Restaurant Geel

Zoek een restaurant in Geel

Nieuws uit de omgeving van Geel

Gault Millau 2020 - bekroningen

Verschenen in eigen redactie op 06 11 2019.
foto restaurant Sir Kwinten

Overzicht awards Gault Millau 2020:

  • Chef van het jaar:Bert Meewis (Slagmolen - Oudsbergen
  • Gastvrouw van het Jaar: Anca Petrescu (Alexandre – Brussel)
  • Italiaanse Chef van het Jaar: Eros Tomassetti (Diverso – Westerlo)
  • Aziatisch restaurant van het Jaar: Dim Dining (Antwerpen)
  • Het mooiste terras: Le Chalet de la Forêt (Brussel)
  • Het mooiste restaurant design (nieuwe award): La Table de Maxime (Paliseul)
  • Sommelier van het Jaar: Stéphane Dardenne (L’air du temps – Liernu)
  • Dessert van het Jaar: Adriana Zafiris en Frederic Castro (Sōma – Antwerpen)
  • Brasserie van het Jaar: Les Brigittines (Brussel)
  • Gastro-bistro van het Jaar: Bistro Racine (Braine-le-Château)
  • Ambachtsman van het Jaar: Arold Bourgeois (Little Paris – Waterloo)
  • Groentegerecht van het Jaar: Benoit Dewitte (Benoit & Bernard Dewitte – Kruisem-Ouwegem)
  • Dé Nieuwkomer van het Jaar: August (Antwerpen)
  • Wijnkaart van het Jaar: Le Pilori (Ecaussinnes)
  • Bierkaart van het Jaar: De Jonkman (Brugge)
  • De "prijs & plezierverhouding" van het Jaar: Mout (Damme), Tandem (Brussel) en Le Pavillon du
    Vieux Château (Modave)
  • De 3 ontdekkingen van het Jaar: Hoeve De Bies (Voeren), Coquum (Brussel) en Antoine (Eupen)
  • De Young Chefs van het jaar: Glenn Verhasselt (Vlaanderen, Sir Kwinten – Lennik), Jean Vrijdaghs & Sebastien Hankard (Wallonië, Le Gastronome – Paliseul) - Grégoire Gillard (Brussel, Barge – Brussel)

Bekijk: restaurants uit dit artikel

Colette: Jonge klasse!

Verschenen in Be-Gusto op 25 01 2018. Citaat:
foto restaurant Colette

Chef Thijs Vervloet en zijn team bieden de gasten een interessante kijk op de Franse keuken en combineren prachtige producten met moderne elementen. Restaurant Colette serveert een geweldige fine-ding ervaring in de Kempen in een stijlvolle setting. Thijs Vervloet heeft met succes al een reputatie weten op te bouwen waardoor het zeker de moeite is om culinair Westerlo te bezoeken.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Colette

Restaurant Helsen wordt een foodbar

Verschenen in Made in Kempen op 29 12 2017. Citaat:
foto restaurant Helsen

De nadruk bij de nieuwe Foodbar Helsen ligt op toegankelijkheid en gezond. Van maandag tot en met donderdag zal de zaak open zijn van 11 tot 17 uur. "De nadruk ligt dan op de snelle hap en een take away. We werken met seizoenproducten en maken daar salades mee, een dikke belegde boterham, een tartaar van rund, enz. Vrijdag en zaterdag zijn we open vanaf 18 uur en dan serveren we kleine gerechten, de zogenaamde small plates. Dus niet langer menu’s met aangepaste gerechten, maar wel alles huisgemaakt."

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Helsen

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.