Restaurant Oostkamp

Zoek een restaurant in Oostkamp

In de pers: Oostkamp

Actie Jong Keukengeweld: 1 tem. 31 maart 2017

Verschenen in eigen redactie op 13 02 2017.
foto restaurant Schatteman

Jongeren koken voor jongeren: dat is 'Jong Keukengeweld'. 54 Vlaamse topchefs, jonger dan 35 jaar, delen hun culinair vakmanschap én hun onstuimige liefde voor Vlaamse gastronomie en lokale producten.

Ben jij tussen 18 en 30 jaar? Dan trakteren deze Jong Keukengeweld-chefs je op topgastronomie aan een voordelige prijs. Heel de maand maart betaal je voor een driegangenmenu 45 euro en voor 55 euro krijg je een driegangenmenu in restaurants met een Michelinster of een Gault&Millau-score vanaf 15/20. Vorig jaar gingen meer dan 20.000 jongeren in op het aanbod.

Peter van het project is Gert De Mangeleer, chef van driesterrenrestaurant Hertog Jan. 'Ik vind het belangrijk om de jonge garde te steunen en hen een applaus te geven voor hun onstuimige bezieling.

Magazine Jong Keukengeweld 2017

Reserveren vanaf 16 februari 2017 via www.jongkeukengeweld.be

Facebook: Facebookpagina Jong Keukengeweld

Photostream: Jong Keukengeweld / Instagram

Lees het volledige artikel

Nieuws uit de omgeving van Oostkamp

Miaow Miaow, streetfood en sushi

Verschenen in Brugse vertellementjes op 31 01 2018. Citaat:
foto restaurant Miaow Miaow

Het eten wordt met grote zorg klaargemaakt. De uitbaters zijn nog aan het inlopen maar verdienen alle kansen dus geef hen nog wat krediet als het wat tijd vergt om bediend te worden, het wachten is de moeite waard.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Miaow Miaow

Goesepitte 43

Verschenen in De Standaard Magazine op 25 01 2018. Citaat:
foto restaurant Goesepitte 43

De fazant - op het karkas gebraden in de Mibrasa en dan versneden - toont dat Supply de basis van het koken beheerst, ook in de fine champagnesaus en de obligate appel met veenbessen.

Beoordeling prijs-kwaliteit: 3 bordjes (goed)

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Goesepitte 43

Hertog Jan sluit de deuren

Verschenen in tijd.be op 14 01 2018. Citaat:
foto restaurant Hertog Jan

Eind dit jaar sluit het driesterrenrestaurant Hertog Jan zijn deuren. Chef Gert De Mangeleer en sommelier Joachim Boudens serveren op 22 december de laatste gerechten in hun verbouwde hoeve in Zedelgem.

Meer info via website Hertog Jan

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Hertog Jan

Komtuveu, Brugge

Verschenen in Goesting West-Vlaanderen op 26 04 2017. Citaat:
foto restaurant Komtuveu

Komtuveu zit in een rijhuisje in de drukke Gentpoortstraat. Binnenin oogt de keet fris en stijlvol, met een natuurhouten vloer, kobaltblauwe wanden en lederen stoeltjes.

Hier wordt op hoog niveau gekookt tegen een, om het op z'n Donald Muylles te zeggen, heel scherpe prijs. Ja hoor, helemaal 'comme je veux'

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Komtuveu

De Mess

Verschenen in Goesting West-Vlaanderen op 22 02 2017. Citaat:
foto eetcafé De Mess

Het team van De Mess - ook een cateringdienst - kookt graag op verplaatsing, maar doet dat nu met hetzelfde plezier op een vaste stek in Sijsele, waar ze een oud legerpand omvormden tot 'proeverij'.

