Restaurant Kapellen

Zoek een restaurant in Kapellen

Nieuws uit de omgeving van Kapellen

Gault Millau 2019: bekroningen

Verschenen in eigen redactie op 06 11 2018.
foto restaurant La Paix
  • Chef van het jaar: David Martin (La Paix in Anderlecht)
  • Gastheer van het Jaar: Fabrice D’Hulster (Sea Grill in Brussel)
  • Italiaanse Chef van het Jaar: François Piscitello (La Villa des Bégards in Embourg)
  • Aziaat van het Jaar: Bún (Antwerpen)
  • Terras van het Jaar: Bachtekerke (Bachte-Maria-Leerne) 
  • Sommelier van het Jaar: Yanick Dehandschutter (Sir Kwinten in Lennik)
  • Dessert van het Jaar: Martijn Defauw (Rebelle in Marke)
  • Brasserie van het Jaar: Brasserie Julie (Sint-Martens-Bodegem)
  • Gastro-bistro van het Jaar: Veranda (Antwerpen)
  • Groentenchef van het Jaar: Nicolas Decloedt (humus x hortense in Brussel)
  • Wijnkaart van het Jaar: Au Gré du Vent (Seneffe)
  • Bierkaart van het Jaar: De Gebrande Winning (Sint-Truiden)
  • Prijs & Plezierverhouding van het Jaar: Le 54 (Tongeren), Le Tournant (Brussel) en Attablez-Vous (Namen)
  • Nieuwkomer van het jaar: Souvenir, met een score van 15,5/20 (Gent)

Bekijk: restaurants uit dit artikel

Foodsharing in Bistrot L'îlot

Verschenen in Feeling.be op 25 01 2018. Citaat:
foto restaurant L'îlot

In de keuken van Sander herken je duidelijk de erfenis van Graanmarkt 13, waar chef Seppe Nobels zich doorheen de jaren heeft ontpopt tot groentenmagiër. Sander heeft er duidelijk veel gestolen met zijn ogen, maar ik mis hier toch vooral ervaring en oog voor detail. Ik neem aan dat hij nog een leerschool aan het doorlopen is en het niveau de volgende maanden wel zal stijgen.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant L'îlot

De culinaire hoogtepunten volgens Bruno Vanspauwen: de 10 van 2017

Verschenen in De Standaard Magazine op 09 12 2017. Citaat:
foto restaurant Nona

Naar jaarlijkse gewoonte lijst Bruno Vanspauwen tien restaurants op die hem in 2017 aangenaam hebben verrast. Daarbij maakt hij geen onderscheid tussen sterrenzaken, bistro's en foodbars. Als er maar kwaliteit wordt geserveerd tegen een redelijke prijs. Liefst met een dosis creativiteit en bezieling.

De 10 restaurants: Chambre Séparée, Zet'Joe, Tero, Lunapark, Boo Raan, La Paix, De Vijf Seizoenen, U Foodbar, Nona en Troisgros (Frankrijk, www.troisgros.com).

Lees het volledige artikel (externe link)

Bekijk: restaurants uit dit artikel

't Zilte

Verschenen in Hungry For More op 07 12 2017. Citaat:
foto restaurant 't Zilte - MAS

Restaurant ‘t Zilte staat voor verfijning, verrassing en perfectie tot in de details. Een constante en meerwaarde in alle gerechten is de variatie en rijkdom in smaak, textuur en temperatuur. Mooie producten en een interessante opbouw doorheen het menu zorgen voor een ware smaaksensatie en proefervaring. Genoeg argumenten om aan te tonen dat het indrukwekkende uitzicht op de Antwerpse skyline lang niet de enige reden is om hier een tafeltje te boeken.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant 't Zilte - MAS

Gå Nord, wereldkeuken met Noord aroma

Verschenen in Be-Gusto op 18 06 2017. Citaat:
foto restaurant Gå Nord

Als eerste gerecht van het lunchmenu komt een ramen met huisgemaakte noedels. Hierbij kwartelei en plakjes correct gebakken onglet rundsvlees. Het geheel wordt op smaak gebracht met de Chinese 5-spice kruiden.

Een stukje zalm combineert de chef met fregola sarda pasta, boterboontjes, aioli en kreeftenjus. Goede cuisson van de zalm en de boterboontjes hadden nog voldoende beet. De kreeftenjus mocht nog iets krachtiger zijn.

Chef Timothy Tynes heeft duidelijk wat in zijn mars en dat toont hij al bij dit geslaagd lunchmenu.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Gå Nord

Fancy meatballs op 't Eilandje: Ball's & Glory

Verschenen in beetgraag.be op 07 04 2017. Citaat:
foto restaurant Balls and Glory @ mArkt Felix Pakhuis

Onder het motto ‘snel’, ‘lekker’ en ‘origineel’ voorziet Balls&Glory zijn klanten van een stevige maaltijd.

Hoe dan ook, dat is onze ervaring! Perfect dus voor een snelle hap tijdens je werkweek of een stevige start vooraleer je op stap gaat tijdens het weekend.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Balls and Glory @ mArkt Felix Pakhuis

Felix Pakhuis, Antwerpen: nieuw jaar, nieuwe openingsuren

Verschenen in eigen redactie op 02 01 2017.
foto restaurant Felix Pakhuis

Om de klanten een nog betere service te bieden, heeft Felix Pakhuis te Antwerpen haar openingsuren aangepast.

Voortaan is van donderdag tot zondag de gezellige bar ook tussen de lunch en het diner doorlopend open.

Van maandag tot woensdag is het restaurant te reserveren voor groepen vanaf 20 personen.

Meer over restaurant Felix Pakhuis

Simple Parfait, Schoten

Verschenen in Goesting Antwerpen op 29 06 2016. Citaat:
foto restaurant Simple Parfait

Het nieuwe restaurant van chef Marc Caremans heet Simple Parfait. Hij serveert hier een Frans-Italiaanse keuken en slaagt daar heel goed in.

Goesting Antwerpen was onder de indruk van de eenvoudige en pure gerechten, correct bereid en rijk aan smaak.

Beoordeling: 4 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Simple Parfait

De Natie, Antwerpen

Verschenen in Goesting Antwerpen op 29 06 2016. Citaat:
foto restaurant De Natie

Restaurant De Natie te Antwerpen huist in een indrukwekkend pand met een overdekt terras op de binnenplaats.

De ontvangst door gastvrouw Charlotte is hartelijk en met haar spontaniteit maakt ze het haar klanten naar hun zin. Goesting magazine vond wel dat de keuken meer aandacht voor details moet geven, wil het zich met de klassiekers kunnen onderscheiden.

Beoordeling: 3 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant De Natie

Den Hannekesnest, Antwerpen

Verschenen in Goesting Antwerpen op 01 06 2016. Citaat:
foto restaurant Hannekesnest

Op het eilandje te Antwerpen vindt je Hannekesnest, waar je heel gezellig van Belgische klassiekers kan genieten.

Genieten dat deed ook Dirk De Schutter van Goesting magazine. Hij kreeg leuke, smaakvolle combinaties geserveerd zoals de balletjes in tomatensaus en een Belgische filet pur met bearnaisesaus en frietjes. Alles proeft zoals het hoort.

Beoordeling: 4 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Hannekesnest

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.