Restaurant Oostkamp

Zoek een restaurant in Oostkamp

In de pers: Oostkamp

Actie Jong Keukengeweld: 1 tem. 31 maart 2017

Verschenen in eigen redactie op 13 02 2017.
foto restaurant Schatteman

Jongeren koken voor jongeren: dat is 'Jong Keukengeweld'. 54 Vlaamse topchefs, jonger dan 35 jaar, delen hun culinair vakmanschap én hun onstuimige liefde voor Vlaamse gastronomie en lokale producten.

Ben jij tussen 18 en 30 jaar? Dan trakteren deze Jong Keukengeweld-chefs je op topgastronomie aan een voordelige prijs. Heel de maand maart betaal je voor een driegangenmenu 45 euro en voor 55 euro krijg je een driegangenmenu in restaurants met een Michelinster of een Gault&Millau-score vanaf 15/20. Vorig jaar gingen meer dan 20.000 jongeren in op het aanbod.

Peter van het project is Gert De Mangeleer, chef van driesterrenrestaurant Hertog Jan. 'Ik vind het belangrijk om de jonge garde te steunen en hen een applaus te geven voor hun onstuimige bezieling.

Magazine Jong Keukengeweld 2017

Reserveren vanaf 16 februari 2017 via www.jongkeukengeweld.be

Facebook: Facebookpagina Jong Keukengeweld

Photostream: Jong Keukengeweld / Instagram

Lees het volledige artikel

Nieuws uit de omgeving van Oostkamp

Miaow Miaow, streetfood en sushi

Verschenen in Brugse vertellementjes op 31 01 2018. Citaat:
foto restaurant Miaow Miaow

Het eten wordt met grote zorg klaargemaakt. De uitbaters zijn nog aan het inlopen maar verdienen alle kansen dus geef hen nog wat krediet als het wat tijd vergt om bediend te worden, het wachten is de moeite waard.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Miaow Miaow

Hertog Jan sluit de deuren

Verschenen in tijd.be op 14 01 2018. Citaat:
foto restaurant Hertog Jan

Eind dit jaar sluit het driesterrenrestaurant Hertog Jan zijn deuren. Chef Gert De Mangeleer en sommelier Joachim Boudens serveren op 22 december de laatste gerechten in hun verbouwde hoeve in Zedelgem.

Meer info via website Hertog Jan

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Hertog Jan

Komtuveu, Brugge

Verschenen in Goesting West-Vlaanderen op 26 04 2017. Citaat:
foto restaurant Komtuveu

Komtuveu zit in een rijhuisje in de drukke Gentpoortstraat. Binnenin oogt de keet fris en stijlvol, met een natuurhouten vloer, kobaltblauwe wanden en lederen stoeltjes.

Hier wordt op hoog niveau gekookt tegen een, om het op z'n Donald Muylles te zeggen, heel scherpe prijs. Ja hoor, helemaal 'comme je veux'

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Komtuveu

Next generation: 't Oosthof in Snellegem

Verschenen in eigen redactie op 20 02 2017.
foto restaurant 't Oosthof

In de reeks 'Next Generation' ging de Krant van West-Vlaanderen op zoek naar families waar de liefde voor het vak wordt doorgegeven. Zo kwamen ze terecht in restaurant-tearoom-feestzaal 't Oosthof te Snellegem, nabij Jabbeke.

In 't Oosthof ademen vader Mario Afschrift, moeder Blandine Strubbe, dochters Sara en Loes en schoonzoon Maarten Demonie horeca en zin voor ondernemen uit. Grootmoeders keuken wordt er alle eer aangedaan. Het bereiden van al die producten, met de nodige creativiteit, met een team van mensen die de finesse in de vingers hebben, is het dagdagelijkse ritueel.

't Oosthof kenmerkt zich als een in 941 (!) opgetrokken centrale hoeve. Waar ooit de Ridders van Rode, parteniers van de Graaf van Vlaanderen, rijk tafelden in dit Merovingisch kroondomein, kan je nu genieten van een lunch, een gastronomisch diner en verschillende menuformules. In de tearoom kan je genieten van pannenkoeken, ijsjes en andere smakelijke zoetigheden. Ook feesten tot 120 personen zijn mogelijk.

