Restaurant Lochristi

Zoek een restaurant in Lochristi

In de pers: Lochristi

Poer-voe, Lochristi

Verschenen in Goesting Oost-Vlaanderen op 30 03 2017. Citaat:
foto restaurant Poer-Voe

Op de kaart staan overwegend brasserieklassiekers, maar ook vegetarische gerechten.

Al bij al hebben we degelijk gegeten voor een redelijk bedrag.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Poer-Voe

Michelin 2017
D'Oude Pastorie te Hijfte behoudt ook in 2017 Michelinster

Verschenen in nieuwsblad.be op 22 11 2016. Citaat:
foto restaurant D'Oude Pastorie

Voor het derde jaar op rij behaalt restaurant D'Oude Pastorie te Lochristi van chef Jan Audenaert een Michelinster.

Ann Stevens, zakenpartner en echtgenote, op nieuwsblad.be: 'Het is altijd nagelbijtend uitkijken naar de uitreiking van sterren en quoteringen. We zijn bijzonder fier dat we, net als de voorbije twee jaar, met een ster worden bekroond. We zijn overigens zeer erkentelijk voor de dagelijkse feedback van onze klanten.'

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant D'Oude Pastorie

Kaffee Préféré, Lochristi

Verschenen in Captain Critic op 05 08 2016. Citaat:
foto eetcafé Kaffee Préféré

Bij het binnenkomen bij Kaffee Préféré te Lochristi is Captain Critic aangenaam verrast door de lichte, aangenaam ingerichte ruimte en wordt meteen onthaald door een heel vriendelijke en attente ober.

Het eten was ook best lekker met rechttoe rechtaan smakelijke gerechten. Zelfgemaakte kaaskroketten die smaakten zoals het hoort, de paardensteak die, hoewel misschien net iets te lang gebakken, toch lekker was en daarbij nog een aangename Spaanse rode wijn.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over eetcafé Kaffee Préféré

New City Garden, Lochristi

Verschenen in Captain Critic op 19 01 2016. Citaat:
foto restaurant New City Garden

Bij zijn bezoek aan het Chinese restaurant New City Garden te Lochristi koos hij voor het aangenaam geprijsde 'Menu B'.

De soep en het voorgerecht waren geen voltreffers maar het hoofdgerecht was wel zoals het hoort. Krokant en tegelijk sappig varkensvlees, de nasi goreng smakelijk en zacht. Ook de bediening was heel vriendelijk en efficiënt.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant New City Garden

Picobel-lo, Lochristi

Verschenen in Captain Critic op 06 01 2016. Citaat:
foto restaurant Picobel-lo

Voor een klassieke, lekkere brasseriekeuken kan je volgens CaptainCritic zeker bij Picobel-lo te Lochristi terecht.

Na een lekker voorgerecht, genoot hij van een correct bereide steak américain en heel smakelijke zelfgemaakte frieten. Om af te sluiten dronk hij nog een Glenlivet whiskey en vertrok voldaan weer richting huiswaarts.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Picobel-lo

Fleur de Lys, Lochristi

Verschenen in Goesting Oost-Vlaanderen op 02 12 2015. Citaat:
foto restaurant Fleur de Lys

Het hoofdgerecht, fazant op zijn Brabants, was voor Goestring magazine uitstekend. Een lekker sappige borst en een goed doorbakken pootje en bil apart geserveerd. Ook het voorgerecht en zeker de wijnen moesten helemaal niet onderdoen en werden prima gesmaakt.

Beoordeling: 4 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Fleur de Lys

't Wethuis, Lochristi

Verschenen in eigen redactie op 19 10 2015.
foto restaurant 't Wethuis

Bron: YouTube

Meer over restaurant 't Wethuis

Nieuws uit de omgeving van Lochristi

Bekend restaurant Grade heropent na sabbatjaar: kleiner én op nieuwe locatie

Verschenen in nieuwsblad.be op 05 12 2017. Citaat:

De klassiekers – zoals kreeft en gebakken ganzenlever – zijn gebleven. De chef – Piet Rogiers – blijft ook achter de stoof.

Maar restaurant Grade begint vrijdag wel aan een tweede leven op het Ledebergplein. 'Het wordt kleiner en gezelliger. Ik wil koken en tegelijk een praatje kunnen slaan met de klanten.'

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Grade

Nieuw: Rooselaer Magazine

Verschenen in eigen redactie op 28 06 2017.

