Restaurant Hoeilaart

Zoek een restaurant in Hoeilaart

Nieuws uit de omgeving van Hoeilaart

Gault Millau 2020 - bekroningen

Verschenen in eigen redactie op 06 11 2019.
foto restaurant Sir Kwinten

Overzicht awards Gault Millau 2020:

  • Chef van het jaar:Bert Meewis (Slagmolen - Oudsbergen
  • Gastvrouw van het Jaar: Anca Petrescu (Alexandre – Brussel)
  • Italiaanse Chef van het Jaar: Eros Tomassetti (Diverso – Westerlo)
  • Aziatisch restaurant van het Jaar: Dim Dining (Antwerpen)
  • Het mooiste terras: Le Chalet de la Forêt (Brussel)
  • Het mooiste restaurant design (nieuwe award): La Table de Maxime (Paliseul)
  • Sommelier van het Jaar: Stéphane Dardenne (L’air du temps – Liernu)
  • Dessert van het Jaar: Adriana Zafiris en Frederic Castro (Sōma – Antwerpen)
  • Brasserie van het Jaar: Les Brigittines (Brussel)
  • Gastro-bistro van het Jaar: Bistro Racine (Braine-le-Château)
  • Ambachtsman van het Jaar: Arold Bourgeois (Little Paris – Waterloo)
  • Groentegerecht van het Jaar: Benoit Dewitte (Benoit & Bernard Dewitte – Kruisem-Ouwegem)
  • Dé Nieuwkomer van het Jaar: August (Antwerpen)
  • Wijnkaart van het Jaar: Le Pilori (Ecaussinnes)
  • Bierkaart van het Jaar: De Jonkman (Brugge)
  • De "prijs & plezierverhouding" van het Jaar: Mout (Damme), Tandem (Brussel) en Le Pavillon du
    Vieux Château (Modave)
  • De 3 ontdekkingen van het Jaar: Hoeve De Bies (Voeren), Coquum (Brussel) en Antoine (Eupen)
  • De Young Chefs van het jaar: Glenn Verhasselt (Vlaanderen, Sir Kwinten – Lennik), Jean Vrijdaghs & Sebastien Hankard (Wallonië, Le Gastronome – Paliseul) - Grégoire Gillard (Brussel, Barge – Brussel)

Bekijk: restaurants uit dit artikel

Humus x Hortense

Verschenen in Be-Gusto op 18 02 2018. Citaat:
foto restaurant Hortense & Humus

Waarom niet eens gaan genieten van een volledig vegetarisch menu? Wanneer de chef van dienst Nicolas Decloedt is dan weet je dat je goed zit! Nicolas is fotograaf van opleiding maar culinair zeker niet aan zijn proefstuk toe. Zijn passie voor de keuken bracht hem al in topzaken zoals In de Wulf, Mugaritz, Bon Bon en Chalet de la Forêt.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Hortense & Humus

Aan Tafel: Le Transvaal

Verschenen in vierbordjes.be op 13 01 2018. Citaat:
foto restaurant Le Transvaal

Filet pur van Simmenthal, kalfszwezerik, kabeljauw, fazant, haas: ook in de hoofdgerechten gaat het er bourgondisch aan toe. De klassieker "fazant à la brabançonne" wordt goed uitgevoerd, met witloof, veenbes en pommes dauphines, en tot mijn genoegen krijg ik niet alleen de borst maar ook kleinere kluifstukjes geserveerd (€ 24).

Beoordeling prijs-kwaliteit: 3 bordjes (goed)

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Le Transvaal

De culinaire hoogtepunten volgens Bruno Vanspauwen: de 10 van 2017

Verschenen in De Standaard Magazine op 09 12 2017. Citaat:
foto restaurant Nona

Naar jaarlijkse gewoonte lijst Bruno Vanspauwen tien restaurants op die hem in 2017 aangenaam hebben verrast. Daarbij maakt hij geen onderscheid tussen sterrenzaken, bistro's en foodbars. Als er maar kwaliteit wordt geserveerd tegen een redelijke prijs. Liefst met een dosis creativiteit en bezieling.

De 10 restaurants: Chambre Séparée, Zet'Joe, Tero, Lunapark, Boo Raan, La Paix, De Vijf Seizoenen, U Foodbar, Nona en Troisgros (Frankrijk, www.troisgros.com).

Lees het volledige artikel (externe link)

Bekijk: restaurants uit dit artikel

MiTo

Verschenen in Goesting Vlaams-Brabant op 06 10 2017. Citaat:
foto restaurant Mito

Bovendien specialiseert MiTo - kort voor Milano/Torino - zich in pizza's. En wát voor een pizza's! De gigantische betegelde houtoven verspreidt een heerlijke geur zodra je het gezellige pand binnenstapt. Het interieur mag dan wel erg hip en stylish zijn, de smaken van het echte Italië worden gerespecteerd.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Mito

La Cevicheria

Verschenen in Goesting Vlaams-Brabant op 21 09 2017. Citaat:
foto restaurant La Cevicheria

Als het regent in Parijs, dan druppelt het in Brussel. Klopt als een bus, want na twee vestigingen in de lichtstad is er nu ook een Brussels bijhuis van La Cevicheria, gespecialiseerd in in citrussap gemarineerde rauwe vis, geopend. Het blijkt hipster hq van deze zomer te zijn.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant La Cevicheria

Ötap

Verschenen in Goesting Vlaams-Brabant op 12 09 2017. Citaat:
foto restaurant Ötap

De sfeer is verrassend gemoedelijk, de rekening schappelijk (€ 84,10) en het eten echt wel de moeite waard. Men zegge het voort, want sharing is caring, toch?

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Ötap

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.