Restaurant Haaltert

Zoek een restaurant in Haaltert

In de pers: Haaltert

Getest: Apriori, Haaltert

Verschenen in june.be op 07 12 2017. Citaat:
foto restaurant Apriori

Kristof Coppens hanteert de kooktechnieken met precisie en vakmanschap, kleurt af en toe buiten de lijntjes met postmoderne spielerei, maar toont nog steeds een bijzondere liefde voor de kwaliteit van de producten waarmee hij kookt. Respect, heet dat.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Apriori

Nieuws uit de omgeving van Haaltert

Bib Gourmand 2018: 8 nieuwkomers in Vlaanderen

Verschenen in eigen redactie op 08 11 2017.
foto restaurant Plat Prefere

Er zijn 8 Vlaamse nieuwkomers in Bib Gourmand 2018:

  • Schnitzel - Antwerpen
  • Tou.Gou - Brugge
  • Signatuur - Hoogstraten
  • Het Verschil - Lede
  • Au Filet de Sole - De Panne
  • Xaler - Ronse
  • Plat Préfére - Snaaskerke
  • Faraya - Wemmel

meer info: Overzicht Bib Gourmand Benelux 2018 (pdf)

Bekijk: restaurants uit dit artikel

Cul'eau

Verschenen in Sabato-magazine De Tijd op 16 09 2017. Citaat:
foto restaurant Cul'eau

De keuken hebben de twee eigenaars van Culeau overgelaten aan Dominique Tondeurs, een geweldige kok die een Michelinster behaalde met zijn eigen restaurant.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Cul'eau

Restaurant Kelderman wordt overgenomen

Verschenen in nieuwsblad.be op 07 06 2017. Citaat:
foto restaurant Kelderman

Peter Van den Driesschen (53), die dertig jaar maître d’hotel was van restaurant Kelderman in Aalst, wordt nu zaakvoerder.

Hij neemt het sterrenrestaurant over van Belgocatering in wiens ‘strategische richting’ Kelderman niet langer past.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Kelderman

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.