Restaurant Lochristi

Zoek een restaurant in Lochristi

In de pers: Lochristi

Fleur de Lys

Verschenen in Captain Critic op 31 01 2018. Citaat:
foto restaurant Fleur de Lys

De transformatie van restaurant Leys naar Fleur de Lys lijkt best een positieve verandering geweest te zijn. Een klassieke Franse keuken blijft de basis, maar moderne toetsen worden niet geschuwd.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Fleur de Lys

Poer-voe, Lochristi

Verschenen in Goesting Oost-Vlaanderen op 30 03 2017. Citaat:
foto restaurant Poer-Voe

Op de kaart staan overwegend brasserieklassiekers, maar ook vegetarische gerechten.

Al bij al hebben we degelijk gegeten voor een redelijk bedrag.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Poer-Voe

Michelin 2017
D'Oude Pastorie te Hijfte behoudt ook in 2017 Michelinster

Verschenen in nieuwsblad.be op 22 11 2016. Citaat:
foto restaurant D'Oude Pastorie

Voor het derde jaar op rij behaalt restaurant D'Oude Pastorie te Lochristi van chef Jan Audenaert een Michelinster.

Ann Stevens, zakenpartner en echtgenote, op nieuwsblad.be: 'Het is altijd nagelbijtend uitkijken naar de uitreiking van sterren en quoteringen. We zijn bijzonder fier dat we, net als de voorbije twee jaar, met een ster worden bekroond. We zijn overigens zeer erkentelijk voor de dagelijkse feedback van onze klanten.'

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant D'Oude Pastorie

Kaffee Préféré, Lochristi

Verschenen in Captain Critic op 05 08 2016. Citaat:
foto eetcafé Kaffee Préféré

Bij het binnenkomen bij Kaffee Préféré te Lochristi is Captain Critic aangenaam verrast door de lichte, aangenaam ingerichte ruimte en wordt meteen onthaald door een heel vriendelijke en attente ober.

Het eten was ook best lekker met rechttoe rechtaan smakelijke gerechten. Zelfgemaakte kaaskroketten die smaakten zoals het hoort, de paardensteak die, hoewel misschien net iets te lang gebakken, toch lekker was en daarbij nog een aangename Spaanse rode wijn.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over eetcafé Kaffee Préféré

Nieuws uit de omgeving van Lochristi

Pizza Golosa

Verschenen in Captain Critic op 28 03 2017. Citaat:

De keuze aan pizza’s is dan weer wél de moeite, waarbij de pizza Luca de aandacht trekt: tomaat, mozzarella, mortadella.

Eenvoudig zoals een goeie pizza behoort te zijn, met daarbij een glas rode huiswijn. Die huiswijn blijkt best van een behoorlijke kwaliteit te zijn, een wijn met enig karakter zelfs.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Pizza Golosa

Sticky Fingers BBQ, Gent

Verschenen in Captain Critic op 10 03 2017. Citaat:
foto restaurant Sticky Fingers BBQ

Het leuke aan een American style barbecue- en grillrestaurant als dit is dat de sides bijna even belangrijk kunnen zijn als het hoofdgerecht zelf.

Sticky Fingers BBQ is een aanwinst voor Gent.

Even ter info... Sticky Fingers BBQ heeft ook een locatie in Leuven.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Sticky Fingers BBQ

Sofraya, Gent

Verschenen in Goesting Oost-Vlaanderen op 22 02 2017. Citaat:
foto restaurant Sofraya

Chef Leyla Kurhan neemt ons in Sofraya - Perzisch voor 'een rijk gedekte tafel waar iedereen welkom is' - mee voor een gezellige karavaan van geuren en smaken. Een midden-oosterse must voor de fans van verfijnd Turks!

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Sofraya

Chaflo & co

Verschenen in Goesting Oost-Vlaanderen op 22 02 2017. Citaat:
foto restaurant Chaflo & Co

Bij Chaflo & Co werd er niet alleen stevig gerenoveerd, de wijnbistro kreeg er ook een tapasbar en een feestzaal bij. Dat vraagt om een verkenning van Goesting Magazine.

"Geen ingewikkelde kookkunstjes bij Chaflo & Co, wel een eerlijke keuken met kakelverse seizoensproducten, bereid met veel zorg en knowhow, en topwijnen die je per glas kunt ontdekken. We betalen €120 voor 2 personen: een uitstekende prijs voor wat er op tafel kwam."

