Restaurant Melle

Zoek een restaurant in Melle

Nieuws uit de omgeving van Melle

Eat Love Lasagna

Verschenen in Goesting Oost-Vlaanderen op 12 09 2017. Citaat:
foto restaurant Eat Love Lasagna

Vrij snel laat ik mijn oog vallen op de tasting menuformule (€ 35). Ik antwoord automatisch affirmatief als de ober vraagt of we dit menu tweemaal willen. Even later kijken we verlekkerd naar een plank antipastini met fritura mista van groenten (wortel, bloemkool en aubergine) en mini-mozzarella in buikspek van Cuore di Puglia. Verder wordt de tafel gevuld met focaccia, hummus van kikkererwten en gazpacho - een Spaans omwegje. Hoef ik nog te zeggen dat dit een stevige starter is? Gelukkig smaakt alles o zo vers en huisgemaakt!

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Eat Love Lasagna

Brood-Boter

Verschenen in Goesting Oost-Vlaanderen op 11 09 2017. Citaat:
foto koffiebar Brood-Boter

Brood-Boter is gevestigd in een lange, smalle ruimte, die ooit een schrijnwerkerij was. De aankleding is sober: betonnen vloer, witte muren, wat licht hout, een oude fiets en heel erg aangenaam licht. Op de kaart vind je naast verschillende soorten ontbijt ook broodjes, toast, salades, pasta's, quiche en meer.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over koffiebar Brood-Boter

Café Congé, Gent

Verschenen in elidesc says op 03 09 2017. Citaat:
foto eetcafé Café Congé

Café Congé spaghetti: de spaghettislierten blijken perfect al dente gekookt, de saus bestaat uit heerlijk grove brokken kwaliteitsgehakt en dito stukken groenten. Ook de diepe smaak van de bolognaise zit helemaal goed. Ik geef zelfs toe dat deze spaghetti bolognaise mijn eigen thuisversie overtreft! Veel lovende woorden voor een simpel bord spaghetti.

Café Congé staat vanaf nu op de radar voor doordeweekse avonden zonder zin om te koken of zin om lang / duur te tafelen.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over eetcafé Café Congé

Naturell, Gent

Verschenen in june.be op 29 08 2017. Citaat:
foto restaurant Naturell

Hebben we met alle zintuigen gegeten? Yep. Smaak- en geurzin zaten goed, we gaven onze ogen en oren de kost en konden het niet laten om aan de verse kruiden naast ons tafeltje te zitten frunniken. Een naturelle houding, quoi.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Naturell

Volta Summer Pop-Corn Camp

Verschenen in Captain Critic op 21 08 2017. Citaat:
foto restaurant Volta

De hoge maïs houdt de occasionele wind dan wel wat tegen, wat extra warmte is geen overbodige luxe op een gemiddelde zomeravond in Merendree. Met de extra warmte is de kapitein meteen ook gewapend voor het vervolg van het menu, met eerst en vooral boterzachte schelvis met tomaat en Taggiasca-olijf. Qua presentatie is het bord (zoals alle borden overigens) een plaatje: compositie, kleur: het klopt allemaal perfect. De vis, tomaten en olijven zorgen voor eenvoudige, pure smaken. Meer moet dat ’s zomers in een maïsveld in Merendree soms niet zijn.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Volta

Eat Aly

Verschenen in Goesting Oost-Vlaanderen op 17 07 2017. Citaat:
foto restaurant Eat Aly

Ik smul van mille foglie di melanzane: gegratineerde aubergines met parmezaan ( € 12). Super! Ik vervolg met tagliatelle salsiccia e tartufo, perfect beetgare pasta met een romige saus met stukjes worst en truffel ( € 17,50).

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Eat Aly

Alix, Gent

Verschenen in Captain Critic op 03 07 2017. Citaat:
foto restaurant Alix - Table & Jardin d' Amis

De grootste trekpleister lijkt toch de zondagse picnic (brunch in de winter) te zijn, die doorgaat in de betoverende tuin.

De tuin moet ongetwijfeld een van de indrukwekkendste stadstuinen van Gent zijn. Volledig ommuurd, met grasperken, een terras, een zitput …

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Alix - Table & Jardin d' Amis

Dit is het beste ‘casual restaurant’ van het land

Verschenen in nieuwsblad.be op 21 06 2017. Citaat:
foto restaurant De Superette - Bakkerij Kobe Desramaults

De Superette in de Guldenspoorstraat is het hoogst genoteerde Belgische restaurant in de Europese Gourmet Casual, een Europese lijst met 200 ‘casual’ restaurants.
 
Voor het eerst brengt Opinionated About Dining (OAD), de website van de invloedrijke foodblogger Steve Plotnicki, een Europese top tweehonderd uit voor gourmet casual restaurants. De lijst bundelt chefs die hebben gekozen voor een informeel concept, in plaats van een gastronomisch restaurant. Ze serveren degustatiemenu’s voor minder dan 75 euro per persoon of hoofdgerechten tussen 20 en 30 euro.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant De Superette - Bakkerij Kobe Desramaults

Libanese Snack, Gent

Verschenen in elidesc says op 18 06 2017. Citaat:
foto restaurant Libanese snack

Zalige falafel met yoghurtdip. Het valt op dat de balletjes binnenin groener zijn dan doorsnee, ik juich het gebruik van veel verse kruiden alleen maar toe!

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Libanese snack

Janine's

Verschenen in Goesting Oost-Vlaanderen op 31 05 2017. Citaat:
foto restaurant Janine's

Misschien eerst over mijn compagnon: daar ontwaar ik een verrukkelijk uitziende Thaise salade met ferme stukken kort gebakken rund, granaatappel en een brede glimlach. Zelf krijg ik een stevige kipburger voorgeschoteld met homemade guacamole, dito tomatensalsa, een slaatje en pittig gekruide aardappelwedges.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Janine's

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.