit de omgeving van Oostrozebeke

Het Bierkasteel

Verschenen in Goesting West-Vlaanderen op 17 07 2017. Citaat:
foto restaurant Bierkasteel

Emelgem is sinds kort een kasteel rijker. Niet in een gotische of barokstijl, maar gewoon een industriële snelbouw: Het Bierkasteel, waar brouwerij Van Honsebrouck zijn Kasteel en ander bier brouwt en een heus belevingscentrum met bierwinkel én restaurant onderbrengt.

Het restaurant bevindt zich op de eerste verdieping en heeft écht iets van een kasteel, met een imposante haard, glas in lood en een goudkleurige muur met pompeuse luchters. De obers bedienen het eten op grote plateaus die ze met veel zwier op hun handen dragen. De kaart is vrij uitgebreid, met ook gerechten klaargemaakt op de mibrasa grill, én bij alle gerechten staan bijpassende bieren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Bierkasteel

Proefwerk: Improviste by David Selen

Verschenen in Sabato-magazine De Tijd op 17 06 2017. Citaat:
foto restaurant Improviste by David Selen

Met een lekkere terrine van ganzenlever toont Selen allezins dat hij een goeie klassieke kok is. Bij de blokjes foie liggen getoast brood, wat chutney en pistachenootjes. Perfect gegaarde kabeljauw en geweldig lamsvlees wijzen er dan weer op dat Selen superkwaliteit in huis haalt. Maar tegelijk heeft de chef nog veel werk voor de boeg. Er zijn nog te veel details die mislopen.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Improviste by David Selen

La Durée viert 10-jarig bestaan met 10 'Signatuur Dishes'

Verschenen in hln.be op 30 04 2017. Citaat:
foto restaurant La Duree

Tweesterrenrestaurant La Durée blaast tien kaarsjes uit en wil dat decennium culinair genot niet zomaar laten voorbijgaan.

Chef-kok Angelo Rosseel en zijn equipe serveren nog tot deze zomer een speciale menukaart, waar tien 'Signature Dishes' van de chef op prijken. Bovendien zullen het menu én het interieur een metamorfose ondergaan.

Lees ook: Blog Chefs & Meesters

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant La Duree

Michelin 2017
Nog maar net eigen restaurant en al Michelinster

Verschenen in nieuwsblad.be op 22 11 2016. Citaat:
foto restaurant Vol-Ver

Nog twee nieuwkomers met één ster in de nieuwe Michelingids 2017 zijn Castor te Beveren-Leie en Vol-Ver te Marke.

Zowel Maarten Bouckaert als Sébastien Ververken hebben hun ervaring opgedaan bij driesterrenchef Peter Goossens en openden nog maar net hun eigen restaurant.

In een reactie aan Het Nieuwsblad vertelt Maarten dat een ster niet in zijn ambitie was maar dat hij heel gelukkig is dat hij nu echt zijn eigen ding kan doen.

Lees het volledige artikel (externe link)

Bekijk: restaurants uit dit artikel

Ter Weyngaerd, een culinaire aanrader

Verschenen in eigen redactie op 09 11 2016.
foto restaurant Ter Weyngaerd

De jury van De Gouden Vork ging eind 2016 langs bij Ter Weyngaerd te Izegem.

Hun beoordeling was unaniem: "Ter Weyngaerd heeft alles in huis: een gezellige en verzorgde inrichting, een gastvrouw die uit het goed hout is gesneden en een kok met ambitie en kennis, die beheerst en puur kookt. Dit is een culinaire aanrader."

Lees de beoordeling via Facebookpagina De Gouden Vork

Meer over restaurant Ter Weyngaerd

Villared, Izegem

Verschenen in Venuez op 05 07 2016. Citaat:
foto restaurant Villared

Ook Venuez magazine is fan van de restyling van restaurant Villared te Izegem.

Dave Debal en Katja Berus, onder begeleiding van Lieven Musschoot, kozen voor een moderne invulling van de art-decostijl. Het groene marmer, de parelmoerwand en de muur van notenhout vormen harmonieuze accenten. Eyecatcher is het behang met flamingoprint.

Vermelding Villared in Bistronomiegids 2017

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Villared

Tafel 12, Waregem

Verschenen in Goesting West-Vlaanderen op 01 06 2016. Citaat:
foto restaurant Tafel 12

Heerlijk bereide scampi's en oesters werden aan Goesting West-Vlaanderen voorgeschoteld bij Tafel 12 te Waregem.

En daar bleef het niet bij. Ook het stoofvlees was lekker en mals en de gamba's perfect gegaard en gekruid. Dit nieuwe restaurant is een blijvertje!

Beoordeling: 4 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Tafel 12

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.