Restaurant Kontich

Zoek een restaurant in Kontich

In de pers: Kontich

De kracht van eigen kweek in restaurant Condacum

Verschenen in gva.be op 11 08 2017. Citaat:
foto restaurant Condacum

Op een haar na was Yvan Janssens van restaurant Condacum groentekok van het jaar. Hij kreeg wel de prijs voor de meeste groenten en fruit op het bord, een pluim voor de nieuwe stijl van deze brasserie met restaurantallures.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Condacum

Bistro Vintage signé Nuance – Inspired by Thierry Theys

Verschenen in Kris Kookt op 16 03 2016. Citaat:
foto restaurant Bistro Vintage

Bistro Vintage, geopend door Thierry Theys, te Kontich is een klassezaak met een gestileerd en sereen interieur.

Kris Kookt koos het prachtig 5-gangenmenu dat men niet direct zou linken aan de naam 'Bistro'. De nieuwe chef Bart Van Wijmelbeke scoort er heel goede punten mee. Klassieke gerechten worden vernieuwend geserveerd en kwaliteit staat hier duidelijk centraal.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Bistro Vintage

Nieuws uit de omgeving van Kontich

De Troubadour

Verschenen in Be-Gusto op 08 12 2017. Citaat:
foto restaurant De Troubadour

John Verbeeck maakt van op restaurant gaan net dat tikkeltje meer. Hij is een chef die tijdens de service goedlachs tussen de tafels paradeert en de sfeer kracht bijzet met grappige oneliners. In het bord vinden we tegenwoordig een meer verfijnde avant garde keuken zonder dat het vers seizoensproduct verloochend wordt. Reken daarbij een interessante wine pairing en een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding en we weten weer waarom we retro gaan in de Antwerpse Driekoningenstraat!

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant De Troubadour

Lane 12

Verschenen in Goesting Antwerpen op 11 09 2017. Citaat:

Lekker eten in een bowling? Lane 12, het nieuwe restaurant van bowling Wima in Schelle, wil dat verwezenlijken met een laagdrempelig concept en een hedendaagse keuken. Voor een professionele kok is de keuken van Lane 12 een droom: naast het klassieke arsenaal is die uitgerust met een Spaanse houtskooloven, een Italiaanse pizzaoven, een steenoven, een hoogenergetisch wokfornuis, een Japanse teppanyaki en een Amerikaanse broiler.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Lane 12

Mon

Verschenen in Goesting Antwerpen op 19 07 2017. Citaat:
foto restaurant Mon

In het 19de-eeuwse koetshuis van Hof ter Beke opende de tweede vestiging van Món. De menukaart is identiek, maar het verbouwde kasteel biedt een enorme meerwaarde.

Het verpauperde kasteel en aanpalend koetshuis kregen een grondige renovatie. Een glazen volume verbindt de twee panden en langs de slotgracht werd een strakke glazen galerij gebouwd waar het restaurant een plek kreeg, met zicht op het groen, de eenden en de waterkippen die in het water scharrelen.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Mon

Kook- en wijnatelier Petit Cuistot in Lier: autodidact met talent

Verschenen in knackweekend.be op 09 05 2017. Citaat:
foto restaurant Petit Cuistot

Originele bewerkingen en verrassende presentaties met respect voor het hoofdproduct: kook- en wijnatelier Petit Cuistot is zeker de omweg waard.

Nils Proost benadert het hoofdproduct met respect en zoekt naar originele bewerkingen en verrassende presentaties van de groentegarnituren. Het eten is smakelijk en persoonlijk.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Petit Cuistot

Proefwerk: Da Fellini

Verschenen in Sabato-magazine De Tijd op 29 04 2017. Citaat:
foto restaurant Da Fellini

Chef Ivan Di Rose, jarenlang het gezicht van La Terrazza in Wilrijk was na de start wat overspoeld door het succes, maar op een rustige moment is het genieten.

De Italiaanse gerechten zijn simpel en goed!

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Da Fellini

Proefwerk: Salto

Verschenen in Sabato-magazine De Tijd op 04 03 2017. Citaat:
foto restaurant Salto

Met borden vol smaak, een toffe sfeer en zachte prijzen is Salto een plek zoals er meer moeten zijn: je eet hier voor hetzelfde geld als in een ordinaire brasserie en het is er zoveel beter.

Laagdrempelig, sympathiek en niet duur.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Salto

Toque Tok

Verschenen in Goesting Antwerpen op 22 02 2017. Citaat:
foto restaurant Toque-Tok

De magneet van het huis is de halve kip aan 't spit (€ 13,50), mals en sappig, met een licht krokante korst.

Ik neem er een klassieke sla bij met tomaat, ei en komkommer en een dressing met opnieuw wat zoet (€ 4,25) en uitstekende frieten (€ 4).

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Toque-Tok

Restaurant Centpourcent, Sint-Katelijne-Waver

Verschenen in Kris Kookt op 21 12 2016. Citaat:
foto restaurant Centpourcent

Restaurant Centpourcent te Sint-Katelijne-Waver is open sinds 2011 en behaalde al na tien maanden haar eerste Michelinster, die nog altijd in stand houdt.

Axel Colonna-Cesari brengt innovatieve gerechten geserveerd met een voorliefde voor de pure smaak en lokale producten, terwijl zijn vrouw Anneleen Soethaert met veel zorg de zaal voor haar rekening neemt.

Kris Kookt genoot van het 5 gangen menu, met als toppunt de met tijm gegrilde kingkrabpoten. Het dessert viel een beetje onder de verwachtingen maar dat kon de pret niet bederven.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Centpourcent

Bistro Camille neemt vliegende start onder ervaren zaakvoerders

Verschenen in gva.be op 28 10 2016. Citaat:

Het voormalige restaurant De Suggestie is overgenomen en omgedoopt naar Bistro Camille.

Michael Schah en Ralf Ponickau, die al zo'n 40 jaar keukenervaring heeft, zijn de nieuwe eigenaars. Het restaurant werd verbouwd en de visibiliteit naar de buurt werd vergroot met een mooi logo. Het interieur oogt strak maar gezellig en naar de zomer toe zijn er plannen om een mooi terras te voorzien.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Bistro Camille

Trattoria Kaai, Boom

Verschenen in Goesting Antwerpen op 07 09 2016. Citaat:
foto restaurant Trattoria Kaai

Trattoria Kaai te Boom is gehuisvest in een opvallend gebouw en door de hoge ramen heb je een mooi zicht op de Rupel.

Het concept is trendy en volledig Italiaans getint met een zeer uitgebreid gamma pizza, pasta, vlees- en visgerechten. Voor Goesting Antwerpen was hun bezoek één van twee gezichten. Het voorgerecht was perfect gegaard en heel smakelijk. Bij het hoofdgerecht daarentegen misten ze een beetje de eenvoud en finesse die de Italiaanse keuken typeert.

Beoordeling: 3 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Trattoria Kaai

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.