Restaurant Haaltert

Zoek een restaurant in Haaltert

In de pers: Haaltert

Getest: Apriori, Haaltert

Verschenen in june.be op 07 12 2017. Citaat:
foto restaurant Apriori

Kristof Coppens hanteert de kooktechnieken met precisie en vakmanschap, kleurt af en toe buiten de lijntjes met postmoderne spielerei, maar toont nog steeds een bijzondere liefde voor de kwaliteit van de producten waarmee hij kookt. Respect, heet dat.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Apriori

Nieuws uit de omgeving van Haaltert

Bib Gourmand 2018: 8 nieuwkomers in Vlaanderen

Verschenen in eigen redactie op 08 11 2017.
foto restaurant Plat Prefere

Er zijn 8 Vlaamse nieuwkomers in Bib Gourmand 2018:

  • Schnitzel - Antwerpen
  • Tou.Gou - Brugge
  • Signatuur - Hoogstraten
  • Het Verschil - Lede
  • Au Filet de Sole - De Panne
  • Xaler - Ronse
  • Plat Préfére - Snaaskerke
  • Faraya - Wemmel

meer info: Overzicht Bib Gourmand Benelux 2018 (pdf)

Bekijk: restaurants uit dit artikel

Cul'eau

Verschenen in Sabato-magazine De Tijd op 16 09 2017. Citaat:
foto restaurant Cul'eau

De keuken hebben de twee eigenaars van Culeau overgelaten aan Dominique Tondeurs, een geweldige kok die een Michelinster behaalde met zijn eigen restaurant.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Cul'eau

Restaurant Kelderman wordt overgenomen

Verschenen in nieuwsblad.be op 07 06 2017. Citaat:
foto restaurant Kelderman

Peter Van den Driesschen (53), die dertig jaar maître d’hotel was van restaurant Kelderman in Aalst, wordt nu zaakvoerder.

Hij neemt het sterrenrestaurant over van Belgocatering in wiens ‘strategische richting’ Kelderman niet langer past.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Kelderman

Actie Jong Keukengeweld: 1 tem. 31 maart 2017

Verschenen in eigen redactie op 13 02 2017.
foto restaurant 't Verschil

Jongeren koken voor jongeren: dat is 'Jong Keukengeweld'. 54 Vlaamse topchefs, jonger dan 35 jaar, delen hun culinair vakmanschap én hun onstuimige liefde voor Vlaamse gastronomie en lokale producten.

Ben jij tussen 18 en 30 jaar? Dan trakteren deze Jong Keukengeweld-chefs je op topgastronomie aan een voordelige prijs. Heel de maand maart betaal je voor een driegangenmenu 45 euro en voor 55 euro krijg je een driegangenmenu in restaurants met een Michelinster of een Gault&Millau-score vanaf 15/20. Vorig jaar gingen meer dan 20.000 jongeren in op het aanbod.

Peter van het project is Gert De Mangeleer, chef van driesterrenrestaurant Hertog Jan. 'Ik vind het belangrijk om de jonge garde te steunen en hen een applaus te geven voor hun onstuimige bezieling.

Magazine Jong Keukengeweld 2017

Reserveren vanaf 16 februari 2017 via www.jongkeukengeweld.be

Facebook: Facebookpagina Jong Keukengeweld

Photostream: Jong Keukengeweld / Instagram

Lees het volledige artikel

Bekijk: restaurants uit dit artikel

't Overhamme

Verschenen in Foodies First op 10 12 2016. Citaat:
foto restaurant 't Overhamme

Het hoofdgerecht, wilde eend met bloedworst, ui, rode biet en pompoen is wederom een waar schilderijtje. Het gevogelte is uitmuntend en de combinatie van smaken samen met een heerlijk sausje is top. We nemen nog de kazen, die geserveerd worden met seldersla en rabarber-kruisbesmarmalade en eindigen in schoonheid met de twee dessertjes: ‘3x vijg’ en hazelnootijs met druif, pistache en kastanje. Dit alles werd vergezeld van uitstekende, bijpassende wijnen.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant 't Overhamme

Amok, Aalst

Verschenen in Goesting Oost-Vlaanderen op 07 09 2016. Citaat:
foto koffiebar Amok

Amok te Aalst is een koffie- en wijnbar, die tevens ook dient als een fijne lunchplek en art space, creatievelingen hun werk aan de man kunnen brengen.

Geert Bouckaert van Goesting magazine beleefde er één van zijn beste lunches in jaren. Heerlijke soep, kraakvers en knapperig brood en een uiterst smakelijke salade.

Beoordeling: 4 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over koffiebar Amok

Gozar, spaans voor genieten

Verschenen in eigen redactie op 01 02 2016.
foto restaurant Gozar

In mei 2014 startte chef-kok Wim Van Damme een nieuw culinair avontuur: Gozar.

Gozar, wat Spaans is voor genieten, dekt helemaal het DNA van het huis. De locatie biedt 3 in 1: restaurant, brasserie en loungebar! 

Chef Wim Van Damme kent de klappen van de zweep en heeft heel wat horeca-ervaring.  Al meer dan twintig jaar staat hij achter het fornuis. Koken en culinair verwennen vormen zijn passie.

Het gezellige terras en de ruime parking zijn extra troeven!

Meer over restaurant Gozar

Albatros: Smakelijk volksrestaurant in Erembodegem

Verschenen in knackweekend.be op 13 01 2016. Citaat:
foto restaurant Albatros

Over de jaren heen evolueerde restaurant Albatros te Erembodegem van taverne naar volksrestaurant en bouwde een reputatie op met seizoensgebonden, tijdloze bereidingen.

KnackWeekend ging er op bezoek en herkende het vakmanschap van chef Eddie Van Maele. Geen ingewikkelde gerechten maar simpelweg smakelijk eten en royale porties.

Beoordeling keuken: 7/10.
Prijs/kwaliteit: 7/10.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Albatros

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.