Restaurant Machelen

Zoek een restaurant in Machelen

In de pers: Machelen

Jeroen Storme, Machelen

Verschenen in Be-Gusto op 12 01 2016. Citaat:
foto restaurant Jeroen Storme

Op de menukaart bij restaurant Jeroen Storme wordt de nadruk gelegd op de à la carte. Een zeer ruime keuze en verschillende prijsniveaus zorgen ervoor dat een ruim publiek haar gading kan vinden.

Na de laatste keer de lunch te hebben geproefd, ging Be-Gusto nu ook het diner proberen. De chef stelde niet teleur. Lekkere gerechten, smaken mooi in balans en top kwaliteit.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Jeroen Storme

Nieuws uit de omgeving van Machelen

Gault Millau 2019: bekroningen

Verschenen in eigen redactie op 06 11 2018.
foto restaurant La Paix
  • Chef van het jaar: David Martin (La Paix in Anderlecht)
  • Gastheer van het Jaar: Fabrice D’Hulster (Sea Grill in Brussel)
  • Italiaanse Chef van het Jaar: François Piscitello (La Villa des Bégards in Embourg)
  • Aziaat van het Jaar: Bún (Antwerpen)
  • Terras van het Jaar: Bachtekerke (Bachte-Maria-Leerne) 
  • Sommelier van het Jaar: Yanick Dehandschutter (Sir Kwinten in Lennik)
  • Dessert van het Jaar: Martijn Defauw (Rebelle in Marke)
  • Brasserie van het Jaar: Brasserie Julie (Sint-Martens-Bodegem)
  • Gastro-bistro van het Jaar: Veranda (Antwerpen)
  • Groentenchef van het Jaar: Nicolas Decloedt (humus x hortense in Brussel)
  • Wijnkaart van het Jaar: Au Gré du Vent (Seneffe)
  • Bierkaart van het Jaar: De Gebrande Winning (Sint-Truiden)
  • Prijs & Plezierverhouding van het Jaar: Le 54 (Tongeren), Le Tournant (Brussel) en Attablez-Vous (Namen)
  • Nieuwkomer van het jaar: Souvenir, met een score van 15,5/20 (Gent)

Bekijk: restaurants uit dit artikel

Chez Richard

Verschenen in vierbordjes.be op 24 06 2017. Citaat:
foto eetcafé Chez Richard

In Chez Richard wordt van eten en drinken niet méér gemaakt dan wat het eigenlijk is: het leukste alibi voor mensen om samen te zijn. Met voldoende aandacht voor kwaliteit, zodat de sfeer niet verbrod wordt.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over eetcafé Chez Richard

O Bahn Mi, Etterbeek

Verschenen in Goesting Vlaams-Brabant op 07 06 2017. Citaat:
foto restaurant O Bahn Mi

We kiezen voor de 'Classico Ba Le'. Het Belgische stokbrood is gevuld met gesliced varkensgebraad, plakjes cha lua (Vietnamese samsonworst), koriander, piment, mayo en geraspte in azijn opgelegde wortelen, knolrapen en komkommers. 1 + 1 = 3. Het is de convergentie van Aziatische en Europese smaken die een unieke sandwich oplevert. Het krokante stokbrood, de twee vleestexturen door elkaar, het vette van de mayonaise, het zure van de opgelegde groenten, het pikante van het piment en daaroverheen de unieke smaak van verse koriander. Het is een waarachtige smaakbom. Het bestaat dus nog: lekker lunchen voor geen geld.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant O Bahn Mi

L’Écailler du Palais Royal

Verschenen in Captain Critic op 23 03 2017. Citaat:
foto restaurant L'Écailler Du Palais Royal

Sinds 1967 klom het restaurant in 1999 tot 2 sterren, om ze in dit decennium opnieuw te verliezen.

Michelin besloot wellicht terecht dat anno 2017 dit restaurant zich onvoldoende vernieuwd heeft om nog tot de culinaire top te behoren, maar dat maakt de gerechten er niet minder lekker op en de bediening is uitzonderlijk.

L’Écailler houdt halsstarrig vast aan een grandeur die je nog maar moeilijk vindt, en speelt hierdoor in zijn eigen klasse. Als wij verder kunnen zien, is het omdat we op de schouders van reuzen staan. L’Écailler du Palais Royal is een reus, en de luitenant is blij dat hij er opnieuw heeft kunnen eten.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant L'Écailler Du Palais Royal

WY, Brussel

Verschenen in Goesting Vlaams-Brabant op 07 12 2016. Citaat:
foto restaurant WY by Bart de Pooter - The Mercedes House

Bart Billen van Goesting Vlaams-Brabant was heel tevreden over het eten bij WY te Brussel. Het viergangenmenu was lekker en origineel gebracht. De setting in de showroom van Mercedes is helaas wel als koud te omschrijven en de wachttijden tussen de gerechten waren ook soms te lang.

Beoordeling: 3 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant WY by Bart de Pooter - The Mercedes House

Beli, Brussel

Verschenen in Goesting Vlaams-Brabant op 01 06 2016. Citaat:
foto restaurant Beli

Wie van lekker mediterraan eten houdt, kan vanaf begin maart terecht bij Bali te Brussel. Dit Libanees geïnspireerd restaurant is een nieuwe hippe plek aan het worden.

Goesting magazine ging er ook al langs en werd verwend met een brede waaier aan lekkere, authentieke gerechten.

Beoordeling: 4 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Beli

Pistolet Original, Brussel

Verschenen in vierbordjes.be op 29 05 2016. Citaat:
foto restaurant Pistolet Original

Nadat de hamburger de laatste tijd door verschillende zaken opgewaardeerd wordt, is het nu ook de belegde broodjes die naar een hoger niveau worden getilt.

Pistolet Original combineert verse broodjes van artisanale bakker Yves Guns met gastronomisch beleg, gecreëerd door topchefs zoals Peter Goossens, Lionel Rigolet en Christophe Hardiquest.

Bruno Vanspauwen geeft deze broodjes alvast een topscore.

Lees het volledige artikel (externe link)

Bekijk: restaurants uit dit artikel

Little Tokyo, Elsene

Verschenen in elidesc says op 06 05 2016. Citaat:
foto restaurant Little Tokyo

Little Tokyo te Elsene is een klein, eigenzinnig Japans restaurantje aan een fotogeniek kruispunt te Elsene.

Elidesc.com ging er voor een vrijdagse lunch en is al zeker fan. Een waaier aan bijzonder smakelijke gerechten, met als absolute uitschieter de combinatie van mosselen en kokkels. Die laatste waren één van de meest lekkerste die ze al ooit geproefd had. Hier komt ze zeker nog eens terug!

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Little Tokyo

Les Brigittines, Brussel

Verschenen in Hot Cuisine de Pierre op 04 05 2016. Citaat:
foto restaurant Aux Marches De La Chapelle - Les Brigittines

Dirk Myny kookt in restaurant Les Brigittines te Brussel, dat enkel al voor het indrukwekkend interieur een bezoekje waard is.

Hot Cuisine de Pierre ging er langs om de specialiteit van het huis te proeven. 'De Zennepot' bestaat uit een laagje zuurkool gemengd met stukjes droge worst, een laag Brusselse bloempanch met een sausje van Cantillon, afgewerkt met wulk. De chef stelde niet teleur, het was een prachtcombinatie en het bordje kon niet snel genoeg op zijn.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Aux Marches De La Chapelle - Les Brigittines

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.