Restaurant Neerpelt

Zoek een restaurant in Neerpelt

Nieuws uit de omgeving van Neerpelt

Pop-up Sunflower Boulevard: 2, 8 en 9 september

Verschenen in eigen redactie op 14 08 2017.
foto restaurant FOOD Emotions

Food Emotions sluit in september de zomer af met een nieuwe pop-up: Sunflower Boulevard.

Waan je nog even in Frankrijk en geniet van de zonsondergang in het zonnebloemveld van Food Emotions.

Culinair genieten in een unieke setting.

Wanneer? Zaterdag 2 september, Vrijdag 8 september en Zaterdag 9 september 2017, aanvang om 19u30.

Meer info & reservatie

Meer over restaurant FOOD Emotions

'Met Vier In Bed' strijkt neer in Koeckhofs te Hamont-Achel

Verschenen in hbvl.be op 20 06 2017. Citaat:
foto restaurant Koeckhofs

Het gezelschap van 'Met Vier In Bed' hield op donderdag 22 juni halt in Hotel Koeckhofs op het pittoreske Michielsplein van Achel.

Inge Van de Broek, die hotelschool had gedaan in Herk-de-Stad, kwam als 19-jarige in het hotel terecht. "Horeca was iets dat ik altijd al had willen doen. Ik was nog maar drie dagen op mijn werkplek toen de vonk met Mark al oversprong. We zijn in 1997 getrouwd en runnen de zaak intussen al 22 jaar. Onze oudste zoon, Willem, zet de traditie verder. Hij heeft aan de kokschool Ter Duinen in Koksijde gestudeerd en staat momenteel achter de potten in Barcelona, in restaurant Hoja Santa van de broers Adrià van de El Bulli-groep. Misschien komt hij later wel bij ons werken maar hij moet de kans krijgen om zichzelf te ontwikkelen. Aan passie ontbreekt het hem zeker niet."

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Koeckhofs

Actie Jong Keukengeweld: 1 tem. 31 maart 2017

Verschenen in eigen redactie op 13 02 2017.
foto restaurant 't Verschil

Jongeren koken voor jongeren: dat is 'Jong Keukengeweld'. 54 Vlaamse topchefs, jonger dan 35 jaar, delen hun culinair vakmanschap én hun onstuimige liefde voor Vlaamse gastronomie en lokale producten.

Ben jij tussen 18 en 30 jaar? Dan trakteren deze Jong Keukengeweld-chefs je op topgastronomie aan een voordelige prijs. Heel de maand maart betaal je voor een driegangenmenu 45 euro en voor 55 euro krijg je een driegangenmenu in restaurants met een Michelinster of een Gault&Millau-score vanaf 15/20. Vorig jaar gingen meer dan 20.000 jongeren in op het aanbod.

Peter van het project is Gert De Mangeleer, chef van driesterrenrestaurant Hertog Jan. 'Ik vind het belangrijk om de jonge garde te steunen en hen een applaus te geven voor hun onstuimige bezieling.

Magazine Jong Keukengeweld 2017

Reserveren vanaf 16 februari 2017 via www.jongkeukengeweld.be

Facebook: Facebookpagina Jong Keukengeweld

Photostream: Jong Keukengeweld / Instagram

Lees het volledige artikel

Bekijk: restaurants uit dit artikel

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.