Restaurant Ledegem

Zoek een restaurant in Ledegem

Nieuws uit de omgeving van Ledegem

Rebelle: waar foodtrends niet slaafs worden gevolgd.

Verschenen in Feeling.be op 09 12 2017. Citaat:
foto restaurant Rebelle

Rebelle is een opwindend adres, waarvan je met zekerheid kunt voorspellen dat de inventiviteit in de keuken enkel nog zal toenemen. Braaf is goed, maar rebels is beter.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Rebelle

Calavera & Le Creuset

Verschenen in eigen redactie op 01 12 2017.
foto restaurant Calavera

Artikel gespot op de website van Calavera

"Streetfood is hip en dat hebben ze in Wevelgem goed begrepen. Streetfood wordt er gecombineerd met cocktails en dat met een portie livemuziek on the side. Hedendaagse gerechten die vragen om stoere en natuurlijke materialen. En net hierop heeft Le Creuset het perfecte antwoord met de nieuwe 'Taste of the city'-campagne."

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Calavera

Michelin 2018 - Uitreiking nieuwe sterren

Verschenen in eigen redactie op 20 11 2017.
foto restaurant La Source

De MICHELIN gids België Luxemburg onderscheidt 144 restaurants met één of meerdere sterren.

De absolute top wordt opnieuw aangevoerd door Hof van Cleve en Hertog Jan, met drie sterren.

Achter deze twee toppers werken jonge talenten hard aan hun carrière en dat wordt beloond met twee sterren: Boury (Roeselare) en Vrijmoed (Gent). Tevens krijgt La Source te Lanaken, met chef-kok Ralf Berendsen, een tweede ster.

Enkele sterrenchefs scoren met hun nieuw concept een nieuwe ster: Zet'Joe (Geert Van Hecke), De vork van Luc Bellings (Luc Bellings), Chambre Séparée (Kobe Desramaults) en Brasserie Julie (Thomas Locus).

Een speciale vermelding ook voor restaurant Altermezzo. Chef-kok Jo Grootaers - vorige week uitgeroepen door Gault Millau tot 'Jonge chef van het Jaar' - werd door Michelin beloond met een eerste ster.

Overzicht Michelin sterren 2018 (pdf)

Bekijk: restaurants uit dit artikel

Restaurant Het vliegend tapijt vlak bij Kortrijk: gastronomie in een bruin café

Verschenen in knackweekend.be op 13 06 2017. Citaat:
foto restaurant Het Vliegend Tapijt

Deze avond maakt duidelijk hoezeer een uitgebreid menu behoefte heeft aan schwung en dynamiek. Te lang wachten tussen de gerechten maakt humeurig en zuigt de energie uit de avond. Maar de charmante bediening, uitstekende match tussen de aangepaste wijnen en de gerechten en de mooie producten stemmen mild.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Het Vliegend Tapijt

Aan Tafel: Vol-ver

Verschenen in De Standaard Magazine op 20 05 2017. Citaat:
foto restaurant Vol-Ver

Dit is een klassieke keuken, maar binnen dat genre levert de chef knap werk af: prima ingrediënten, precieze gaartijden, uitstekende sauzen en – speciaal voor de westelijke Vlamingen – royale porties.

Beoordeling prijs-kwaliteit: 4 bordjes (uitstekend)

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Vol-Ver

La Durée viert 10-jarig bestaan met 10 'Signatuur Dishes'

Verschenen in hln.be op 30 04 2017. Citaat:
foto restaurant La Duree

Tweesterrenrestaurant La Durée blaast tien kaarsjes uit en wil dat decennium culinair genot niet zomaar laten voorbijgaan.

Chef-kok Angelo Rosseel en zijn equipe serveren nog tot deze zomer een speciale menukaart, waar tien 'Signature Dishes' van de chef op prijken. Bovendien zullen het menu én het interieur een metamorfose ondergaan.

Lees ook: Blog Chefs & Meesters

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant La Duree

Vincent Cuvelier en Ann-Sophie Dick openen een tweede zaak: Calavera.

Verschenen in eigen redactie op 25 04 2017.

Vincent en Ann-Sophie van bistro Café Passé openden deze maand een tweede zaak: Calavera, het mexicaans straatbeeld in een trendy design.

Streetfood op het menu: ontbijt met bagels, koffie, smoothie, take-away of in-house. Gourmet pizza's, taco's & buns als lunch en diner.

De cocktailbar heeft een uniek gamma aan tequila en mezcal. Live muziek zorgt voor een unieke beleving.

Doorlopend open van woensdag tem zondag van 7u 's morgens tot 1u 's nachts.

Meer over restaurant Café Passé

Europese award 'Beste ondernemer' voor Steven Dehaeze

Verschenen in eigen redactie op 30 03 2017.
foto restaurant Culinair

Iedere 2 jaar krijgen alle 350 Europese restaurants van JRE (Jeunes Restaurateurs) de kans om samen te komen en ideeën uit te wisselen over de toekomst van de gastronomie. Dit jaar ging het congres door in Luzerne Zwitserland.

Het congres gaat eveneens gepaard met de uitreiking van een 6-tal awards, één ervan, namelijk deze van 'Beste ondernemer', ging deze keer naar Steven Dehaeze van restaurant Culinair.

De commissie loofde hem voor het combineren van zijn restaurant Culinair met zijn nieuwe b&b en dit ook nog eens met het leiden van de Belgische tak van JRE als

Meer over restaurant Culinair

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.