Restaurant Lebbeke

Zoek een restaurant in Lebbeke

In de pers: Lebbeke

De Lamme Goedzak, Lebbeke ontvangt TripAdvisor Certificaat van Uitmuntendheid 2015

Verschenen in Het Laatste Nieuws op 13 07 2015. Citaat:
foto restaurant Lamme Goedzak

Het Lebbeekse steakrestaurant De Lamme Goedzak heeft een Certificaat van Uitmuntendheid toegekend gekregen van de internationale reiswebsite TripAdvisor. Bij het selecteren van de winnaars wordt rekening gehouden met de kwaliteit, kwantiteit en recentheid van de beoordelingen en meningen die in de afgelopen 12 maanden door reizigers op TripAdvisor zijn ingediend.

De uitbaters van het restaurant zijn uiteraard heel tevreden. 'Er is geen grotere erkenning dan de goedkeuring van onze eigen gasten. Het Certificaat van uitmuntendheid van TripAdvisor is gebaseerd op reizigersbeoordeling en is daarmee een mooie uiting van vertrouwen in ons bedrijf en onze inzet om altijd topprestaties te leveren.'

Meer over restaurant Lamme Goedzak

Nieuws uit de omgeving van Lebbeke

Aan Tafel: Skov

Verschenen in De Standaard Magazine op 03 06 2017. Citaat:
foto restaurant Skov

Het getuigt van lef en kunde om buiten de stad een ambitieuze brasserie te starten.

Al prijkt er gravad lax op de spijskaart, het draait hier toch vooral om herkenbare Vlaamse brasseriegerechten: garnaalkroketten, vol-au-vent, stoofvlees, steak tartaar, steak bearnaise, paling in 't groen. Met hier en daar een originele bereiding.

Beoordeling prijs-kwaliteit: 2 bordjes (redelijk).

Meer over restaurant Skov

Eetboutique Boter-bloem

Verschenen in Goesting Oost-Vlaanderen op 29 03 2017. Citaat:
foto restaurant Eetboutique Boter-Bloem

Een eetboutique! Een eetboutique? Daaronder mag je een soort van huiskamerrestaurant verstaan. Een kleine ruimte, met zowat 20 zitplaatsen, gezellig en stijlvol aangekleed, met mooie houten tafeltjes en comfortabele stoelen.

Voor haar eetboutique bedacht Charlotte trouwens een uniek concept. Op het menu staan enkel gebak, soep, open belegde boterhammen (met wisselende garnituren en beleg, naargelang het marktaanbod) en kroketten. Die laatste komen, net als de boterhammen, met vlees, vis of in veggievorm.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Eetboutique Boter-Bloem

BLunch, Zele

Verschenen in Goesting Oost-Vlaanderen op 22 02 2017. Citaat:
foto restaurant BLunch

Goesting Magazine ging langs en ordeelde dat dit één van de beste lunchadresjes van de streek is.

Blunch heeft een mooi aanbod klassieke vlees- en visgerechten, zoals zeetong, varkenswangetjes en Simmental en ook een aantal pasta's. Vegetariërs blijven op hun honger zitten, een puntje om aan te werken.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant BLunch

Actie Jong Keukengeweld: 1 tem. 31 maart 2017

Verschenen in eigen redactie op 13 02 2017.
foto restaurant 't Verschil

Jongeren koken voor jongeren: dat is 'Jong Keukengeweld'. 54 Vlaamse topchefs, jonger dan 35 jaar, delen hun culinair vakmanschap én hun onstuimige liefde voor Vlaamse gastronomie en lokale producten.

Ben jij tussen 18 en 30 jaar? Dan trakteren deze Jong Keukengeweld-chefs je op topgastronomie aan een voordelige prijs. Heel de maand maart betaal je voor een driegangenmenu 45 euro en voor 55 euro krijg je een driegangenmenu in restaurants met een Michelinster of een Gault&Millau-score vanaf 15/20. Vorig jaar gingen meer dan 20.000 jongeren in op het aanbod.

Peter van het project is Gert De Mangeleer, chef van driesterrenrestaurant Hertog Jan. 'Ik vind het belangrijk om de jonge garde te steunen en hen een applaus te geven voor hun onstuimige bezieling.

Magazine Jong Keukengeweld 2017

Reserveren vanaf 16 februari 2017 via www.jongkeukengeweld.be

Facebook: Facebookpagina Jong Keukengeweld

Photostream: Jong Keukengeweld / Instagram

Lees het volledige artikel

Bekijk: restaurants uit dit artikel

't Overhamme

Verschenen in Foodies First op 10 12 2016. Citaat:
foto restaurant 't Overhamme

Het hoofdgerecht, wilde eend met bloedworst, ui, rode biet en pompoen is wederom een waar schilderijtje. Het gevogelte is uitmuntend en de combinatie van smaken samen met een heerlijk sausje is top. We nemen nog de kazen, die geserveerd worden met seldersla en rabarber-kruisbesmarmalade en eindigen in schoonheid met de twee dessertjes: ‘3x vijg’ en hazelnootijs met druif, pistache en kastanje. Dit alles werd vergezeld van uitstekende, bijpassende wijnen.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant 't Overhamme

Mimosas, Opwijk

Verschenen in Goesting Vlaams-Brabant op 05 10 2016. Citaat:
foto restaurant Mimosas

Barbara De Coninck van Goesting magazine beleefde een heel aangename avond in het nieuwe restaurant Mimosas van chef Pol Saerens.

Niettegenstaande enkele details die voor verbetering vatbaar waren, smaakte het vijfgangenmenu heel lekker. Zowel de vis- als de vleesgerechten waren heerlijk en ook de voorgerechten en dessert moesten niet onderdoen.

Beoordeling: 4 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Mimosas

Amok, Aalst

Verschenen in Goesting Oost-Vlaanderen op 07 09 2016. Citaat:
foto koffiebar Amok

Amok te Aalst is een koffie- en wijnbar, die tevens ook dient als een fijne lunchplek en art space, creatievelingen hun werk aan de man kunnen brengen.

Geert Bouckaert van Goesting magazine beleefde er één van zijn beste lunches in jaren. Heerlijke soep, kraakvers en knapperig brood en een uiterst smakelijke salade.

Beoordeling: 4 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over koffiebar Amok

Café d'O, Sint-Amands

Verschenen in Goesting Antwerpen op 07 09 2016. Citaat:
foto restaurant Café d'O

Café d'O te Amands heeft haar start zeker niet gemist. Een paar maanden na de opening ging Goesting magazine er op af en het was zeker de moeite waard.

De gerechten waren allemaal perfect bereid en mooi gepresenteerd. Een bijkomend pluspunt is het heerlijk mooie en aangename terras.

Beoordeling: 4 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Café d'O

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.