Restaurant Gent

Zoek een restaurant in Gent

In de pers: Gent

Libanese Snack, Gent

Verschenen in elidesc says op 18 06 2017. Citaat:
foto restaurant Libanese snack

Zalige falafel met yoghurtdip. Het valt op dat de balletjes binnenin groener zijn dan doorsnee, ik juich het gebruik van veel verse kruiden alleen maar toe!

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Libanese snack

Volta opent nieuwe topbrasserie in De Stekvogel. Deze zomer al Volta's Summer Pop-up in maisveld.

Verschenen in nieuwsblad.be op 16 06 2017. Citaat:
foto restaurant Volta

Restaurant Volta slaat zijn vleugels uit buiten Gent. Op de plaats van De Stekvogel in Merendree opent zaakvoerder Peter Vyncke tegen het eind van het jaar een nieuwe topbrasserie.

Maar eerst deze zomer knallen, met een pop-up in de mais achteraan: Volta's Summer Pop-up Camp. Van woensdag 9 augustus tot en met zondag 10 september. Reserveren kan via www.voltagent.be

Lees het volledige artikel (externe link)

restaurants uit dit artikel

Chambre Séparée, unplugged purity

Verschenen in Be-Gusto op 15 06 2017. Citaat:
foto restaurant Chambre Séparée

Wie dacht dat het tijdperk van Kobe Desramaults na In De Wulf voorbij zou zijn heeft het grondig mis. Kobe is back en hoe. Nog puurder, nog intenser, nog meer passie en met een doorgedreven focus. Als hij om de drie jaar met zo’n culinaire verrijzenis komt dan wachten ons nog vele mooie momenten.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Chambre Séparée

Janine's

Verschenen in Goesting Oost-Vlaanderen op 31 05 2017. Citaat:
foto restaurant Janine's

Misschien eerst over mijn compagnon: daar ontwaar ik een verrukkelijk uitziende Thaise salade met ferme stukken kort gebakken rund, granaatappel en een brede glimlach. Zelf krijg ik een stevige kipburger voorgeschoteld met homemade guacamole, dito tomatensalsa, een slaatje en pittig gekruide aardappelwedges.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Janine's

Eat Aly

Verschenen in Goesting Oost-Vlaanderen op 31 05 2017. Citaat:
foto restaurant Eat Aly

De inrichting is minimalistisch, maar intiem en romantisch, inclusief opera op de achtergrond en kaarsjes op tafel. Op de krijtborden merken we leuke seizoensgebonden suggesties, zoals ravioli met zalm en asperges.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Eat Aly

Pakhuis, Gent

Verschenen in Captain Critic op 29 05 2017. Citaat:
foto restaurant Pakhuis

De eerste gang volgt al snel: gebakken eendenlever met een vinaigrette van rode wijnazijn, jonge uitjes en spek, witloofscheuten en kropsla uit de biotuin, en zuurdesemcroutons. Het bord is no-nonsense gepresenteerd, maar een beetje jammer is toch wel het klein uitgevallen stuk eendenlever. Lekker, maar het had gerust wat groter mogen zijn. De vinaigrette met spekjes is smakelijk en de groenten uit de biotuin zijn lekker knapperig.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Pakhuis

Vos, Gent

Verschenen in Captain Critic op 18 05 2017. Citaat:
foto restaurant VOS

Waar vroeger lunchcafé Walry gevestigd was, bevindt zich nu al enige tijd VOS. Deels koffiebar, deels lunchplek, deels foodsharing-restaurant. Elk gerecht wordt in het midden van de tafel gezet en gedeeld per twee. Of met de woorden van VOS zelf: ‘a joy shared is a joy doubled’.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant VOS

Eat Love Lasagna volgt kippenrestaurant op

Verschenen in nieuwsblad.be op 12 05 2017. Citaat:
foto restaurant Eat Love Lasagna

“Pizza en lasagne zijn comfort food. Ze passen bij elkaar. We blijven werken met een korte keten, lokale bioboeren en bezielde producenten”, zegt Gatti. “We zullen zes lasagnes aanbieden, zowel voor vegetariërs als vleeseters. Ook de parmigiana die mijn vader destijds maakte, komt op de kaart. De prijs zal tussen 15 en 20 euro zitten. Voorgerechten en desserts trekken we door in de beide zaken. Kinderen kunnen in beide zaken een kleine pizza of lasagne krijgen.”

