Restaurant Hoeselt

Zoek een restaurant in Hoeselt

Nieuws uit de omgeving van Hoeselt

'Beste Jonge Chef' heeft nu ook eerste Michelinster.

Verschenen in hln.be op 20 11 2017. Citaat:
foto restaurant Altermezzo

Jo Grootaers, die in het Tongerse restaurant Altermezzo een mix van de Belgische en Franse keuken aanbiedt, is naar eigen zeggen een autodidact. 'Ik heb wel op de kokschool gezeten, maar ben niet bij Peter Goossens of een andere topchef in de leer gegaan', zegt hij. 'Ik heb vooral al doende geleerd. Ik ben tegenwoordig een productchef die altijd zoekt naar zuivere en verse producten met een topkwaliteit. Maar ik ben ook voorstander van een eenvoudige keuken. Ik hou niet van tierlantijntjes.'

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Altermezzo

Michelin 2018 - Uitreiking nieuwe sterren

Verschenen in eigen redactie op 20 11 2017.
foto restaurant La Source

De MICHELIN gids België Luxemburg onderscheidt 144 restaurants met één of meerdere sterren.

De absolute top wordt opnieuw aangevoerd door Hof van Cleve en Hertog Jan, met drie sterren.

Achter deze twee toppers werken jonge talenten hard aan hun carrière en dat wordt beloond met twee sterren: Boury (Roeselare) en Vrijmoed (Gent). Tevens krijgt La Source te Lanaken, met chef-kok Ralf Berendsen, een tweede ster.

Enkele sterrenchefs scoren met hun nieuw concept een nieuwe ster: Zet'Joe (Geert Van Hecke), De vork van Luc Bellings (Luc Bellings), Chambre Séparée (Kobe Desramaults) en Brasserie Julie (Thomas Locus).

Een speciale vermelding ook voor restaurant Altermezzo. Chef-kok Jo Grootaers - vorige week uitgeroepen door Gault Millau tot 'Jonge chef van het Jaar' - werd door Michelin beloond met een eerste ster.

Overzicht Michelin sterren 2018 (pdf)

Bekijk: restaurants uit dit artikel

Bistro Bis: Culinair mekka in Tongeren

Verschenen in Hot Cuisine de Pierre op 21 06 2017. Citaat:
foto restaurant Bistro Bis by Magis

Bistro Bis is meer dan een omweg waard, het is de moeite om speciaal hiervoor naar Tongeren te rijden. Ja, zelfs uit West-Vlaanderen. Prijs-kwaliteit is dit ongezien.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Bistro Bis by Magis

Gault&Millau 2017 België: Laureaten

Verschenen in eigen redactie op 07 11 2016.
foto restaurant Quadras

Op maandag 7 november maakte de culinaire gids Gault&Millau zijn laureaten voor 2017 bekend.

Lees het volledige artikel

Bekijk: restaurants uit dit artikel

Herberg De Pelgrim

Verschenen in eigen redactie op 01 09 2015.
foto eetcafé Herberg De Pelgrim

Herberg de Pelgrim is gelegen in het oud begijnhof van Tongeren. Je kan de er nog de sfeer van vroeger opsnuiven.

Dit eetcafe/brasserie wordt tegenwoordig uitgebaat door Stefan & Ine.

Meer over eetcafé Herberg De Pelgrim

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.