Restaurant Meise

Zoek een restaurant in Meise

Nieuws uit de omgeving van Meise

Aan Tafel: Little Asia

Verschenen in De Standaard Magazine op 16 03 2018. Citaat:
foto restaurant Little Asia

Quyên Truong Thi mag trots zijn op wat ze heeft verwezenlijkt. Vooral op het feit dat ze nu al twintig jaar lang erin slaagt de kwaliteit van de keuken en de bediening hoog te houden.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Little Asia

De culinaire hoogtepunten volgens Bruno Vanspauwen: de 10 van 2017

Verschenen in De Standaard Magazine op 09 12 2017. Citaat:
foto restaurant Nona

Naar jaarlijkse gewoonte lijst Bruno Vanspauwen tien restaurants op die hem in 2017 aangenaam hebben verrast. Daarbij maakt hij geen onderscheid tussen sterrenzaken, bistro's en foodbars. Als er maar kwaliteit wordt geserveerd tegen een redelijke prijs. Liefst met een dosis creativiteit en bezieling.

De 10 restaurants: Chambre Séparée, Zet'Joe, Tero, Lunapark, Boo Raan, La Paix, De Vijf Seizoenen, U Foodbar, Nona en Troisgros (Frankrijk, www.troisgros.com).

Lees het volledige artikel (externe link)

Bekijk: restaurants uit dit artikel

Bib Gourmand 2018: 8 nieuwkomers in Vlaanderen

Verschenen in eigen redactie op 08 11 2017.
foto restaurant Plat Prefere

Er zijn 8 Vlaamse nieuwkomers in Bib Gourmand 2018:

  • Schnitzel - Antwerpen
  • Tou.Gou - Brugge
  • Signatuur - Hoogstraten
  • Het Verschil - Lede
  • Au Filet de Sole - De Panne
  • Xaler - Ronse
  • Plat Préfére - Snaaskerke
  • Faraya - Wemmel

meer info: Overzicht Bib Gourmand Benelux 2018 (pdf)

Bekijk: restaurants uit dit artikel

Aan Tafel: Bia Mara

Verschenen in De Standaard Magazine op 21 08 2017. Citaat:
foto restaurant Bia Mara

Ik ben alvast aangenaam verrast door de versheid van de kabeljauw die niet in westers maar Japans paneermeel (panko) gewenteld wordt, wat de korst lichter en luchtiger maakt (€ 12). De schijven ongeschilde aardappel, gefrituurd in plantaardige olie, hebben smaak, maar hadden meer crispy kunnen zijn. Leuk detail: ze worden gezouten met zeewier.

Lees het volledige artikel (externe link)

Bekijk: restaurants uit dit artikel

Actie Jong Keukengeweld: 1 tem. 31 maart 2017

Verschenen in eigen redactie op 13 02 2017.
foto restaurant 't Verschil

Jongeren koken voor jongeren: dat is 'Jong Keukengeweld'. 54 Vlaamse topchefs, jonger dan 35 jaar, delen hun culinair vakmanschap én hun onstuimige liefde voor Vlaamse gastronomie en lokale producten.

Ben jij tussen 18 en 30 jaar? Dan trakteren deze Jong Keukengeweld-chefs je op topgastronomie aan een voordelige prijs. Heel de maand maart betaal je voor een driegangenmenu 45 euro en voor 55 euro krijg je een driegangenmenu in restaurants met een Michelinster of een Gault&Millau-score vanaf 15/20. Vorig jaar gingen meer dan 20.000 jongeren in op het aanbod.

Peter van het project is Gert De Mangeleer, chef van driesterrenrestaurant Hertog Jan. 'Ik vind het belangrijk om de jonge garde te steunen en hen een applaus te geven voor hun onstuimige bezieling.

Magazine Jong Keukengeweld 2017

Reserveren vanaf 16 februari 2017 via www.jongkeukengeweld.be

Facebook: Facebookpagina Jong Keukengeweld

Photostream: Jong Keukengeweld / Instagram

Lees het volledige artikel

Bekijk: restaurants uit dit artikel

La Manufacture, Brussel
Gespot op het web

Verschenen in eigen redactie op 29 11 2016.
foto restaurant La Manufacture

Gespot op de blog 'Au goût d'Emma'
Verslag (in het Frans) over een bezoek aan restaurant La Manufacture te Brussel.
Lees het verslag

Meer over restaurant La Manufacture

Le Comptoir des Galeries, Brussel
Gespot op het web

Verschenen in eigen redactie op 21 11 2016.
foto restaurant Comptoir des Galeries

Gespot op de blog 'Au goût d'Emma'
Verslag (in het Frans) over een bezoek aan restaurant Le Comptoir des Galeries te Brussel.
Lees het verslag

Meer over restaurant Comptoir des Galeries

Gault&Millau 2017 België: Laureaten

Verschenen in eigen redactie op 07 11 2016.
foto restaurant Quadras

Op maandag 7 november maakte de culinaire gids Gault&Millau zijn laureaten voor 2017 bekend.

Lees het volledige artikel

Bekijk: restaurants uit dit artikel

Inspiratie opdoen @ les Filles

Verschenen in cuberdon-macaron.be op 27 03 2016. Citaat:
foto restaurant Les Filles

Voor Cuberdon & Macaron was het bezoek aan Les Filles te Brussel even huiselijk als bij een goede vriendin thuis gaan eten.

Hier draait het concept rond eenvoud. De inrichting is super gezellig en het eten seizoensgebonden, authentiek en heel lekker. Ook het winkeltje beneden is moeite waard.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Les Filles

Manhattn’s Burgers, Brussel

Verschenen in cuberdon-macaron.be op 18 01 2016. Citaat:
foto restaurant Manhattn's - Bourse

'Keilekker en megacool', dit waren de woorden van de dochter van Cuberdon & Macaron over een bezoek aan de nieuwe vestiging van Manhattn's bij de Brusselse Beurs.

Zowel de vegetarische variant als de 'klassieke' burgers waren één voor één toppers. In een typische New York-stijl interieur waanden ze zich meteen aan de andere kant van de Atlantische Oceaan.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Manhattn's - Bourse

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.