Restaurant Herselt

Zoek een restaurant in Herselt

Nieuws uit de omgeving van Herselt

Colette: Jonge klasse!

Verschenen in Be-Gusto op 25 01 2018. Citaat:
foto restaurant Colette

Chef Thijs Vervloet en zijn team bieden de gasten een interessante kijk op de Franse keuken en combineren prachtige producten met moderne elementen. Restaurant Colette serveert een geweldige fine-ding ervaring in de Kempen in een stijlvolle setting. Thijs Vervloet heeft met succes al een reputatie weten op te bouwen waardoor het zeker de moeite is om culinair Westerlo te bezoeken.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Colette

Bert en Rita van 't Kempisch Pallet hangen koksmuts aan de wilgen.

Verschenen in Made in Kempen op 14 01 2018. Citaat:
foto restaurant 't Kempisch Pallet

Op 30 juni sluit restaurant ’t Kempisch Pallet in Zoerle-Parwijs. Uitbaters Bert en Rita Taels-Luyten gaan dan na 37 jaar met pensioen. Van die laatste maanden willen ze nog iets speciaals maken door hun klanten wekelijks een ander menu voor te schotelen. Intussen gaan ze op zoek naar een koper.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant 't Kempisch Pallet

Diverso, Westerlo

Verschenen in Goesting Antwerpen op 07 09 2016. Citaat:
foto restaurant Diverso

'Geen complexe, maar wel een smakelijke keuken', zo omschrijft Goesting magazine de kookkunsten van Eros Tomasetti in zijn restaurant Diverso te Westerlo.

 Het was een gezellige avond mede dankzij de chramante bediening, aangenaam kader en uiteraard het lekkere eten.

Beoordeling: 4 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Diverso

De Gouden Muts, Westerlo

Verschenen in Be-Gusto op 17 05 2016. Citaat:
foto restaurant De Gouden Muts

Chef Rudy Van Den Seylberg en gastvrouw Evi Soeters doen het heel goed in hun restaurant De Gouden Muts te Westerlo.

Be-Gusto proefde met het 4-gangen menu een verzorgde productkeuken, waar de chef gerecht na gerecht met voldoende verfijning inspireert.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant De Gouden Muts

Hageland scoort goed in Gault&Millau 2016

Verschenen in hln.be op 10 11 2015. Citaat:
foto restaurant Vital

Hln.be Regio Tienen maakt de balans van de prestaties die Hagelandse restaurants scoorden in de nieuwste editie van Gault&Millau.

Zes restaurants behaalden tussen 13 en 15 op 20:
De Refugie (Tienen), Fidalgo (Tienen), Al Dente (Aarschot), Bart De Bondt (Tienen), Casa Iberico (Diest), De Groene Munt (Diest).

Warm aanbevolen door Gault Millau werden Bistro Ter Bogaerde (Aarschot), De Proosdij (Diest), Kopenhagen (Tienen) en Vital (Gelrode).

Lees het volledige artikel (externe link)

Bekijk: restaurants uit dit artikel

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.