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Chaflo & Co

Brasserie Solarium heropent dit weekend

Verschenen in nieuwsblad.be op 18 02 2017. Citaat:
foto restaurant Solarium

Voor vele Destelbergenaren zal het een stukje nostalgie zijn: het oude Solarium, jarenlang een trekpleister aan de Damvallei, heropent op 18 februari in de Solariumdreef 7. Op dezelfde plek, maar in een volledige nieuwbouw. Joavan Naudts zal de brasserie runnen.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Solarium

Uitbaters cafés Millie Vanillie en Mòris runnen leescafé Krook

Verschenen in nieuwsblad.be op 16 02 2017. Citaat:
foto eetcafé Krookcafe

Bart Meyskens, Tim Seynaeve en Julien Malingreau, de mensen achter de cafés Mòris (Klein Turkije) en Millie ­Vanillie (Sint-Niklaasstraat) gaan met hun bvba MTM het leescafé van de Krook exploiteren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over eetcafé Krookcafe

Minne, Gent

Verschenen in eigen redactie op 16 02 2017.
foto restaurant Minne

Lunchrestaurant Minne, gelegen aan de Minnebrug te Gent, wordt gerund door neef en nicht, Simon en Margot, beiden kleinkinderen van de voormalige gerenommeerde patisserie Sobrie.

Margot neemt met een innemende smile professioneel de zaal waar en Simon kan zijn opleiding van Koksijde tot Barcelona niet verloochenen.

De formule is simpel: alle dagen een nieuwe dagschotel (donderdag veggy en vrijdag is visdag), verse soep, een boterham of een broodje. De ingrediënten zijn dagvers en het zuurdesem brood van Compaan kan je er niet alleen ter plekke proeven maar ook kopen.

Op zondag is er een uitgebreide brunch of ontbijt van 10 tot 13u00.

Meer over restaurant Minne

Actie Jong Keukengeweld: 1 tem. 31 maart 2017

Verschenen in eigen redactie op 13 02 2017.
foto restaurant 't Verschil

Jongeren koken voor jongeren: dat is 'Jong Keukengeweld'. 54 Vlaamse topchefs, jonger dan 35 jaar, delen hun culinair vakmanschap én hun onstuimige liefde voor Vlaamse gastronomie en lokale producten.

Ben jij tussen 18 en 30 jaar? Dan trakteren deze Jong Keukengeweld-chefs je op topgastronomie aan een voordelige prijs. Heel de maand maart betaal je voor een driegangenmenu 45 euro en voor 55 euro krijg je een driegangenmenu in restaurants met een Michelinster of een Gault&Millau-score vanaf 15/20. Vorig jaar gingen meer dan 20.000 jongeren in op het aanbod.

Peter van het project is Gert De Mangeleer, chef van driesterrenrestaurant Hertog Jan. 'Ik vind het belangrijk om de jonge garde te steunen en hen een applaus te geven voor hun onstuimige bezieling.

Magazine Jong Keukengeweld 2017

Reserveren vanaf 16 februari 2017 via www.jongkeukengeweld.be

Facebook: Facebookpagina Jong Keukengeweld

Photostream: Jong Keukengeweld / Instagram

Lees het volledige artikel

Bekijk: restaurants uit dit artikel

Bavet

Verschenen in Captain Critic op 12 02 2017. Citaat:
foto restaurant Bavet

Bavet pretendeert geen haute cuisine te zijn, dus dat er een losse cafésfeer hangt is geen probleem.

Het concept van Bavet is simpel: je kiest een saus, een portiegrootte, een soort spaghetti, kaas, één of meer toppings, en voor de liefhebbers: nog eens extra kaas om over het bord te strooien.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Bavet

Nata Lisboa

Verschenen in Captain Critic op 27 01 2017. Citaat:
foto restaurant NATA Lisboa

Een best aangenaam lunchadres volgens Captain Critic.

Nata Lisboa is een Portugese keten die nu ook een vestiging in centrum Gent geopend heeft. Op de kaart staan Portugees geïnspireerde sandwiches, slaatjes en andere Portugese specialiteiten.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant NATA Lisboa

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.