Restaurant Nevele

Zoek een restaurant in Nevele

In de pers: Nevele

't Aards Paradijs

Verschenen in Captain Critic op 22 05 2018. Citaat:
foto restaurant 't Aards Paradijs

‘Langoustine - wortel - citrus - dropkruid’ is de heerlijke derde gang. Een prachtige langoustine met een smakelijke jus wordt vergezeld van structuren van wortel en - meer verrassend - sinaasappel- en pompelmoespartjes. Frisse, natuurlijke smaken opnieuw, en een aanlokkelijk gekleurd geheel op het bord.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant 't Aards Paradijs

Volta opent nieuwe topbrasserie in De Stekvogel. Deze zomer al Volta's Summer Pop-up in maisveld.

Verschenen in nieuwsblad.be op 16 06 2017. Citaat:
foto restaurant De Stekvogel

Restaurant Volta slaat zijn vleugels uit buiten Gent. Op de plaats van De Stekvogel in Merendree opent zaakvoerder Peter Vyncke tegen het eind van het jaar een nieuwe topbrasserie.

Maar eerst deze zomer knallen, met een pop-up in de mais achteraan: Volta's Summer Pop-up Camp. Van woensdag 9 augustus tot en met zondag 10 september. Reserveren kan via www.voltagent.be

Lees het volledige artikel (externe link)

restaurants uit dit artikel

Actie Jong Keukengeweld: 1 tem. 31 maart 2017

Verschenen in eigen redactie op 13 02 2017.
foto restaurant Onder De Toren

Jongeren koken voor jongeren: dat is 'Jong Keukengeweld'. 54 Vlaamse topchefs, jonger dan 35 jaar, delen hun culinair vakmanschap én hun onstuimige liefde voor Vlaamse gastronomie en lokale producten.

Ben jij tussen 18 en 30 jaar? Dan trakteren deze Jong Keukengeweld-chefs je op topgastronomie aan een voordelige prijs. Heel de maand maart betaal je voor een driegangenmenu 45 euro en voor 55 euro krijg je een driegangenmenu in restaurants met een Michelinster of een Gault&Millau-score vanaf 15/20. Vorig jaar gingen meer dan 20.000 jongeren in op het aanbod.

Peter van het project is Gert De Mangeleer, chef van driesterrenrestaurant Hertog Jan. 'Ik vind het belangrijk om de jonge garde te steunen en hen een applaus te geven voor hun onstuimige bezieling.

Magazine Jong Keukengeweld 2017

Reserveren vanaf 16 februari 2017 via www.jongkeukengeweld.be

Facebook: Facebookpagina Jong Keukengeweld

Photostream: Jong Keukengeweld / Instagram

Lees het volledige artikel

Nieuws uit de omgeving van Nevele

Brasserie Boulevard

Verschenen in Captain Critic op 07 06 2018. Citaat:
foto restaurant Brasserie Boulevard blvd.

Brasserie Boulevard behoort tot de categorie van de ‘betere brasserie’, zoals je misschien wel kan verwachten in Sint-Martens-Latem (denk in hetzelfde genre bv. ook aan Brasserie Latem, even verder op dezelfde Kortrijksesteenweg). Duurder dan een gewone brasserie, maar de kwaliteit ligt er doorgaans dan ook een stuk hoger. De combinatie van lekkere klassiekers met een vriendelijke bediening maakt van Brasserie Boulevard een adres waar de kapitein zich nog wel ’s zal laten zien

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Brasserie Boulevard blvd.

Bastide 71

Verschenen in Goesting Oost-Vlaanderen op 13 09 2017. Citaat:
foto restaurant Bastide 71

Conclusie? We hebben lekker gegeten in een aangename omgeving. De hedendaagse keuken van Bastide 71 is echt een aanwinst voor Deinze.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Bastide 71

Brasserie Estelle

Verschenen in Goesting Oost-Vlaanderen op 26 04 2017. Citaat:
foto restaurant Brasserie Estelle

Voor €95 aten we (met 2 personen) bijzonder lekker en gezellig bij mensen met een hart voor hun vak en voor hun klanten.

'Stijlvolle brasserie met een dagverse kwaliteitskeuken.'

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Brasserie Estelle

Actie Jong Keukengeweld: 1 tem. 31 maart 2017

Verschenen in eigen redactie op 13 02 2017.
foto restaurant 't Verschil

Jongeren koken voor jongeren: dat is 'Jong Keukengeweld'. 54 Vlaamse topchefs, jonger dan 35 jaar, delen hun culinair vakmanschap én hun onstuimige liefde voor Vlaamse gastronomie en lokale producten.

Ben jij tussen 18 en 30 jaar? Dan trakteren deze Jong Keukengeweld-chefs je op topgastronomie aan een voordelige prijs. Heel de maand maart betaal je voor een driegangenmenu 45 euro en voor 55 euro krijg je een driegangenmenu in restaurants met een Michelinster of een Gault&Millau-score vanaf 15/20. Vorig jaar gingen meer dan 20.000 jongeren in op het aanbod.

Peter van het project is Gert De Mangeleer, chef van driesterrenrestaurant Hertog Jan. 'Ik vind het belangrijk om de jonge garde te steunen en hen een applaus te geven voor hun onstuimige bezieling.

