Restaurant Laarne

Zoek een restaurant in Laarne

Nieuws uit de omgeving van Laarne

Da Gouden Klok

Verschenen in Captain Critic op 26 10 2018. Citaat:
foto restaurant De Gouden Klok

Ja, De Gouden Klok is een uiterst klassiek restaurant. Hipsters, scumbro’s en andere types van kwade wil zouden het misschien wat lacherig oubollig durven noemen, maar dan dwalen zij. Ja, ook Captain Critic houdt van restaurants die mee zijn met de laatste trends en chefs die zichzelf en hun zaak met de regelmaat van de klok heruitvinden, maar het één hoeft het andere niet uit te sluiten. Niets zo erg als eenheidsworst. De kapitein vindt het fantastisch dat er nog restaurants als De Gouden Klok bestaan, met een vakman in de keuken die al meer dan 30 jaar dezelfde gerechten bereidt en die gedurende al die tijd geperfectioneerd heeft.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant De Gouden Klok

Rooselaer

Verschenen in In Search of Taste op 13 02 2018. Citaat:
foto restaurant Rooselaer

Bij het hoofdgerecht kan je steeds kiezen uit de klassieke kreeft gegrild op houtvuur of een wisselend hoofdgerecht. Dit was deze keer houtduif en daar ging ook onze keuze naar uit. Op het bord kwam naast de duif ook nog een lekkere rösti van winerkooltjes, butternut, rode biet en jus van Muscat. Dit gerecht was een schot in de roos en was samen met de reefilet de ster van de avond!

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Rooselaer

L'Esco, Wetteren

Verschenen in In Search of Taste op 26 01 2018. Citaat:
foto restaurant L' Esco

Sommige restaurants volgen dikwijls ‘trends’ en missen een beetje een eigenheid. Je kan ze een beetje in hetzelfde hokje plaatsen. Een hokje waar Stef Buelens van L’Esco niet in past want hij brengt een keuken die toch een tikkeltje anders is. Dat ‘tikkeltje anders zijn’ vertaald zich in zijn gerechten door andere smaakcombinaties en een artistieke presentatie. Stef doet lekker zijn eigen zin en dit kan ik alleen maar aanmoedigen. Dit ‘tegendraadse’ en ‘rebelse’ vind je niet alleen terug in de gerechten, maar ook in de wijnkaart. 

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant L' Esco

Bekend restaurant Grade heropent na sabbatjaar: kleiner én op nieuwe locatie

Verschenen in nieuwsblad.be op 05 12 2017. Citaat:

De klassiekers – zoals kreeft en gebakken ganzenlever – zijn gebleven. De chef – Piet Rogiers – blijft ook achter de stoof.

Maar restaurant Grade begint vrijdag wel aan een tweede leven op het Ledebergplein. 'Het wordt kleiner en gezelliger. Ik wil koken en tegelijk een praatje kunnen slaan met de klanten.'

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Grade

Bistro Gustaaf

Verschenen in Goesting Oost-Vlaanderen op 05 10 2017. Citaat:
foto restaurant Bistro Gustaaf

De ontvangst is warm, net als de sfeer en de look van het Scandinavische interieur. Zoals het een goede bistro die 'werkt met wat voor handen is' betaamt, is de kaart klein: een handvol voorgerechten, telkens vier soorten burgers, salades en desserts, zeven grillgerechten en stoofpotjes, stuk voor stuk bijzonder eerlijk geprijsd en zoveel mogelijk bereid met producten van eigen kweek.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Bistro Gustaaf

Alix, Gent

Verschenen in Captain Critic op 03 07 2017. Citaat:
foto restaurant Alix - Table & Jardin d' Amis

De grootste trekpleister lijkt toch de zondagse picnic (brunch in de winter) te zijn, die doorgaat in de betoverende tuin.

De tuin moet ongetwijfeld een van de indrukwekkendste stadstuinen van Gent zijn. Volledig ommuurd, met grasperken, een terras, een zitput …

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Alix - Table & Jardin d' Amis

Vos, Gent

Verschenen in Captain Critic op 18 05 2017. Citaat:
foto restaurant VOS

Waar vroeger lunchcafé Walry gevestigd was, bevindt zich nu al enige tijd VOS. Deels koffiebar, deels lunchplek, deels foodsharing-restaurant. Elk gerecht wordt in het midden van de tafel gezet en gedeeld per twee. Of met de woorden van VOS zelf: ‘a joy shared is a joy doubled’.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant VOS

Van ontbijt over lunch tot taart in Bar Tout Court

Verschenen in hln.be op 02 03 2017. Citaat:
foto restaurant Bar Tout Court

Het is na hun tapasbar Bar Picar en cocktailbar Lemon Bar hun derde zaak die ze in zes jaar tijd openen in Wetteren. "In Bar Tout Cour kan je 's morgens terecht in de koffiebar voor het ontbijt. We maken onze espresso's, cappucino's en machiato's volgens de regels van de kunst met de bonen van d'Or. We serveren daarbij verse brownies en koffiekoeken, yoghurt, granola's en vers fruit", zegt 'barista' Ben. Op zaterdag wordt dit uitgebreid tot een brunch.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Bar Tout Court

Joery De Lille is beste sommelier van België

Verschenen in hln.be op 18 10 2016. Citaat:
foto restaurant Horseele - Ghelamco Arena

Joery De Lille mag zich de beste Belgische sommelier van 2016 noemen. De wijnober van restaurant Horseele in Gent won in Dilbeek de finale van de Belgische Sommeliersgilde. Hij haalde het van Gianluca Di Taranto (The Jane) en Stéphane Dardenne (La Table de Maxime).

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Horseele - Ghelamco Arena

Sushi eten 'tot je erbij neervalt'

Verschenen in hln.be op 28 04 2016. Citaat:
foto restaurant Yammi Yammi

Van de Quick boven de Albert Heijn in de Overpoortstraat herken je niks meer. De Japanners hebben het pand grondig verbouwd. 200 zitplaatsen zijn er, en dat is ambitieus voor een sushi-restaurant.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Yammi Yammi

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.