Restaurant Kontich

Zoek een restaurant in Kontich

In de pers: Kontich

De kracht van eigen kweek in restaurant Condacum

Verschenen in gva.be op 11 08 2017. Citaat:
foto restaurant Condacum

Op een haar na was Yvan Janssens van restaurant Condacum groentekok van het jaar. Hij kreeg wel de prijs voor de meeste groenten en fruit op het bord, een pluim voor de nieuwe stijl van deze brasserie met restaurantallures.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Condacum

Nieuws uit de omgeving van Kontich

Sail & Anchor, Antwerpen

Verschenen in Avocado van de duivel op 12 04 2017. Citaat:
foto restaurant Sail & Anchor

Gastvrouw Marijke ontvangt ons hartelijk met zowaar Britse bubbels: Bolney Bubbly uit Sussex. Sprankelend en verrassend goed (let op, “voor een Britse wijn” heb ik niet gezegd he).

Marijke stelt ons het menu voor, dat handig op een kaartje genoteerd staat in een envelopje. Net als bij voorganger Veranda krijg je hier een vast meergangenmenu, met aangepaste wijnen, bieren, ciders, sapjes, thees óf infusies.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Sail & Anchor

Mico's Bistro

Verschenen in elidesc says op 01 04 2017. Citaat:
foto restaurant Mico's Bistro

De noedelsalade levert wat je ervan verwacht: een frisse smaak die je teleporteert naar Azië. Over het rund en de kip straks maak ik eenzelfde bedenking…

Je merkt dat je hier bij een chef met échte Chinese roots aan tafel schuift en wat ik apprecieer is dat zij met andere delen van een dier aan de slag gaan. In de westerse keuken gebruikt men al te vaak bijvoorbeeld kipfilet, bij Mico’s Bistro proef ik smaakvoller vlees van de bil of zo.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Mico's Bistro

Nemo, Antwerpen

Verschenen in Goesting Antwerpen op 31 03 2017. Citaat:
foto restaurant Nemo

Ik krijg een heerlijk stukje gepocheerde skrei voorgeschoteld, met jonge prei, Zeeuwse mosseltjes, mousseline van Riesling en natuuraardappelen (€ 29,50).

En eerlijk: ik heb zelden zo'n perfect gegaarde vis geproeft. En die combinatie met de prei en de fijne saus! Ik voel me als een vis in het water, laat me maar even lekker spartelen.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Nemo

Les Années Folles

Verschenen in Goesting Antwerpen op 24 03 2017. Citaat:
foto restaurant Les Années Folles

Katja Kulacova en Gino Lemmens, twee jonge ambitieuze horecamensen, hebben hun strepen al in hotel-restaurant Noah in Kasterlee verdiend, onlangs beloond met een BIB-Gourmand. Ze droomden van een eigen stek en hebben van het vroegere Antwerpse restaurant 'A L'Improviste' nu een gezellig, kleinschalig restaurantje gemaakt.

Uitstekende bediening, juiste wijnkeuze, verrassende combinaties: Les Années Folles is een adres dat ik eigenlijk liever voor mezelf houd, maar dat zal moeilijk worden.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Les Années Folles

Aan Tafel: Mojo

Verschenen in De Standaard Magazine op 11 03 2017. Citaat:
foto restaurant Visbistro Mojo

De eigenaars van Mojo zijn Johan en Nuria Dua, broer en zus, stammend uit een familiemet horeca in de genen.

Zij weten waar de Vlaming van houdt: eenvoudige gerechten met verse ingrediënten, een vlotte bediening en scherpe prijzen.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Visbistro Mojo

Proefwerk: Salto

Verschenen in Sabato-magazine De Tijd op 04 03 2017. Citaat:
foto restaurant Salto

Met borden vol smaak, een toffe sfeer en zachte prijzen is Salto een plek zoals er meer moeten zijn: je eet hier voor hetzelfde geld als in een ordinaire brasserie en het is er zoveel beter.

Laagdrempelig, sympathiek en niet duur.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Salto

Zo gaat het nieuwe Hard Rock Cafe op de Groenplaats eruitzien

Verschenen in gva.be op 28 02 2017. Citaat:
foto eetcafé Hard Rock Café

Teele Tamme, General Manager van het nieuwe Hard Rock Cafe Antwerp: “Antwerpen staat internationaal bekend als diamantstad, daarom hebben we getracht met elk van de souvenirs te verwijzen naar diamant.” De luster die centraal in de zaak hangt, heeft de vorm van een briljant.

Hard Rock Cafe Antwerp is 1.000 vierkante meter groot, verdeeld over verschillende verdiepingen. Het heeft een bar op het gelijkvloers en een 400-tal plaatsen. Er komt ook een verwarmd terras.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over eetcafé Hard Rock Café

Toque Tok

Verschenen in Goesting Antwerpen op 22 02 2017. Citaat:
foto restaurant Toque-Tok

De magneet van het huis is de halve kip aan 't spit (€ 13,50), mals en sappig, met een licht krokante korst.

Ik neem er een klassieke sla bij met tomaat, ei en komkommer en een dressing met opnieuw wat zoet (€ 4,25) en uitstekende frieten (€ 4).

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Toque-Tok

Actie Jong Keukengeweld: 1 tem. 31 maart 2017

Verschenen in eigen redactie op 13 02 2017.
foto restaurant 't Verschil

Jongeren koken voor jongeren: dat is 'Jong Keukengeweld'. 54 Vlaamse topchefs, jonger dan 35 jaar, delen hun culinair vakmanschap én hun onstuimige liefde voor Vlaamse gastronomie en lokale producten.

Ben jij tussen 18 en 30 jaar? Dan trakteren deze Jong Keukengeweld-chefs je op topgastronomie aan een voordelige prijs. Heel de maand maart betaal je voor een driegangenmenu 45 euro en voor 55 euro krijg je een driegangenmenu in restaurants met een Michelinster of een Gault&Millau-score vanaf 15/20. Vorig jaar gingen meer dan 20.000 jongeren in op het aanbod.

Peter van het project is Gert De Mangeleer, chef van driesterrenrestaurant Hertog Jan. 'Ik vind het belangrijk om de jonge garde te steunen en hen een applaus te geven voor hun onstuimige bezieling.

Magazine Jong Keukengeweld 2017

Reserveren vanaf 16 februari 2017 via www.jongkeukengeweld.be

Facebook: Facebookpagina Jong Keukengeweld

Photostream: Jong Keukengeweld / Instagram

Lees het volledige artikel

Bekijk: restaurants uit dit artikel

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.