Magazine Jong Keukengeweld 2017

Reserveren vanaf 16 februari 2017 via www.jongkeukengeweld.be

Facebook: Facebookpagina Jong Keukengeweld

Photostream: Jong Keukengeweld / Instagram

Lees het volledige artikel

Bekijk: restaurants uit dit artikel

Venuez Hospitality Awards 2016

Verschenen in eigen redactie op 13 12 2016.
foto restaurant Pleasures Boutique

In het casino van Knokke werden naar jaarlijkse gewoonte de Venuez Hospitality Awards uitgereikt.

Ziehier een overzicht:

  • Best Hospitality Concept: Boury, Roeselare
  • Best Restaurant Concept: Baracca, Leuven
  • Best Bar Concept: Bar Burbure, Antwerpen
  • Best Restyling: Cuchara, Lommel
  • Culinary Talent: Dimitri Proost, Dim Dining, Antwerpen
  • Rookie of the Year: Sam D’Huyvette, BLVD Boutique, Sint-Martens-Latem
  • Entrepreneur of the Year: John Verept, RAS, Antwerpen
  • Best Cocktailbar: Bijou, Antwerpen
  • Best Bartender: Didier Van Den Broeck, Dogma, Antwerpen
  • Best Hotel Concept: Jam, Brussel
  • Best Coffee Concept: Butcher's Coffee, Antwerpen
  • Best Barista: Marc Daniels, Kaffabar, Brussel
  • Dare Devil Concept: Proof, Gent
  • Best Design: Jam, Brussel

Bekijk: restaurants uit dit artikel

Bakkerij Amaryllis wordt brasserie met traiteur

Verschenen in hln.be op 01 09 2016. Citaat:
foto restaurant Aan Tafel met Amaryllis

"Bakkerij Amaryllis heropent zaterdag als de brasserie-traiteurzaak 'Aan tafel met Amaryllis'. Chef-kok David Dick gaat hiervoor in zee met Bart Verdonckt van cateringzaak Baveco."

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Aan Tafel met Amaryllis

Markies de Salade, Deurle

Verschenen in Goesting Oost-Vlaanderen op 04 05 2016. Citaat:
foto restaurant Markies de Salade

Markies de Salade te Deurle is, volgens hun eigen website, een '100% plantaardig' restaurant. Interessant genoeg voor Caroline De Ruyck, voor Goesting magazine, om het eens uit te proberen.

Hier krijg je inderdaad geen vlees, noch tarwe, gluten, geraffineerde suikers, zuivel of soja. Caroline proefde vegan kipspiesjes, die lekker mals en met een krokant korstje nauwelijks van 'echt' te onderscheiden was. De Indiase pompoensoep was een smaakexplosie met veel gember en curry madras en ook het huisgemaakte 'rauwe' brood was heel lekker. De smaak van de hoofdgerechten daarentegen werden een tikkletje te eentonig bevonden.

Beoordeling: 3 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Markies de Salade

Chef-kok Peter Aesaert naar Bocuse d’Or

Verschenen in vtm.be op 27 04 2016. Citaat:
foto restaurant Café Hubert - Viteux

Op 10 en elf mei vindt in Boedapest de Europese finale plaats van de Bocuse d'Or, de meest prestigieuze internationale kookwedstrijd. Ons land wordt weer vertegenwoordigd door chef-kok Peter Aesaert van Kasteel Viteux in De pinte.

Bekijk de reportage op VTM Nieuws

Meer over restaurant Café Hubert - Viteux

L'Autre Vie, Sint-Martens-Latem

Verschenen in Goesting Oost-Vlaanderen op 10 02 2016. Citaat:
foto restaurant L'Autre Vie

In een grondig gerenoveerde art deco-villa te Sint-Martens-Latem staat er sinds eind 2015 het nieuwe restaurant L'Autre Vie.

In Goesting magazine wordt het restaurant al van bij het eerste bezoek geselecteerd voor de Gouden Goesting 2016. Het driegangenmenu was van hoog niveau en alle gerechten waren met veel stijl gepresenteerd. 'Deze chef kent zijn klassiekers, maar voegt er een moderne, Aziatische toets aan toe', zo luidt de samenvatting in het magazine.

Beoordeling: 5 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant L'Autre Vie

Facelift voor restaurant Hedera, Deinze

Verschenen in nieuwsblad.be op 15 01 2016. Citaat:
foto restaurant Hedera

De voorbije maanden werd restaurant en tearoom Hedera te Deinze grondig gerenoveerd. Jens Engels en zijn partner Florence nemen de zaak over van zijn ouders en transformeerde het tot een hedendaagse horecazaak.

Ook de keuken wordt er verjongd maar zonder de bestaande klanten uit het oog te verliezen. Jens legt uit aan Het Nieuwsblad: 'In de keuken zelf blijven we klassiekers aanbieden zoals Scampi Hedera en ons vispannetje, terwijl we voor onze lunch wekelijks een suggestie naar voren schuiven zoals hutsepot of visgratin. Ook de koffiekaart wordt uitgebreid.'

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Hedera

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.