Restaurant Holsbeek

Zoek een restaurant in Holsbeek

Nieuws uit de omgeving van Holsbeek

Sticks & Bowls

Verschenen in Goesting Vlaams-Brabant op 21 09 2017. Citaat:
foto restaurant Sticks and Bowls

Het duurt niet lang om onze poké bowls op tafel te krijgen, want in se moet je enkel nog de juiste ingrediënten bij elkaar gooien. In ons geval zijn dat gebakken kip, ananas, rode bonen, kerstomaatjes, maïs, wortel, gember, koriander, sla en currydressing in de ene bowl (€12), en rauwe tonijn, mango, edamameboontjes, wakame, rodekool, wortel, gember, sushirijst en srirachadressing in de andere bowl (€ 15).

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Sticks and Bowls

Cum Laude, Leuven

Verschenen in Leven in Leuven op 04 09 2017. Citaat:
foto restaurant Faculty Club - Cum Laude

De Faculty Club is niet meer, lang leve de Cum Laude.

Ik was alleszins benieuwd naar wat het nieuwe concept te bieden zou hebben. En op dat vlak bleef ik eerlijk gezegd toch wat op mijn honger zitten. De verschillende gangen waren wel lekker, maar geen enkel gerecht dat er voor mij echt uitsprong.

Al vond ik het bijzonder gedurfd dat als één van de gangen kalfstong geserveerd werd, een klassiek gerecht dat wat in de vergetelheid geraakt is. Ook de pikante mosseltjes waren lekker.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Faculty Club - Cum Laude

Het Land aan de Overkant

Verschenen in Leven in Leuven op 27 06 2017. Citaat:
foto restaurant Het Land Aan De Overkant

Een diner bij het Land aan de Overkant moet je delen met vrienden, dan smaken deze culinaire hoogstandjes het beste. Ook ditmaal had de chefkok het onderste uit de kast gehaald. Het ene oog- en tongstrelende gerecht na het andere passeerde aan onze tafel. Enkel tussen het voorgerecht en het hoofdgerecht duurde de wachttijd wat te lang.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Het Land Aan De Overkant

Taste, Leuven

Verschenen in elidesc says op 05 06 2017. Citaat:
foto restaurant Taste

Nu begrijp ik waarom die Instagram & co posts waarvan sprake steeds met enthousiasme over Taste rapporteerden. Ik sluit me wat het eten betreft absoluut bij deze enthousiastelingen aan, alleen vind ik als nogal introverte persoon de chef en de gastvrouw net iets té aanwezig.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Taste

Officina 500

Verschenen in Leven in Leuven op 22 05 2017. Citaat:
foto restaurant Officina 500

Als hoofdgerecht kregen we een aantal verschillende soorten ravioli. Deze gang sprong er voor mij uit echt door de originele smaakcombinaties.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Officina 500

Wok Dynasty, Heverlee

Verschenen in Leven in Leuven op 25 09 2016. Citaat:
foto restaurant Wok Dynasty

In het nieuwe en opgefriste interieur van Wok Dynasty te Heverlee ging Leven in Leuven er weer op verkenning.

Het eten is er nog steeds heel lekker en je keuze van groenten, vleesstreepjes, scampi’s en dergelijke, die heerlijk, dampend ter plaatse worden klaar gewokt zijn meer dan de moeite waard.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Wok Dynasty

La Filosofia, Leuven

Verschenen in Goesting Vlaams-Brabant op 29 06 2016. Citaat:
foto restaurant La Filosofia

De nieuwe stek van restaurant La Filosofia te Leuven is een mooie opwaardering. Het interieur is modern en luxueus met veel invallend licht.

Bart Billen van Goesting magazine genoot van lekkere huisgemaakte ravioli, die nog werd afgewerkt met goed doorsmakende salie. In tegenstelling tot de venusschelpen, die hem een zeer zoute nasmaak nalieten, viel de risotto wel erg in de smaak. Uiteraard sloot hij zijn avond af met een perfecte espresso.

Beoordeling: 3 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant La Filosofia

Sticky Fingers BBQ, Leuven

Verschenen in Goesting Vlaams-Brabant op 01 06 2016. Citaat:
foto restaurant Sticky Fingers BBQ

Het is heerlijk fastfood op Amerikaanse wijze bij Sticky Fingers BBQ te Leuven.

Goesting Vlaams-Brabant ging helemaal uit zijn bol bij het bestellen en genoot van zalige barbecue wings, onion rings en nacho's. De spareribs zijn de signature dish van het huis en doen deze titel alle eer aan.

Beoordeling: 4 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Sticky Fingers BBQ

Bretoense Hoeve, Leuven

Verschenen in Leven in Leuven op 24 05 2016. Citaat:
foto restaurant De Bretoense Hoeve

Restaurant Bretoense Hoeve is een gevestigde waarde te Leuven en is al veertig jaar in de handen van dezelfde familie.

Ervaring zat dus en dat vertaalde zich voor Leven in Leuven ook op het bord. De carpaccio van Wagyu-rund was speciaal, de gebakken zeebaars met een bisque van grijze garnalen uiterst lekker. Het hoofdgerecht, een perfect gegrilde kalfsentrecôte met salieboter, vergezeld van 'echte' kroketjes was ook een pareltje.

Hier krijg je een echte klassieke Frans-Belgische keuken aan een heel mooie prijs.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant De Bretoense Hoeve

Bistec, Heverlee

Verschenen in Goesting Vlaams-Brabant op 04 05 2016. Citaat:
foto restaurant Bistec

Bart Billen, voor Goesting Vlaams-Brabant, ging met zoonlief bij het recent geopende steakhouse te Heverlee, Bistec.

De voorgerechten, garnaalkroketten en vitello tonato, waren alvast voor beide een goede binnenkomer. De Belgische kalfs T-bone was heerlijk en perfect gegaard. Een saus en de frieten vielen wat tegen maar de Italiaanse picanha was dan weer perfect saignant gebakken.

Beoordeling: 3 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Bistec

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.