Restaurant Destelbergen

Zoek een restaurant in Destelbergen

In de pers: Destelbergen

Rooselaer

Verschenen in In Search of Taste op 13 02 2018. Citaat:
foto restaurant Rooselaer

Bij het hoofdgerecht kan je steeds kiezen uit de klassieke kreeft gegrild op houtvuur of een wisselend hoofdgerecht. Dit was deze keer houtduif en daar ging ook onze keuze naar uit. Op het bord kwam naast de duif ook nog een lekkere rösti van winerkooltjes, butternut, rode biet en jus van Muscat. Dit gerecht was een schot in de roos en was samen met de reefilet de ster van de avond!

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Rooselaer

Nieuws uit de omgeving van Destelbergen

Kantien, Gent

Verschenen in Goesting Oost-Vlaanderen op 27 04 2017. Citaat:
foto restaurant Kantien

Tapa na tapa verrast in positieve zin: telkens lekker, werelds en dus onze complimenten voor de chef.

Wat een plezierige plek - en dan spreek ik nog niet over het verhoogde terras met zicht op de sportieve Watersportbaan!

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Kantien

Tuana, Mariakerke

Verschenen in Goesting Oost-Vlaanderen op 26 04 2017. Citaat:
foto restaurant Tuana

Ik heb voor een klassieker gekozen: mixed grill (€ 21), met kip -en lamsbrochette, lamskotelet, köfte (lamsburger) en adana (lamsgehakt), uitstekend bereid en mooi gepresenteerd op een lei met koude en warme groenten, aardappel en rijst.

De keuken is hier echt wel in orde. Het interieur kan nog wat werk .

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Tuana

Mie Vie, Gent

Verschenen in Captain Critic op 26 04 2017. Citaat:
foto restaurant Mie Vie

De ‘caesar salad’ van Mie Vie bestaat uit ‘vegan chick pieces’, romeinse sla, preikiemen, pijpajuin, tomaat, dressing, geroosterde pittenmix en edelgist. Zoveel aanpassingen aan de klassieke versie dat de vraag rijst of je dit überhaupt nog een caesar salad mag noemen. Enkel de romeinse sla blijft namelijk over.

De kapitein wil echter niet muggenziften, en vooral niet omdat de salade zeer smakelijk blijkt te zijn. Krokante sla, een lekkere dressing waarin de aangename smaak van tahine te ontwaren valt, een absoluut heerlijke pittenmix en preikiemen die voor een pittige toets zorgen. En de ‘vegan chick pieces’? Die blijken gemaakt te zijn op basis van soja en moeten - geloof het of niet - nauwelijks onderdoen voor een stukje gebakken kipfilet.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Mie Vie

Entr, Gent

Verschenen in Goesting Oost-Vlaanderen op 25 04 2017. Citaat:
foto restaurant ENTR

Met ENTR kreeg het multiculturele ontmoetingscentrum De Centrale nu ook een volwaardig restaurant voor het grote publiek. De architect van dienst verbouwde de oude garage aan de overkant tot een hippe plek waar de diversiteit je om de oren vliegt.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant ENTR

Petrus

Verschenen in Captain Critic op 21 04 2017. Citaat:
foto eetcafé Petrus

Dat Petrus eerlijke dagelijkse kost serveert is na een test geen leugen gebleken. Het is zelfs lekkere dagelijkse kost.

De stoverij van Petrus zou Captain Critic alvast elke dag op zijn bord willen zien.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over eetcafé Petrus

Pasta La Vista

Verschenen in elidesc says op 20 04 2017. Citaat:
foto restaurant Pasta La Vista

Voor mij staat al dente spirelli met een saus gebaseerd op de klassieke witloofrolletjes in ham, een 100% Belgische versie dus. Het enige wat mij een beetje stoort is de grote hoeveelheid gedroogde kruiden als afwerking, dat zou ik thuis zelf niet durven. Wanneer ik alles onder elkaar meng, moet ik echter toegeven dat de kruiden (oregano en zo) niet overheersen.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Pasta La Vista

Mémé Gusta, Gent

Verschenen in Goesting Oost-Vlaanderen op 31 03 2017. Citaat:
foto restaurant Mémé Gusta

Nu snap ik waarom de Boxy-broers (twee bekende West-Vlaamse topchefs, red.) zulke fans zijn: de varkenswangen smelten in de mond, de paling ziet er verdomd verrukkelijk uit. Opnieuw springt het stemmige vintageservies in het oog! Trouwens ook mijn felicitaties voor het oprecht sympathieke personeel, inclusief gastvrouw Nele.

Gent zal Mémé Gusta ongetwijfeld in de armen sluiten!

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Mémé Gusta

Rasoi, Gent

Verschenen in Goesting Oost-Vlaanderen op 31 03 2017. Citaat:
foto restaurant Rasoï

We aten vers, veel en redelijk lekker voor weinig geld, maar van de bediening en het kader gingen we niet spontaan Bollywooddansen.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Rasoï

Poer-voe, Lochristi

Verschenen in Goesting Oost-Vlaanderen op 30 03 2017. Citaat:
foto restaurant Poer-Voe

Op de kaart staan overwegend brasserieklassiekers, maar ook vegetarische gerechten.

Al bij al hebben we degelijk gegeten voor een redelijk bedrag.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Poer-Voe

Pizza Golosa

Verschenen in Captain Critic op 28 03 2017. Citaat:

De keuze aan pizza’s is dan weer wél de moeite, waarbij de pizza Luca de aandacht trekt: tomaat, mozzarella, mortadella.

Eenvoudig zoals een goeie pizza behoort te zijn, met daarbij een glas rode huiswijn. Die huiswijn blijkt best van een behoorlijke kwaliteit te zijn, een wijn met enig karakter zelfs.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Pizza Golosa

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.