De Mess trekt het werelds concept consequent door in de borden en de glazen, alleen zou de ruimte deze reis rond de wereld nog iets meer mogen uitademen.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over eetcafé De Mess

Next generation: 't Oosthof in Snellegem

Verschenen in eigen redactie op 20 02 2017.
foto restaurant 't Oosthof

In de reeks 'Next Generation' ging de Krant van West-Vlaanderen op zoek naar families waar de liefde voor het vak wordt doorgegeven. Zo kwamen ze terecht in restaurant-tearoom-feestzaal 't Oosthof te Snellegem, nabij Jabbeke.

In 't Oosthof ademen vader Mario Afschrift, moeder Blandine Strubbe, dochters Sara en Loes en schoonzoon Maarten Demonie horeca en zin voor ondernemen uit. Grootmoeders keuken wordt er alle eer aangedaan. Het bereiden van al die producten, met de nodige creativiteit, met een team van mensen die de finesse in de vingers hebben, is het dagdagelijkse ritueel.

't Oosthof kenmerkt zich als een in 941 (!) opgetrokken centrale hoeve. Waar ooit de Ridders van Rode, parteniers van de Graaf van Vlaanderen, rijk tafelden in dit Merovingisch kroondomein, kan je nu genieten van een lunch, een gastronomisch diner en verschillende menuformules. In de tearoom kan je genieten van pannenkoeken, ijsjes en andere smakelijke zoetigheden. Ook feesten tot 120 personen zijn mogelijk.

Meer over restaurant 't Oosthof

Actie Jong Keukengeweld: 1 tem. 31 maart 2017

Verschenen in eigen redactie op 13 02 2017.
foto restaurant 't Verschil

Jongeren koken voor jongeren: dat is 'Jong Keukengeweld'. 54 Vlaamse topchefs, jonger dan 35 jaar, delen hun culinair vakmanschap én hun onstuimige liefde voor Vlaamse gastronomie en lokale producten.

Ben jij tussen 18 en 30 jaar? Dan trakteren deze Jong Keukengeweld-chefs je op topgastronomie aan een voordelige prijs. Heel de maand maart betaal je voor een driegangenmenu 45 euro en voor 55 euro krijg je een driegangenmenu in restaurants met een Michelinster of een Gault&Millau-score vanaf 15/20. Vorig jaar gingen meer dan 20.000 jongeren in op het aanbod.

Peter van het project is Gert De Mangeleer, chef van driesterrenrestaurant Hertog Jan. 'Ik vind het belangrijk om de jonge garde te steunen en hen een applaus te geven voor hun onstuimige bezieling.

Magazine Jong Keukengeweld 2017

Reserveren vanaf 16 februari 2017 via www.jongkeukengeweld.be

Facebook: Facebookpagina Jong Keukengeweld

Photostream: Jong Keukengeweld / Instagram

Lees het volledige artikel

Bekijk: restaurants uit dit artikel

La Padella

Verschenen in Brugse vertellementjes op 31 01 2017. Citaat:
foto restaurant La Padella

La Padella heeft een paar kansen laten liggen om ons echt te kunnen overtuigen, de bruschetta beleggen op stukjes ciabatta hadden het naar een hoger niveau getild, net als een beetje truffelolie op de ravioli.

De zaak is nog maar net open, er is nog plaats om één en ander bij te stellen.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant La Padella

The stars make no noise @ Den Gouden Harynck

Verschenen in eigen redactie op 28 09 2016.
foto restaurant Den Gouden Harynck

Gespot op de website 'Georges Brugge'
Verslag (in het Engels) over een bezoek aan De Gouden Harynck te Brugge.

Lees het verslag

Meer over restaurant Den Gouden Harynck

Sweet Home Lunch, Sint-Andries
Gespot op het web

Verschenen in eigen redactie op 05 09 2016.
foto restaurant Sweet Home Lunch

Gespot op de website 'Georges Brugge'
Verslag (in het Engels) over een ontbijtbezoek aan Sweet Home Lunch te Sint-Andries.

Lees het verslag

Meer over restaurant Sweet Home Lunch

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.