Meer over restaurant 't Oosthof

Actie Jong Keukengeweld: 1 tem. 31 maart 2017

Verschenen in eigen redactie op 13 02 2017.
foto restaurant 't Verschil

Jongeren koken voor jongeren: dat is 'Jong Keukengeweld'. 54 Vlaamse topchefs, jonger dan 35 jaar, delen hun culinair vakmanschap én hun onstuimige liefde voor Vlaamse gastronomie en lokale producten.

Ben jij tussen 18 en 30 jaar? Dan trakteren deze Jong Keukengeweld-chefs je op topgastronomie aan een voordelige prijs. Heel de maand maart betaal je voor een driegangenmenu 45 euro en voor 55 euro krijg je een driegangenmenu in restaurants met een Michelinster of een Gault&Millau-score vanaf 15/20. Vorig jaar gingen meer dan 20.000 jongeren in op het aanbod.

Peter van het project is Gert De Mangeleer, chef van driesterrenrestaurant Hertog Jan. 'Ik vind het belangrijk om de jonge garde te steunen en hen een applaus te geven voor hun onstuimige bezieling.

Magazine Jong Keukengeweld 2017

Reserveren vanaf 16 februari 2017 via www.jongkeukengeweld.be

Facebook: Facebookpagina Jong Keukengeweld

Photostream: Jong Keukengeweld / Instagram

Lees het volledige artikel

Bekijk: restaurants uit dit artikel

La Padella

Verschenen in Brugse vertellementjes op 31 01 2017. Citaat:
foto restaurant La Padella

La Padella heeft een paar kansen laten liggen om ons echt te kunnen overtuigen, de bruschetta beleggen op stukjes ciabatta hadden het naar een hoger niveau getild, net als een beetje truffelolie op de ravioli.

De zaak is nog maar net open, er is nog plaats om één en ander bij te stellen.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant La Padella

Sweet Home Lunch, Sint-Andries
Gespot op het web

Verschenen in eigen redactie op 05 09 2016.
foto restaurant Sweet Home Lunch

Gespot op de website 'Georges Brugge'
Verslag (in het Engels) over een ontbijtbezoek aan Sweet Home Lunch te Sint-Andries.

Lees het verslag

Meer over restaurant Sweet Home Lunch

Robette’s, Oedelem: gerechtjes delen op ’t terras

Verschenen in Brugse vertellementjes op 19 07 2016. Citaat:
foto restaurant Robette's

Robette's te Oedelem opende recent haar deuren en adopteert het alom populaire 'sharing' concept.

Brugse Vertellementjes koos een vijftal gerechten en die vielen erg in de smaak met als hoogvlieger het gekruid rund met zoete paprika en tomatensalsa. Het was een avondje lekker eten aan erg democratische prijzen.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Robette's

Bistro L.E.S.S.: Love Eat Share Smile

Verschenen in Kris Kookt op 01 06 2016. Citaat:
foto restaurant L.E.S.S.

In het voormalige pand van Hertog Jan te Sint-Michiels opende Gert De Mangeleer Bistro LESS. De formule is hedendaags met tapas en gerechten om te delen.

Bart Praet, voorheen bij Hertog Jan nog de rechterhand van Gert, kreeg de keuken onder zijn hoede en kriskookt.be was onder de indruk. Ook de wijnkaart, uiteraard samengesteld door Joachim Boudens, is top.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant L.E.S.S.

Het Visioen, Brugge

Verschenen in Goesting West-Vlaanderen op 10 02 2016. Citaat:
foto restaurant Het Visioen

Naar de hand van Yehudi Van Meckeren is Het Visioen te Brugge ingericht als een klassevolle Parijse bistro, met aan de muren knappe foto's van jazz- en bluesartiesten.

Met zijn ervaring van op Bali, brengt Yehudi zonder meer een lekkere Aziatische keuken. Goesting West-Vlaanderen heeft erg genoten van het eten en werd ook nog eens bediend door heel vriendelijk en joviaal personeel.

Beoordeling: 4 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Het Visioen

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.