Restaurant Linkebeek

Zoek een restaurant in Linkebeek

In de pers: Linkebeek

Le Grand Café de la Gare, Linkebeek

Verschenen in Goesting Vlaams-Brabant op 02 09 2015. Citaat:
foto restaurant Le Grand Café de la Gare

In Le Grand Café de la Gare te Linkebeek wordt alles huisbereid en wordt er enkel met verse basisproducten gekookt. Goesting magazine proefde dit ook direct op het bord en kreeg heerlijke, smakelijke gerechten geserveerd.

Beoordeling: 4 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Le Grand Café de la Gare

Nieuws uit de omgeving van Linkebeek

Michelingids 2019: nieuwe sterren

Verschenen in eigen redactie op 20 11 2018.
foto restaurant Eed

Kregen een eerste ster:

  • Eed, Leuven – Philippe Heylen
  • Les Jardins d’Anais,  Groot-Hertogdom Luxemburg
  • Nathan, Antwerpen – Nathan Van Echelpoel
  • La Plage d’Amée, Jambes – Julien Wauthier
  • Francq, Antwerpen – Tim Meuleneire
  • La Ligne Rouge, Plancenoit – Benjamin Laborie
  • Little Paris, Waterloo – Arold Bourgeois

Kregen een tweede ster:

  • Ma Langue sourit, Oetrange, Groot-Hertogdom – Cyril Molard
  • La Table de Maxime, Our – Maxime Collard
  • La Paix, Anderlecht – David Martin

Bekijk: restaurants uit dit artikel

Aan Tafel: Le Transvaal

Verschenen in vierbordjes.be op 13 01 2018. Citaat:
foto restaurant Le Transvaal

Filet pur van Simmenthal, kalfszwezerik, kabeljauw, fazant, haas: ook in de hoofdgerechten gaat het er bourgondisch aan toe. De klassieker "fazant à la brabançonne" wordt goed uitgevoerd, met witloof, veenbes en pommes dauphines, en tot mijn genoegen krijg ik niet alleen de borst maar ook kleinere kluifstukjes geserveerd (€ 24).

Beoordeling prijs-kwaliteit: 3 bordjes (goed)

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Le Transvaal

Laure Genonceaux, Brinz'L Ukkel: Chaudfontaine Lady Chef of the Year

Verschenen in hln.be op 19 09 2017. Citaat:
foto restaurant Brinz'l

Laure Genonceaux van restaurant Brinz'L in Ukkel is dinsdag verkozen tot Chaudfontaine Lady Chef of the Year. Zij volgt Julie Baekelandt van C-Jules uit Zottegem op.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Brinz'l

Topchef Richard Hahn (vroegere eigenaar van L'Ecailler du Palais Royal) laat Brussel achter zich.

Verschenen in nieuwsblad.be op 06 05 2017. Citaat:
foto restaurant De Pastorie

Een klassiek restaurant wordt De Pastorie allerminst. "We hebben bewust de term loungebrasserie gelanceerd, een concept dat hier in de wijde regio niet te vinden is", zegt Hahn.

"In de voormiddag kan je hier al terecht voor een tas koffie met taart, of voor een gezellige babbel met vrienden, collega's of klanten. Aan de bar is er de mogelijkheid tot het drinken van een aperitief, en 's middags kan er gegeten worden. In de namiddag kan je pannenkoeken of zelfgemaakt ijs verkrijgen. Normaal sluiten we rond 18 uur de deuren. Op vrijdag- en zaterdagavond zijn we wel geopend."

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant De Pastorie

'Charlotte Café Cuisine' in Ukkel: buurtbistro herleeft

Verschenen in knackweekend.be op 21 03 2017. Citaat:
foto restaurant Charlotte Café Cuisine

Bij mooi weer zijn de plaatsen op het verhoogde terras voor de deur geliefd. Binnen wacht een ruime bar met krukken, waarop gedronken, gegeten en gediscussieerd kan worden. Vanaf de oude schoolstoelen aan de met formica bedekte tafels hebben de bezoekers zicht op de keuken.

Je bent in Charlotte Café Cuisine welkom vanaf het ontbijt tot laat in de avond. De suggesties van de dag staan in het Frans op een leien bord geschreven.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Charlotte Café Cuisine

Michelin Bib Gourmand 2017 - Nieuwkomers België

Verschenen in eigen redactie op 14 11 2016.

Michelin heeft de nieuwste Bib Gourmand 2017 voorgesteld. In totaal staan er 165 restaurants in België, waaronder 25 nieuwkomers.

Lees het volledige artikel

Bekijk: restaurants uit dit artikel

En Face de Parachute, Elsene
Gespot op het web

Verschenen in eigen redactie op 03 11 2016.

Gespot op de blog 'Au goût d'Emma'
Verslag (in het Frans) over een bezoek aan restaurant En Face de Parachute te Elsene.
Lees het verslag

Meer over restaurant En Face De Parachute

Sommeliers in the spotlight: Andy De Brouwer, Les Eleveurs
Gespot op het web

Verschenen in eigen redactie op 26 09 2016.
foto restaurant Les Éleveurs

Gespot op de website 'Spinelli's Dolce Vita'
Verslag (in het Engels) over sommelier Andy De Brouwer van restaurant Les Eleveurs te Halle.
Lees het verslag

Meer over restaurant Les Éleveurs

Le Passage, Ukkel

Verschenen in Kris Kookt op 08 06 2016. Citaat:
foto restaurant Le Passage

Bij zijn bezoek aan Le Passage te Ukkel kreeg Kris Kookt van de chef te horen dat in zijn keuken alles huisgemaakt is en dat ook de verschillende kruiden vers in de tuin worden gekweekt.

Het werd dan ook een zeer geslaagd diner. Chef Rocky Renaud kent de traditionele Franse keuken als geen ander en behoudens enkele schoonheidsfoutjes genoot Kris van een heerlijke maaltijd. Hier gaan harmonie en perfectie hand in hand.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Le Passage

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.