Restaurant Elsene

Zoek een restaurant in Elsene

In de pers: Elsene

MiTo

Verschenen in Goesting Vlaams-Brabant op 06 10 2017. Citaat:
foto restaurant Mito

Bovendien specialiseert MiTo - kort voor Milano/Torino - zich in pizza's. En wát voor een pizza's! De gigantische betegelde houtoven verspreidt een heerlijke geur zodra je het gezellige pand binnenstapt. Het interieur mag dan wel erg hip en stylish zijn, de smaken van het echte Italië worden gerespecteerd.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Mito

La Cevicheria

Verschenen in Goesting Vlaams-Brabant op 21 09 2017. Citaat:
foto restaurant La Cevicheria

Als het regent in Parijs, dan druppelt het in Brussel. Klopt als een bus, want na twee vestigingen in de lichtstad is er nu ook een Brussels bijhuis van La Cevicheria, gespecialiseerd in in citrussap gemarineerde rauwe vis, geopend. Het blijkt hipster hq van deze zomer te zijn.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant La Cevicheria

Ötap

Verschenen in Goesting Vlaams-Brabant op 12 09 2017. Citaat:
foto restaurant Ötap

De sfeer is verrassend gemoedelijk, de rekening schappelijk (€ 84,10) en het eten echt wel de moeite waard. Men zegge het voort, want sharing is caring, toch?

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Ötap

Proefwerk: Odette en Ville

Verschenen in Sabato-magazine De Tijd op 27 05 2017. Citaat:
foto restaurant Odette en ville

Met aanvaardbare prijzen, een luxueus kader en toegankelijke gerechten is Odette een ietwat brave, maar veilige haven in de horecajungle die Elsene heet.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Odette en ville

Hortense & Hummus

Verschenen in De Standaard Magazine op 29 04 2017. Citaat:
foto restaurant Hortense & Humus

Hortense & Humus is een uniek en origineel concept, maar is nog op zoek naar een uitvoering die even goed is als de intenties. Je kan als klant wel meeprofiteren van het feit dat groenten goedkoper zijn dan vlees en vis: vier en zes gerechten kosten 32 en 45 euro, wat ver beneden het marktgemiddelde ligt.

Beoordeling prijs-kwaliteit: 3 bordjes (goed)

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Hortense & Humus

Proefwerk: Luka

Verschenen in Sabato-magazine De Tijd op 08 04 2017. Citaat:
foto restaurant Luka

Het idee achter Luka is al even simpel als sterk: van 8 uur 's morgens tot 5 uur 's avonds serveert Kamala Dassantos gerechten die in al hun eenvoud toch boordevol smaak zitten.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Luka

Amen, Elsene

Verschenen in Goesting Vlaams-Brabant op 22 02 2017. Citaat:
foto restaurant Amen

Voor het hoofdgerecht gaan we de luxueuze toer op: maine-anjou rund (€ 42,50) en kalfszwezerik (37,50). De kwaliteit van de ingrediënten is onmiskenbaar. Het rundvlees smelt op m'n tong. Ge-wel-dig! Dat het perfect bleu chaud gebakken is, kunnen we enkel toejuichen. Ook de wintergroentjes erbij zien er mooi uit en zijn simpel, maar o zo lekker. Over de kalfszwezerik evenzeer enkel complimenten: krokant vanbuiten, mals vanbinnen, met een smakelijk assortiment champignons erbij.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Amen

Racines

Verschenen in De Standaard Magazine op 30 01 2017. Citaat:
foto restaurant Racines

Het concept is goed, de sfeer is goed, de producten zijn goed, de uitvoering kan beter. Meer aandacht voor lichtheid en verfijning kan hier een prima adres van maken.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Racines

Michelin Bib Gourmand 2017 - Nieuwkomers België

Verschenen in eigen redactie op 14 11 2016.

Michelin heeft de nieuwste Bib Gourmand 2017 voorgesteld. In totaal staan er 165 restaurants in België, waaronder 25 nieuwkomers.

Lees het volledige artikel

Gault&Millau 2017 België: Laureaten

Verschenen in eigen redactie op 07 11 2016.
foto restaurant Augusta

Op maandag 7 november maakte de culinaire gids Gault&Millau zijn laureaten voor 2017 bekend.

Lees het volledige artikel

En Face de Parachute, Elsene
Gespot op het web

Verschenen in eigen redactie op 03 11 2016.

Gespot op de blog 'Au goût d'Emma'
Verslag (in het Frans) over een bezoek aan restaurant En Face de Parachute te Elsene.
Lees het verslag

Meer over restaurant En Face De Parachute

Brewed by Nature: Alex Joseph, een bangelijk goeie chef

Verschenen in Hot Cuisine de Pierre op 09 10 2016. Citaat:
foto restaurant Rouge Tomate

Brewed by Nature is een pop-uprestaurant van bierproducent AB Inbev. Voor de gelegenheid hebben ze chef Alex Joseph (restaurant Rouge Tomate, Elsene) ingepalmd om de gerechten te verzorgen, uiteraard allemaal verwerkt met bier. Hot Cusine de Pierre ging er naar toe vol verwachtingen.

De lokatie was alvast top. Op de tweede verdieping van één van de oudste herenhuizen op de Grote Markt van Brussel, kreeg hij een prachtig zicht. Ook de chef liet zich van zijn beste kant zien. Heerlijke combinaties die barstten van de smaak. Ja, Alex Joseph, dat is een bangelijk goeie chef.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Rouge Tomate

Cocina, Elsene

Verschenen in Goesting Vlaams-Brabant op 07 09 2016. Citaat:
foto restaurant Côcina

Het klinkt Italiaans, de sfeer is Italiaans en de gerechten zijn Italiaans. Cocina, negozio & trattoria is de naam van het nieuwe Italiaanse eethuis te Elsene en Goesting magazine werd er getrakteerd op een authentieke Italiaanse lunch.

Op wat kleine opmerkingen na werd er genoten van heerlijke gerechten, die je echt doen smaken naar de zon!

Beoordeling: 3 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Côcina

The Avenue, Elsene

Verschenen in Goesting Vlaams-Brabant op 07 09 2016. Citaat:
foto restaurant The Avenue

Het in februari opgestarte restaurant The Avenue, in het Barsey Hotel te Elsene, blijkt meteen een voltreffer te zijn.

Goesting Vlaams-Brabant was onder de indruk van de lekkere en gebalanceerde gerechten, die perfect door chef Benjamin Masson bereid waren. Prijs-kwaliteitverhouding top hier!

Beoordeling: 4 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant The Avenue

ChezWawa, Elsene
Gespot op het web

Verschenen in eigen redactie op 11 08 2016.
foto restaurant ChezWawa

Gespot op de blog 'Au goût d'Emma'
Verslag (in het Frans) over restaurant ChezWawa te Elsene.
Lees het verslag

Meer over restaurant ChezWawa

Classico, Elsene

Verschenen in Goesting Vlaams-Brabant op 29 06 2016. Citaat:
foto restaurant Classico

Het interieur bij brasserie Classico te Elsene is heel uitnodigend. De prachtige muurschildering, de schitterende toog en de warm houten bistrotafeltjes, hier is het gezellig vertoeven.

De gerechten werden door Goesting magazine heel lekker bevonden, al konden de enkele van de scheermesjes beter gespoeld zijn.

Beoordeling: 3 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Classico

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.