Restaurant Knesselare

Zoek een restaurant in Knesselare

Nieuws uit de omgeving van Knesselare

Topchef Broes Tavernier opent eetwinkel

Verschenen in june.be op 10 01 2018. Citaat:
foto restaurant 't Vijfde Seizoen

Achter elk product zit een verhaal dat op de een of andere manier aansluit bij de filosofie van Eetalage.

Broes: "Alles past binnen onze visie, duurzaam, lokaal, gezond, lekker".

De winkel werkt nauw samen met lokale kwekers van vlees, vis en groenten waardoor het telkens een verrassing is welke producten er de volgende week zullen zijn om mee te koken. De charcuterie komt van BRASVAR, waar Angelique Dobbels haar dieren met liefde kweekt. Heidi’s Hoeve uit Pittem zorgt voor de verse eitjes. Ook de hoeveboter wordt gemaakt bij een lokale boer in Dudzele.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant 't Vijfde Seizoen

Restaurant Biezemhof blaast 45 kaarsjes uit

Verschenen in nieuwsblad.be op 12 08 2017. Citaat:
foto restaurant 't Biezemhof

Met een feestje viert Cyriel Smessaert op 12 augustus het 45-jarig bestaan van zijn tot ver buiten de Aalterse grenzen bekende restaurant 't Biezemhof.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant 't Biezemhof

Actie Jong Keukengeweld: 1 tem. 31 maart 2017

Verschenen in eigen redactie op 13 02 2017.
foto restaurant 't Verschil

Jongeren koken voor jongeren: dat is 'Jong Keukengeweld'. 54 Vlaamse topchefs, jonger dan 35 jaar, delen hun culinair vakmanschap én hun onstuimige liefde voor Vlaamse gastronomie en lokale producten.

Ben jij tussen 18 en 30 jaar? Dan trakteren deze Jong Keukengeweld-chefs je op topgastronomie aan een voordelige prijs. Heel de maand maart betaal je voor een driegangenmenu 45 euro en voor 55 euro krijg je een driegangenmenu in restaurants met een Michelinster of een Gault&Millau-score vanaf 15/20. Vorig jaar gingen meer dan 20.000 jongeren in op het aanbod.

Peter van het project is Gert De Mangeleer, chef van driesterrenrestaurant Hertog Jan. 'Ik vind het belangrijk om de jonge garde te steunen en hen een applaus te geven voor hun onstuimige bezieling.

Magazine Jong Keukengeweld 2017

Reserveren vanaf 16 februari 2017 via www.jongkeukengeweld.be

Facebook: Facebookpagina Jong Keukengeweld

Photostream: Jong Keukengeweld / Instagram

Lees het volledige artikel

Bekijk: restaurants uit dit artikel

Robette’s, Oedelem: gerechtjes delen op ’t terras

Verschenen in Brugse vertellementjes op 19 07 2016. Citaat:
foto restaurant Robette's

Robette's te Oedelem opende recent haar deuren en adopteert het alom populaire 'sharing' concept.

Brugse Vertellementjes koos een vijftal gerechten en die vielen erg in de smaak met als hoogvlieger het gekruid rund met zoete paprika en tomatensalsa. Het was een avondje lekker eten aan erg democratische prijzen.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Robette's

't Sammeltje, Maldegem

Verschenen in Goesting Oost-Vlaanderen op 29 06 2016. Citaat:
foto restaurant 't Sammeltje

't Sammeltje opende vorige zomer de deuren in hartje Maldegem en Goesting Oost-Vlaanseren hoorde er veel goeds over dus werd het hoog tijd voor bezoekje.

De verwachtingen worden gemakkelijk ingelost. Met een smaakvol interieur, heel correct bereide gerechten en een bijzonder vriendelijke bediening is 't Sammeltje een mooie aanwinst voor Maldegem en omstreken.

Beoordeling: 4 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant 't Sammeltje

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.