Restaurant Mol

Zoek een restaurant in Mol

In de pers: Mol

Bouffard, Mol

Verschenen in Kris Kookt op 05 11 2015. Citaat:
foto restaurant Bouffard

Bouffard is een klein maar gezellig restaurant te Mol en stond bij Kris Herrijgers al een tijdje op de lijst van te bezoeken restaurants. Eindelijk kwam het er van en het was zeker de moeite. 

Stijn Mertens kookt toegankelijke gerechten, gebaseerd op de klassieke Franse keuken en laat het product primeren. Han Gheys staat dan weer in voor een energieke maar toch stijlvolle bediening.

Dit duo doet de titel San Pellegrino's '50 Young Talents' alle eer aan.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Bouffard

Bastard Burgers, Mol

Verschenen in Goesting Antwerpen op 02 09 2015. Citaat:
foto restaurant Bastards Place

Bij Bastard Burgers word je teruggespoeld naar the American Sixties en je wordt er super hartelijk ontvangen.

De burgers worden bereid in een rijke, typisch Amerikaanse stijl en je verlaat zeker niet hongerig het restaurant. Goesting Antwerpen proefde heel lekkere burgers, zowel de vlees als de vegetarische versie.

Beoordeling: 3 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Bastards Place

Nieuws uit de omgeving van Mol

Actie Jong Keukengeweld: 1 tem. 31 maart 2017

Verschenen in eigen redactie op 13 02 2017.
foto restaurant 't Verschil

Jongeren koken voor jongeren: dat is 'Jong Keukengeweld'. 54 Vlaamse topchefs, jonger dan 35 jaar, delen hun culinair vakmanschap én hun onstuimige liefde voor Vlaamse gastronomie en lokale producten.

Ben jij tussen 18 en 30 jaar? Dan trakteren deze Jong Keukengeweld-chefs je op topgastronomie aan een voordelige prijs. Heel de maand maart betaal je voor een driegangenmenu 45 euro en voor 55 euro krijg je een driegangenmenu in restaurants met een Michelinster of een Gault&Millau-score vanaf 15/20. Vorig jaar gingen meer dan 20.000 jongeren in op het aanbod.

Peter van het project is Gert De Mangeleer, chef van driesterrenrestaurant Hertog Jan. 'Ik vind het belangrijk om de jonge garde te steunen en hen een applaus te geven voor hun onstuimige bezieling.

Magazine Jong Keukengeweld 2017

Reserveren vanaf 16 februari 2017 via www.jongkeukengeweld.be

Facebook: Facebookpagina Jong Keukengeweld

Photostream: Jong Keukengeweld / Instagram

Lees het volledige artikel

Bekijk: restaurants uit dit artikel

Villa Tilia, Retie

Verschenen in Koken op hakken op 28 11 2016. Citaat:
foto restaurant Villa Tilia

Ter gelegenheid van haar verjaardag beleefde Koken op Hakken een heuse culinaire hoogdag bij Hotel-restaurant Villa Tilia te Retie.

Nog voor het festijn echt begon, kwam chef Jurgen zich nog even voorstellen. Hij heeft een voorliefde voor de Italiaanse keuken en gebruikt veel mediterraanse, pure producten in zijn keuken die hij liefst op een Aziatische manier afwerkt.

Dat hij zijn metier goed onder de knie heeft, bewijst hij dan ook met zijn viergangenmenu. Een voor één super lekkere gerechten waar je hier zeker voor zou willen terugkomen.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Villa Tilia

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.