Restaurant Lokeren

Zoek een restaurant in Lokeren

In de pers: Lokeren

Actie Jong Keukengeweld: 1 tem. 31 maart 2017

Verschenen in eigen redactie op 13 02 2017.
foto restaurant VOS

Jongeren koken voor jongeren: dat is 'Jong Keukengeweld'. 54 Vlaamse topchefs, jonger dan 35 jaar, delen hun culinair vakmanschap én hun onstuimige liefde voor Vlaamse gastronomie en lokale producten.

Ben jij tussen 18 en 30 jaar? Dan trakteren deze Jong Keukengeweld-chefs je op topgastronomie aan een voordelige prijs. Heel de maand maart betaal je voor een driegangenmenu 45 euro en voor 55 euro krijg je een driegangenmenu in restaurants met een Michelinster of een Gault&Millau-score vanaf 15/20. Vorig jaar gingen meer dan 20.000 jongeren in op het aanbod.

Peter van het project is Gert De Mangeleer, chef van driesterrenrestaurant Hertog Jan. 'Ik vind het belangrijk om de jonge garde te steunen en hen een applaus te geven voor hun onstuimige bezieling.

Magazine Jong Keukengeweld 2017

Reserveren vanaf 16 februari 2017 via www.jongkeukengeweld.be

Facebook: Facebookpagina Jong Keukengeweld

Photostream: Jong Keukengeweld / Instagram

Lees het volledige artikel

RAAM, Lokeren

Verschenen in Goesting Oost-Vlaanderen op 07 09 2016. Citaat:
foto restaurant RAAM

In de voortuin van ramen- en deurenspecialist Engels NV staat restaurant RAAM, dat eenvoudige, natuurlijke gerechten op basis van verse producten serveert.

De mooie inrichting en het vriendelijk personeel is voor Goesting magazine al direct een mooie binnenkomer. Zowel de veggie- als de vleesgerechten waren zonder meer heel lekker, al zijn er hier en daar nog wat kleine details voor verbetering vatbaar.

Beoordeling: 4 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant RAAM

Bar Copine, Lokeren

Verschenen in Goesting Oost-Vlaanderen op 04 05 2016. Citaat:
foto koffiebar Bar Copine

Een conceptbar waar drankjes, food en design samenkomen, dat is wat Bar Copine te Lokeren voorschoteld.

Bar Copine krijgt alvast de goedkeuring van Goesting Oost-Vlaanderen. De lunch smaakte voortreffelijk met de camembert uit de oven als absolute uitschieter. De erg aanlokkelijke taarten voor het dessert moest ze helaas deze keer aan zich voobijlaten. Niet bezorgd, want dit zal zeker niet haar laatste bezoek hier zijn.

Beoordeling: 4 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over koffiebar Bar Copine

Visbar Pure Fisk wordt de nieuwe naam van restaurant Tiecelijn.

Verschenen in eigen redactie op 17 08 2015.
foto restaurant Visbar Pure Fisk by Tiecelijn

Vanaf 11 september komt Tiecelijn met een nieuw concept: Visbar Pure Fisk. Momenteel zijn de verbouwingen gestart.

De omschrijving klinkt alvast veelbelovend: enkel dagverse vis & schaal- en schelpdieren, eigen selectie rechtstreeks uit de vismijn en premium zelfbereide visgerechten.

Lees het volledige artikel

Meer over restaurant Visbar Pure Fisk by Tiecelijn

Nieuws uit de omgeving van Lokeren

Chef-kok ‘Fleur de Lin’ wint Belgische finale Bocuse D’Or

Verschenen in standaard.be op 20 11 2017. Citaat:
foto restaurant Fleur de Lin

Lode De Roover van het restaurant 'Fleur de Lin' in Zele heeft de Belgische finale van de Bocuse D'Or gewonnen en hij zal ons land vertegenwoordigen op de Europese finale van de prestigieuze kookwedstrijd in Turijn. Dat werd zondagavond bekendgemaakt op de Horeca Expo in Gent. 'Een enorme eer, maar nu begint heel het verhaal nog maar', aldus de chef-kok.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Fleur de Lin

De Snoeck

Verschenen in In Search of Taste op 26 09 2017. Citaat:
foto restaurant De Snoeck

Op de kaart wordt er vooral uitgepakt met het vlees van de eigen boerderij en enkele Europese runderrassen. Eigenaar en chef Jeff Hanselaer komt het gekozen stuk aan tafel voorstellen en ik moet zeggen dat je voor een heerlijke côte à l'os hier wel goed zit. Helaas hebben we als vlees dan bijna alles al gehad. Bij de voorgerechten vind je enkel nog een carpaccio terug die op de kaart nog gezelschap krijgt van kaaskroketten, scampi's, kikkerbilletjes, ... Dit vind ik toch een beetje jammer. Als vleesrestaurant zou er toch ook enkele bereidingen van varken, lam of gevogelte op de kaart mogen staan.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant De Snoeck

3-4-5 juni: Experience Days 2017 powered by Roosenberg

Verschenen in eigen redactie op 30 05 2017.
foto restaurant Roosenberg

Experience Days 2017, op 3, 4 en 5 juni, is het event van het jaar waar ervaring centraal staat.

Peter Paelinck, business ontwikkelaar en CEO, eigenaar van Group PUBLISIGN, samen met Bruno De Wilde, zaakvoerder van restaurant Roosenberg, organiseren dit event waar zeer prestigieuze merken met traditionele gevestigde waarden tot opvallende trendsetters onderdak krijgen in een VIP tentencomplex.

Onder meer tal van masterclases, workshops en kookdemo’s door bekende vrienden en chef’s van Roosenberg staan op het programma.

Meer info:

Meer over restaurant Roosenberg

BLunch, Zele

Verschenen in Goesting Oost-Vlaanderen op 22 02 2017. Citaat:
foto restaurant BLunch

Goesting Magazine ging langs en ordeelde dat dit één van de beste lunchadresjes van de streek is.

Blunch heeft een mooi aanbod klassieke vlees- en visgerechten, zoals zeetong, varkenswangetjes en Simmental en ook een aantal pasta's. Vegetariërs blijven op hun honger zitten, een puntje om aan te werken.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant BLunch

Restaurant 'Alex' in Waasmunster: Lekker eten zonder risico

Verschenen in knackweekend.be op 24 02 2016. Citaat:
foto restaurant alex

Anderhalf jaar geleden gingen de deuren van restaurant Alex te Waasmunster open. De intimiteit van de kleine eetzaal, de goed uitgelichte tafels, de rustgevende akoestiek en natuurlijk de kwaliteit van het eten zorgen ervoor dat men zich hier meteen thuis voelt.

Het diner dat KnackWeekend proefde was zonder meer heel smakelijk. Chef Alex De Witte kookt met eerste kwaliteit seizoensproducten en zijn bereidingen zijn gebaseerd op de klassieke keuken met Franse en Italiaanse invloeden.

Beoordeling keuken: 7,5/10.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant alex

Bistro Gusta, Waasmunster

Verschenen in Goesting Oost-Vlaanderen op 03 06 2015. Citaat:
foto restaurant Bistro Gusta

De smaakvol ingerichte Bistro Gusta te Waasmunster maakte indruk op Caroline De Ruyck van Goesting Oost-Vlaanderen.

Dezelfde lijn werd ook doorgetrokken bij de gerechten die met verse ingrediënten in huis bereid worden. Mooi gepresenteerde borden en zonder meer simpele en lekkere kost.

Beoordeling: 4 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Bistro Gusta

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.