Restaurant Kruibeke

Zoek een restaurant in Kruibeke

In de pers: Kruibeke

Gault Millau 2018 - Laureaten

Verschenen in eigen redactie op 13 11 2017.
foto restaurant Hofke Van Bazel

Op maandag 13 november maakte de culinaire gids Gault&Millau zijn laureaten voor 2018 bekend.

  • Chef van het jaar: Eric Fernez, restaurant d’Eugénie à Emilie - Baudour
  • Jonge Chef van het jaar, Vlaanderen: Jo Grootaers, Altermezzo - Tongeren
  • Jonge Chef van het jaar, Wallonië: Ludovic Vanackere, Atelier de Bossimé - Loyers
  • Jonge Chef van het jaar, Brussel: Kenzo Nakata, Gramm - Brussel
  • Nieuwkomer van het jaar: Chambre Séparée (Kobe Desramaults) - Gent
  • Gastro–Bistro van het jaar: Bruut - Brugge
  • Brasserie van het jaar: Brabohoeve - Schilde
  • Beste Wijnkaart: Terminus- Watou
  • Sommelier van het jaar: Gianluca Di Taranto, The Jane – Antwerpen
  • Ambachtsman van het Jaar: Johan Segers, 't Fornuis - Antwerpen
  • Bierkaart van het jaar: Edison - Koksijde
  • Dessert van het jaar: L'Eau Vive - Arbre
  • Gastvrouw van het jaar: Valérie Meyers, restaurant Philippe Meyers - Braine-l'Alleud
  • Terras van het jaar: Fou d'Ô - Gent
  • Aziaat van het jaar: Dokkoon KAPUEAK, Bo Raan – Knokke
  • Italiaan van het jaar: Felice Miluzzi, Rossi – Leuven
  • Trofee Prijs/Plezier, Vlaanderen: Siphon – Damme
  • Trofee Prijs/Plezier, Brussel: Le 203 – Sint-Gillis
  • Trofee Prijs/Plezier,Wallonië: Le Baragoû – Marche-en-Famenne
  • Ontdekking van het jaar, Vlaanderen: De Stadt van Luijck - Sint-Truiden
  • Ontdekking van het jaar, Wallonië: L' Horizon – Chaumont-Gistoux
  • Ontdekking van het jaar, Brussel: Le Transvaal
  • Beste Groenterestaurant, Vlaanderen: Hofke van Bazel, Bazel
  • Beste Groenterestaurant, Wallonië: Ô de vie – Juprelle
  • Beste Groenterestaurant, Brussel: Bouchéry – Ukkel
  • Pop of the Year, Vlaanderen: Bar Palmier – Antwerpen
  • Pop of the Year, Wallonië: Pépite – Cave à manger – Namen
  • Pop of the Year, Brussel: Nona – Brussel
  • Speciale erkenning: Peter en Lieve Goossens, voor 30 jaar Hof van Cleve & 15 jaar aan de top in Gault&Millau.

restaurants uit dit artikel

Nieuws uit de omgeving van Kruibeke

Nemo, Antwerpen

Verschenen in Goesting Antwerpen op 31 03 2017. Citaat:
foto restaurant Nemo

Ik krijg een heerlijk stukje gepocheerde skrei voorgeschoteld, met jonge prei, Zeeuwse mosseltjes, mousseline van Riesling en natuuraardappelen (€ 29,50).

En eerlijk: ik heb zelden zo'n perfect gegaarde vis geproeft. En die combinatie met de prei en de fijne saus! Ik voel me als een vis in het water, laat me maar even lekker spartelen.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Nemo

Les Années Folles

Verschenen in Goesting Antwerpen op 24 03 2017. Citaat:
foto restaurant Les Années Folles

Katja Kulacova en Gino Lemmens, twee jonge ambitieuze horecamensen, hebben hun strepen al in hotel-restaurant Noah in Kasterlee verdiend, onlangs beloond met een BIB-Gourmand. Ze droomden van een eigen stek en hebben van het vroegere Antwerpse restaurant 'A L'Improviste' nu een gezellig, kleinschalig restaurantje gemaakt.