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Eat Love Lasagna

Table Stories

Verschenen in Captain Critic op 12 05 2017. Citaat:
foto restaurant Table Stories

Attente bediening, een aangenaam interieur en originele gerechten met verrassende combinaties van smaken en ingrediënten, en dat voor de eerlijke prijs van € 22,50.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Table Stories

Kantien, Gent

Verschenen in Goesting Oost-Vlaanderen op 27 04 2017. Citaat:
foto restaurant Kantien

Tapa na tapa verrast in positieve zin: telkens lekker, werelds en dus onze complimenten voor de chef.

Wat een plezierige plek - en dan spreek ik nog niet over het verhoogde terras met zicht op de sportieve Watersportbaan!

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Kantien

Tuana, Mariakerke

Verschenen in Goesting Oost-Vlaanderen op 26 04 2017. Citaat:
foto restaurant Tuana

Ik heb voor een klassieker gekozen: mixed grill (€ 21), met kip -en lamsbrochette, lamskotelet, köfte (lamsburger) en adana (lamsgehakt), uitstekend bereid en mooi gepresenteerd op een lei met koude en warme groenten, aardappel en rijst.

De keuken is hier echt wel in orde. Het interieur kan nog wat werk .

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Tuana

Mie Vie, Gent

Verschenen in Captain Critic op 26 04 2017. Citaat:
foto restaurant Mie Vie

De ‘caesar salad’ van Mie Vie bestaat uit ‘vegan chick pieces’, romeinse sla, preikiemen, pijpajuin, tomaat, dressing, geroosterde pittenmix en edelgist. Zoveel aanpassingen aan de klassieke versie dat de vraag rijst of je dit überhaupt nog een caesar salad mag noemen. Enkel de romeinse sla blijft namelijk over.

De kapitein wil echter niet muggenziften, en vooral niet omdat de salade zeer smakelijk blijkt te zijn. Krokante sla, een lekkere dressing waarin de aangename smaak van tahine te ontwaren valt, een absoluut heerlijke pittenmix en preikiemen die voor een pittige toets zorgen. En de ‘vegan chick pieces’? Die blijken gemaakt te zijn op basis van soja en moeten - geloof het of niet - nauwelijks onderdoen voor een stukje gebakken kipfilet.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Mie Vie

Entr, Gent

Verschenen in Goesting Oost-Vlaanderen op 25 04 2017. Citaat:
foto restaurant ENTR

Met ENTR kreeg het multiculturele ontmoetingscentrum De Centrale nu ook een volwaardig restaurant voor het grote publiek. De architect van dienst verbouwde de oude garage aan de overkant tot een hippe plek waar de diversiteit je om de oren vliegt.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant ENTR

Petrus

Verschenen in Captain Critic op 21 04 2017. Citaat:
foto eetcafé Petrus

Dat Petrus eerlijke dagelijkse kost serveert is na een test geen leugen gebleken. Het is zelfs lekkere dagelijkse kost.

De stoverij van Petrus zou Captain Critic alvast elke dag op zijn bord willen zien.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over eetcafé Petrus

Pasta La Vista

Verschenen in elidesc says op 20 04 2017. Citaat:
foto restaurant Pasta La Vista

Voor mij staat al dente spirelli met een saus gebaseerd op de klassieke witloofrolletjes in ham, een 100% Belgische versie dus. Het enige wat mij een beetje stoort is de grote hoeveelheid gedroogde kruiden als afwerking, dat zou ik thuis zelf niet durven. Wanneer ik alles onder elkaar meng, moet ik echter toegeven dat de kruiden (oregano en zo) niet overheersen.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Pasta La Vista

Mémé Gusta, Gent

Verschenen in Goesting Oost-Vlaanderen op 31 03 2017. Citaat:
foto restaurant Mémé Gusta

Nu snap ik waarom de Boxy-broers (twee bekende West-Vlaamse topchefs, red.) zulke fans zijn: de varkenswangen smelten in de mond, de paling ziet er verdomd verrukkelijk uit. Opnieuw springt het stemmige vintageservies in het oog! Trouwens ook mijn felicitaties voor het oprecht sympathieke personeel, inclusief gastvrouw Nele.

Gent zal Mémé Gusta ongetwijfeld in de armen sluiten!

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Mémé Gusta

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.