Ter gelegenheid van hun 40-jarig bestaan lanceert restaurant Rooselaer een eigen digitaal magazine.

Restaurant Rooselaer werd opgericht door chef-kok Roni Rigoir en zijn echtgenote Jeannot Leus. Ondertussen zijn ook hun zonen Henrick en Corneel Ringoir actief in de zaak.

Het magazine brengt verhalen en geeft de klanten een blik achter de schermen: hun passie, hun liefde voor het vak, het restaurant, hun relatie met leveranciers.

Het magazine werd gelanceerd met 4 artikels. Periodiek zullen nieuwe artikels toegevoegd worden.

Digitaal bureau BreedBeeld.cc, die een ruime ervaring heeft in de horecasector, stond in voor de realisatie. De artikels zijn geschreven door journalist Andre Grosemans.

Lees het artikel: 'Vier decennia smaakmakers'

Lees het artikel: 'Zonder soep is het geen maaltijd' 

Meer over restaurant Rooselaer

Vos, Gent

Verschenen in Captain Critic op 18 05 2017. Citaat:
foto restaurant VOS

Waar vroeger lunchcafé Walry gevestigd was, bevindt zich nu al enige tijd VOS. Deels koffiebar, deels lunchplek, deels foodsharing-restaurant. Elk gerecht wordt in het midden van de tafel gezet en gedeeld per twee. Of met de woorden van VOS zelf: ‘a joy shared is a joy doubled’.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant VOS

La Pizzeria

Verschenen in Captain Critic op 20 01 2017. Citaat:

Na ettelijke keren vruchteloos proberen, is het blogger Captain Critic eindelijk eens gelukt een tafeltje te bemachtigen bij La Pizzeria, dat na 23 jaar toch een soort cultstatus geniet in Gent. Je geraakt er zonder reserveren moeilijk aan een tafeltje, wat uiteraard ook te wijten is aan het feit dat er maar een 12-tal couverts zijn.

Het is op dit moment Captain Critic’s favoriete pizzeria in het Gentse. La Pizzeria is volgens hem een uitstekend adres voor een smakelijke pizza zonder veel poespas. De zaak zelf is eenvoudig, maar net daardoor ook charmant. 

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant La Pizzeria

't Braemhof, Gentbrugge

Verschenen in Goesting Oost-Vlaanderen op 07 12 2016. Citaat:
foto restaurant Braemhof

De overname van restaurant 't Braemhof te Gentbrugge door traiteur Van Heule blijkt een succes te zijn. Goesting Oost-Vlaanderen proefde heel lekkere en royaal geserveerde seizoenssuggesties en werd bovendien ook op de wenken bediend door het uiterst charmante personeel.

Beoordeling: 4 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Braemhof

Sushi eten 'tot je erbij neervalt'

Verschenen in hln.be op 28 04 2016. Citaat:
foto restaurant Yammi Yammi

Van de Quick boven de Albert Heijn in de Overpoortstraat herken je niks meer. De Japanners hebben het pand grondig verbouwd. 200 zitplaatsen zijn er, en dat is ambitieus voor een sushi-restaurant.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Yammi Yammi

Lam Thai, Melle

Verschenen in Goesting Oost-Vlaanderen op 02 09 2015. Citaat:
foto restaurant Lam Thai

Over Lam Thai te Melle citeren we best de conclusie van Goesting magazine: 'Wat op tafel komt, is van begin tot eind de Thaise keuken op zijn subliemst: supervers bereid, mooi om naar te kijken, pittig zonder dat de stoom uit je oren komt, geserveerd met geurige jasmijnrijst en als kers op de taart afgewerkt met frisse verse kruiden.'

Beoordeling: 5 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Lam Thai

Jilles, Gent

Verschenen in Captain Critic op 01 05 2015. Citaat:
foto restaurant Jilles

Nu dat hamburgerrestaurants erg populair zijn geworden, vond 'Captain Critic' het tijd om zo één van deze restaurants eens te testen.

Restaurant Jilles onderscheidt zich, behalve met goeie gourmet-burgers, ook met een bierkaart waarbij bepaalde burgers specifiek gelinkt worden aan bijpassende bieren. De prijzen zijn misschien een beetje aan de hoge kant maar de kwaliteit blijkt dit ook te zijn. De burger die de 'kapitein' koos was goed gebakken en nog lekker sappig in een smakelijk bagnat-broodje. Heel lekker!

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Jilles

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.