Uitstekende bediening, juiste wijnkeuze, verrassende combinaties: Les Années Folles is een adres dat ik eigenlijk liever voor mezelf houd, maar dat zal moeilijk worden.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Les Années Folles

Aan Tafel: Mojo

Verschenen in De Standaard Magazine op 11 03 2017. Citaat:
foto restaurant Visbistro Mojo

De eigenaars van Mojo zijn Johan en Nuria Dua, broer en zus, stammend uit een familiemet horeca in de genen.

Zij weten waar de Vlaming van houdt: eenvoudige gerechten met verse ingrediënten, een vlotte bediening en scherpe prijzen.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Visbistro Mojo

Zo gaat het nieuwe Hard Rock Cafe op de Groenplaats eruitzien

Verschenen in gva.be op 28 02 2017. Citaat:
foto eetcafé Hard Rock Café

Teele Tamme, General Manager van het nieuwe Hard Rock Cafe Antwerp: “Antwerpen staat internationaal bekend als diamantstad, daarom hebben we getracht met elk van de souvenirs te verwijzen naar diamant.” De luster die centraal in de zaak hangt, heeft de vorm van een briljant.

Hard Rock Cafe Antwerp is 1.000 vierkante meter groot, verdeeld over verschillende verdiepingen. Het heeft een bar op het gelijkvloers en een 400-tal plaatsen. Er komt ook een verwarmd terras.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over eetcafé Hard Rock Café

Savage Dining, Antwerpen

Verschenen in elidesc says op 27 02 2017. Citaat:
foto restaurant Savage

De keuze viel op de Lobster Roll, een klassieker uit de USA.

"De kreeft zelf smaakt wel, alleen denk ik dat dit edele beestje meer eer verdient dan koud in een briochebrood gepropt te worden. Ik hou het in de toekomst toch bij de zuiverdere bereidingen van kreeft: gehalveerd en daarna de oven in of de barbecue op. Sorry, Savage!"

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Savage

Biestro H-Eat

Verschenen in Goesting Antwerpen op 22 02 2017. Citaat:
foto restaurant Biestro H-eat

De gekke spelling moet duidelijk maken dat er naast klassiekers ook hippere interpretaties op het menu staan. In de keuken staan twee koks die elkaars tegenpolen zijn, maar samen tot unieke combinaties komen.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Biestro H-eat

Toque Tok

Verschenen in Goesting Antwerpen op 22 02 2017. Citaat:
foto restaurant Toque-Tok

De magneet van het huis is de halve kip aan 't spit (€ 13,50), mals en sappig, met een licht krokante korst.

Ik neem er een klassieke sla bij met tomaat, ei en komkommer en een dressing met opnieuw wat zoet (€ 4,25) en uitstekende frieten (€ 4).

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Toque-Tok

Actie Jong Keukengeweld: 1 tem. 31 maart 2017

Verschenen in eigen redactie op 13 02 2017.
foto restaurant 't Verschil

Jongeren koken voor jongeren: dat is 'Jong Keukengeweld'. 54 Vlaamse topchefs, jonger dan 35 jaar, delen hun culinair vakmanschap én hun onstuimige liefde voor Vlaamse gastronomie en lokale producten.

Ben jij tussen 18 en 30 jaar? Dan trakteren deze Jong Keukengeweld-chefs je op topgastronomie aan een voordelige prijs. Heel de maand maart betaal je voor een driegangenmenu 45 euro en voor 55 euro krijg je een driegangenmenu in restaurants met een Michelinster of een Gault&Millau-score vanaf 15/20. Vorig jaar gingen meer dan 20.000 jongeren in op het aanbod.

Peter van het project is Gert De Mangeleer, chef van driesterrenrestaurant Hertog Jan. 'Ik vind het belangrijk om de jonge garde te steunen en hen een applaus te geven voor hun onstuimige bezieling.

Magazine Jong Keukengeweld 2017

Reserveren vanaf 16 februari 2017 via www.jongkeukengeweld.be

Facebook: Facebookpagina Jong Keukengeweld

Photostream: Jong Keukengeweld / Instagram

Lees het volledige artikel

Bekijk: restaurants uit dit artikel

Smullen in restaurant Popoff

Verschenen in gva.be op 04 02 2017. Citaat:
foto restaurant Popoff

Popoff is ondergebracht in een oud melkhuisje.

Marleen Vanderwee nam de zaak over in 1985, maar van het oude interieur – vanaf 1942 werd er kaas, zuivel en melk verkocht – gooide ze niets weg: de authenticiteit blijft.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Popoff

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.