Restaurant Olen

Zoek een restaurant in Olen

Nieuws uit de omgeving van Olen

Colette: Jonge klasse!

Verschenen in Be-Gusto op 25 01 2018. Citaat:
foto restaurant Colette

Chef Thijs Vervloet en zijn team bieden de gasten een interessante kijk op de Franse keuken en combineren prachtige producten met moderne elementen. Restaurant Colette serveert een geweldige fine-ding ervaring in de Kempen in een stijlvolle setting. Thijs Vervloet heeft met succes al een reputatie weten op te bouwen waardoor het zeker de moeite is om culinair Westerlo te bezoeken.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Colette

Bert en Rita van 't Kempisch Pallet hangen koksmuts aan de wilgen.

Verschenen in Made in Kempen op 14 01 2018. Citaat:
foto restaurant 't Kempisch Pallet

Op 30 juni sluit restaurant ’t Kempisch Pallet in Zoerle-Parwijs. Uitbaters Bert en Rita Taels-Luyten gaan dan na 37 jaar met pensioen. Van die laatste maanden willen ze nog iets speciaals maken door hun klanten wekelijks een ander menu voor te schotelen. Intussen gaan ze op zoek naar een koper.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant 't Kempisch Pallet

Dorp Vier in Poederlee: laat die twee jongens maar doen

Verschenen in knackweekend.be op 14 08 2017. Citaat:
foto restaurant Dorp 4

Er wordt op niveau gekookt, de bereidingen zijn complex en vragen handenarbeid. 's Avonds groeit de toeloop, voor de lunch mag er nog wat schot in komen, en worden klanten gelokt via het lunchmenu (één gang 19 euro, twee gangen 25 euro).

De menukaart verzamelt plezierig gebrachte gastronomische gerechten. Het à-la-carterepertoire is beperkt en de aandacht wordt geleid naar 'The Chef's Choice', met een vijftal bereidingen. Die hebben door hun benaming een verhaal te vertellen en vormen de basis voor het menu (drie gangen 39 euro, vier 47 euro, vijf 55 euro).

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Dorp 4

Michelin Bib Gourmand 2017 - Nieuwkomers Belgiƫ

Verschenen in eigen redactie op 14 11 2016.

Michelin heeft de nieuwste Bib Gourmand 2017 voorgesteld. In totaal staan er 165 restaurants in België, waaronder 25 nieuwkomers.

Lees het volledige artikel

Bekijk: restaurants uit dit artikel

Diverso, Westerlo

Verschenen in Goesting Antwerpen op 07 09 2016. Citaat:
foto restaurant Diverso

'Geen complexe, maar wel een smakelijke keuken', zo omschrijft Goesting magazine de kookkunsten van Eros Tomasetti in zijn restaurant Diverso te Westerlo.

 Het was een gezellige avond mede dankzij de chramante bediening, aangenaam kader en uiteraard het lekkere eten.

Beoordeling: 4 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Diverso

De Schranshoeve, Vorselaar

Verschenen in Goesting Antwerpen op 29 06 2016. Citaat:
foto restaurant Schranshoeve

De nieuwe uitbaatster van restaurant De Schranshoeve te Vorselaar scoort mooie punten bij Marlies Deckers van Goesting magazine.

Niettegenstaande haar nog jonge leeftijd serveert ze een smakelijke keuken, die voluit voor streekgerechten en lokale producten kiest. Er kan nog een beetje gefintuned worden maar je kan hier lekker je maag vullen met Belgische klassiekers.

Beoordeling: 3 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Schranshoeve

De Gouden Muts, Westerlo

Verschenen in Be-Gusto op 17 05 2016. Citaat:
foto restaurant De Gouden Muts

Chef Rudy Van Den Seylberg en gastvrouw Evi Soeters doen het heel goed in hun restaurant De Gouden Muts te Westerlo.

Be-Gusto proefde met het 4-gangen menu een verzorgde productkeuken, waar de chef gerecht na gerecht met voldoende verfijning inspireert.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant De Gouden Muts

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.