Restaurant Jette

Zoek een restaurant in Jette

Nieuws uit de omgeving van Jette

Fuel

Verschenen in Goesting Vlaams-Brabant op 17 07 2017. Citaat:
foto restaurant Fuel

Vorig jaar kreeg Eddy Munster nog een Michelinster voor Wine in the City in Jette, maar op z'n lauweren rusten? Ho maar! In Wemmel opende hij zonet Fuel. Hij staat zelf niet in de keuken, maar stelde wel de kaart samen voor deze nieuwe brasserie.

De brandende conclusie? Fuel heeft naast lekker eten en uitstekende wijnen toch ook wel een zeker m'as-tu-vu-gehalte, en daar betaal je mee voor.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Fuel

Chez Richard

Verschenen in vierbordjes.be op 24 06 2017. Citaat:
foto eetcafé Chez Richard

In Chez Richard wordt van eten en drinken niet méér gemaakt dan wat het eigenlijk is: het leukste alibi voor mensen om samen te zijn. Met voldoende aandacht voor kwaliteit, zodat de sfeer niet verbrod wordt.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over eetcafé Chez Richard

La Buvette

Verschenen in elidesc says op 18 06 2017. Citaat:
foto restaurant La Buvette

We trappen af met prei, zalmeitjes, beure noisette, vadouvan. Bij vadouvan blijf ik de fout maken dat ik in eerste instantie denk dat het om een kaasje gaat, maar niets is minder waar: vadouvan is een kruidenmengsel uit Indië van kerrieblad, fenegriek, mosterdzaad, knoflook en soms uien en/of komijnzaad. Een starter die meteen de verwachtingen juist zet: bij La Buvette zullen we negen gangen lang eigentijds tafelen.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant La Buvette

Aan tafel: La Bottega della Pizza

Verschenen in De Standaard Magazine op 10 06 2017. Citaat:
foto restaurant La Bottega della Pizza

Ik hou van pizza. Maar alleen als hij echt goed gemaakt is. En dat is hier het geval.

Roberto is de pizzaiolo, die les volgde aan een heuse pizza-academie in Napels, de bakermat van de pizza. Zijn deeg rijst drie dagen alvorens uitgerold te worden en naar de oven te verhuizen. Vroeger waren die ovens houtgestookt, nu zijn er ook prima versies op electriciteit. Roberto kocht een topmodel met power tot 400 graden.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant La Bottega della Pizza

Chez Marraine, Schaarbeek

Verschenen in Goesting Vlaams-Brabant op 07 06 2017. Citaat:
foto restaurant Chez Marraine

Klaar voor het echte werk: een Sergent Pepper (€ 16) en een signature Le Marraine (€ 16), respectievelijk een rundburger met geitenkaas en pepersaus en een gepaneerde-kipburger met gebraiseerd witloof, pancetta, cheddar en een eigen sausje. Over de rundburger enkel complimenten. Het is een smakelijk én perfect rosé gebakken rondje gehakt en de geitenkaas zorgt voor een verrassend frisse toets.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Chez Marraine

O Bahn Mi, Etterbeek

Verschenen in Goesting Vlaams-Brabant op 07 06 2017. Citaat:
foto restaurant O Bahn Mi

We kiezen voor de 'Classico Ba Le'. Het Belgische stokbrood is gevuld met gesliced varkensgebraad, plakjes cha lua (Vietnamese samsonworst), koriander, piment, mayo en geraspte in azijn opgelegde wortelen, knolrapen en komkommers. 1 + 1 = 3. Het is de convergentie van Aziatische en Europese smaken die een unieke sandwich oplevert. Het krokante stokbrood, de twee vleestexturen door elkaar, het vette van de mayonaise, het zure van de opgelegde groenten, het pikante van het piment en daaroverheen de unieke smaak van verse koriander. Het is een waarachtige smaakbom. Het bestaat dus nog: lekker lunchen voor geen geld.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant O Bahn Mi

Proefwerk: Odette en Ville

Verschenen in Sabato-magazine De Tijd op 27 05 2017. Citaat:
foto restaurant Odette en ville

Met aanvaardbare prijzen, een luxueus kader en toegankelijke gerechten is Odette een ietwat brave, maar veilige haven in de horecajungle die Elsene heet.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Odette en ville

Restaurant Brinz’l in Ukkel wint Gouden Delta 2017.

Verschenen in eigen redactie op 23 05 2017.
foto restaurant Brugmann

Restaurant Brinz’l in Ukkel heeft de Gouden Delta 2017 gewonnen. De Zilveren en Bronzen Delta gaan naar respectievelijk restaurant Brugmann in Vorst en Poivre Noir in Eigenbrakel. 

Dat werd bekendgemaakt op 23 mei 2017 bij de voorstelling van de Delta Gids Brussel 2017.

Bekijk: restaurants uit dit artikel

Maxime Colin, Kraainem

Verschenen in Avocado van de duivel op 10 05 2017. Citaat:
foto restaurant Maxime Colin

Het hoofdgerecht zal duif zijn, en daarbij krijgen we een lekker gecorseerde rode wijn met cherry toetsen van Domaine des 2 ânes Appellation Corbières Contrôlée 2015. Wat een leuk etiket ook ! Over dat duifje gesproken, dat is er (uiteraard) ééntje uit Anjou en perfect gebakken: lekker crispy velletje, mooi rosé vanbinnen, zo zalig! Daarbij komt artisjok in verschillende bereidingen, een kroketje van foie, een super intens afsmakend cremeke van paprika en een mooie rijke saus met sherry. Dit is genieten!

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Maxime Colin

Kumiko, Brussel

Verschenen in Goesting Vlaams-Brabant op 27 04 2017. Citaat:
foto restaurant Kumiko

Eén ding staat vast, hier schuiven we opnieuw aan (zeker voor € 89 voor 4 personen), voor een snelle hap voor een avondje stappen, met vrienden om ook na het eten nog lang te blijven plakken of zelfs met onze kroost tijdens een dagje Brussel. Kumiko zou mooi betekenen, wat ons betreft staat het nu ook voor lekker!

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Kumiko

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.