Restaurant Laarne

Zoek een restaurant in Laarne

Nieuws uit de omgeving van Laarne

Café Theâtre en Boulangerie Bloch slaan de handen in elkaar

Verschenen in eigen redactie op 04 10 2017.

Vanaf maandag 9 oktober is Bloch terug beschikbaar in het hart van de stad, op enkele passen van de Veldstraat.

Cafe Theatre, gelegen in de Schouwburgstraat nabij de Kouter, zal van maandag tot zaterdag van 8u tot 18u een ruim Bloch assortiment aanbieden.

De bar van Cafe Theatre zal gedurende de ganse dag een plek zijn om te genieten van de befaamde Bloch producten. In de ochtend kan je er ontbijten en genieten van lekkere koffiekoeken, zoals de Arad (koffiekoek met chocloade en kaneel), de Exposition (malse boterkoek gevuld met krenten) of de Bolus (Bloch specialiteit op basis van bruine suiker en rozijnen). 's Middags staan de befaamde kaasrollen van Bloch en de quiches met ham en prei op het menu. In de namiddag het klein gebak van Bloch: de Gosette (appelflap), Merveilleux, Carré Frangipan en Chocoladebol (Bloch favoriet: soezen in chocolade omhuld).

De Bloch producten kunnen ook gewoon aan de toonbank gekocht worden, zo heeft Gent er opnieuw een Bloch verkooppunt bij.

Lees ook: artikel verschenen in Het Nieuwsblad

Meer over restaurant Cafe Theatre

Gekapt

Verschenen in elidesc says op 01 10 2017. Citaat:
foto restaurant Gekapt

Ik ben zelfs al tevreden van mijn keuze alvorens ik geproefd heb… De vol-au-vent ziet er net zo uit alsof ik die thuis gemaakt heb, alleen hoef ik er geen uren voor in de keuken te staan. De zalige combi van kip, gehaktballetjes en champignons krijgt het gezelschap van puree en een bladerdeegkoekje. Ik eet mijn vol-au-vent liever zonder bouché, bijgevolg ben ik blij dat ze voor zo’n type bladerdeeg gaan bij Gekapt. We genieten beiden van onze portie dagelijkse kost en de nodige calorieën voor het tweede deel van de werkdag.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Gekapt

De Snoeck

Verschenen in In Search of Taste op 26 09 2017. Citaat:
foto restaurant De Snoeck

Op de kaart wordt er vooral uitgepakt met het vlees van de eigen boerderij en enkele Europese runderrassen. Eigenaar en chef Jeff Hanselaer komt het gekozen stuk aan tafel voorstellen en ik moet zeggen dat je voor een heerlijke côte à l'os hier wel goed zit. Helaas hebben we als vlees dan bijna alles al gehad. Bij de voorgerechten vind je enkel nog een carpaccio terug die op de kaart nog gezelschap krijgt van kaaskroketten, scampi's, kikkerbilletjes, ... Dit vind ik toch een beetje jammer. Als vleesrestaurant zou er toch ook enkele bereidingen van varken, lam of gevogelte op de kaart mogen staan.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant De Snoeck

't Fondueloft, Gent

Verschenen in gentlemen.be op 13 09 2017. Citaat:
foto restaurant 't Fondueloft

Het gaat heel vlot in de keuken, want kort na onze aperitiefronde zijn alle schaaltjes en kommetjes op tafel geplaatst. We zien drie verschillende soorten vleesblokjes, met daarbovenop kleurrijke rijtjes gehaktballetjes – eveneens op drie verschillende manieren bereid. De kip, het varken en het rund zien er allemaal even vers uit. Ook de vis is populair en wordt samen met frieten al snel aangevuld. Naast de gepresenteerde gebruikelijke vissoorten vindt Gentelmen het leuk om te merken dat er ook wulken en mosselen in de aanbieding zijn.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant 't Fondueloft

Barbaro

Verschenen in Goesting Oost-Vlaanderen op 12 09 2017. Citaat:
foto restaurant Barbaro

Ik lonk naar de antipasto om te delen, alleen liggen die prijzen (€ 25 à € 29) relatief hoog en aarzel ik of er daarna nog wel een pizza bij kan. De joviale uitbater van Limburgse oorsprong reikt ons echter de oplossing aan: deel één plank en vervolgens één pizza. Deal! Dus verschijnt eerst de Gustoso (€ 29) met Italiaanse charcuterie, kazen, gegrilde groenten en olijven als deelbaar voorgerecht. Het begeleidend huisgemaakt brood blijkt nog wat warm en hemels. Ook de vleesjes en kaasjes van excellente kwaliteit bevallen absoluut: denk pancetta, lardo, mortadella, denk pecorino, taleggio, gorgonzola.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Barbaro

Eat Love Lasagna

Verschenen in Goesting Oost-Vlaanderen op 12 09 2017. Citaat:
foto restaurant Eat Love Lasagna

Vrij snel laat ik mijn oog vallen op de tasting menuformule (€ 35). Ik antwoord automatisch affirmatief als de ober vraagt of we dit menu tweemaal willen. Even later kijken we verlekkerd naar een plank antipastini met fritura mista van groenten (wortel, bloemkool en aubergine) en mini-mozzarella in buikspek van Cuore di Puglia. Verder wordt de tafel gevuld met focaccia, hummus van kikkererwten en gazpacho - een Spaans omwegje. Hoef ik nog te zeggen dat dit een stevige starter is? Gelukkig smaakt alles o zo vers en huisgemaakt!

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Eat Love Lasagna

Brood-Boter

Verschenen in Goesting Oost-Vlaanderen op 11 09 2017. Citaat:
foto koffiebar Brood-Boter

Brood-Boter is gevestigd in een lange, smalle ruimte, die ooit een schrijnwerkerij was. De aankleding is sober: betonnen vloer, witte muren, wat licht hout, een oude fiets en heel erg aangenaam licht. Op de kaart vind je naast verschillende soorten ontbijt ook broodjes, toast, salades, pasta's, quiche en meer.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over koffiebar Brood-Boter

Naturell, Gent

Verschenen in june.be op 29 08 2017. Citaat:
foto restaurant Naturell

Hebben we met alle zintuigen gegeten? Yep. Smaak- en geurzin zaten goed, we gaven onze ogen en oren de kost en konden het niet laten om aan de verse kruiden naast ons tafeltje te zitten frunniken. Een naturelle houding, quoi.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Naturell

Eat Aly

Verschenen in Goesting Oost-Vlaanderen op 17 07 2017. Citaat:
foto restaurant Eat Aly

Ik smul van mille foglie di melanzane: gegratineerde aubergines met parmezaan ( € 12). Super! Ik vervolg met tagliatelle salsiccia e tartufo, perfect beetgare pasta met een romige saus met stukjes worst en truffel ( € 17,50).

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Eat Aly

Alix, Gent

Verschenen in Captain Critic op 03 07 2017. Citaat:
foto restaurant Alix - Table & Jardin d' Amis

De grootste trekpleister lijkt toch de zondagse picnic (brunch in de winter) te zijn, die doorgaat in de betoverende tuin.

De tuin moet ongetwijfeld een van de indrukwekkendste stadstuinen van Gent zijn. Volledig ommuurd, met grasperken, een terras, een zitput …

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Alix - Table & Jardin d' Amis

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.