Restaurant Geel

Zoek een restaurant in Geel

In de pers: Geel

Actie Jong Keukengeweld: 1 tem. 31 maart 2017

Verschenen in eigen redactie op 13 02 2017.
foto restaurant La Belle

Jongeren koken voor jongeren: dat is 'Jong Keukengeweld'. 54 Vlaamse topchefs, jonger dan 35 jaar, delen hun culinair vakmanschap én hun onstuimige liefde voor Vlaamse gastronomie en lokale producten.

Ben jij tussen 18 en 30 jaar? Dan trakteren deze Jong Keukengeweld-chefs je op topgastronomie aan een voordelige prijs. Heel de maand maart betaal je voor een driegangenmenu 45 euro en voor 55 euro krijg je een driegangenmenu in restaurants met een Michelinster of een Gault&Millau-score vanaf 15/20. Vorig jaar gingen meer dan 20.000 jongeren in op het aanbod.

Peter van het project is Gert De Mangeleer, chef van driesterrenrestaurant Hertog Jan. 'Ik vind het belangrijk om de jonge garde te steunen en hen een applaus te geven voor hun onstuimige bezieling.

Magazine Jong Keukengeweld 2017

Reserveren vanaf 16 februari 2017 via www.jongkeukengeweld.be

Facebook: Facebookpagina Jong Keukengeweld

Photostream: Jong Keukengeweld / Instagram

Lees het volledige artikel

Nieuwe lunchbar in Geel draagt hart op de juiste plaats

Verschenen in Made in Kempen op 12 05 2015. Citaat:
foto restaurant Living

Met Living heeft het centrum van Geel een nieuwe lunchbar bij. Het is geen klassiek eethuis maar eentje waar enkel met lokale, bio en fairtrade producten wordt gewerkt.

Eigenares Bieke Lemmens organiseerde vroeger ontbijtdagen en creatieve workshops bij haar thuis en Living moet hierop een vervolg worden.  Je kan hier in alle rust genieten of deelnemen aan verschillende workshops rond voeding en creativiteit.

De ambitie is om uit te groeien tot dé leuke hotspot van de Kempen.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Living

Nieuws uit de omgeving van Geel

Colette: Jonge klasse!

Verschenen in Be-Gusto op 25 01 2018. Citaat:
foto restaurant Colette

Chef Thijs Vervloet en zijn team bieden de gasten een interessante kijk op de Franse keuken en combineren prachtige producten met moderne elementen. Restaurant Colette serveert een geweldige fine-ding ervaring in de Kempen in een stijlvolle setting. Thijs Vervloet heeft met succes al een reputatie weten op te bouwen waardoor het zeker de moeite is om culinair Westerlo te bezoeken.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Colette

Restaurant Helsen wordt een foodbar

Verschenen in Made in Kempen op 29 12 2017. Citaat:
foto restaurant Helsen

De nadruk bij de nieuwe Foodbar Helsen ligt op toegankelijkheid en gezond. Van maandag tot en met donderdag zal de zaak open zijn van 11 tot 17 uur. "De nadruk ligt dan op de snelle hap en een take away. We werken met seizoenproducten en maken daar salades mee, een dikke belegde boterham, een tartaar van rund, enz. Vrijdag en zaterdag zijn we open vanaf 18 uur en dan serveren we kleine gerechten, de zogenaamde small plates. Dus niet langer menu’s met aangepaste gerechten, maar wel alles huisgemaakt."

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Helsen

Diverso, Westerlo

Verschenen in Goesting Antwerpen op 07 09 2016. Citaat:
foto restaurant Diverso

'Geen complexe, maar wel een smakelijke keuken', zo omschrijft Goesting magazine de kookkunsten van Eros Tomasetti in zijn restaurant Diverso te Westerlo.

 Het was een gezellige avond mede dankzij de chramante bediening, aangenaam kader en uiteraard het lekkere eten.

Beoordeling: 4 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Diverso

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.