Restaurant Dessel

Zoek een restaurant in Dessel

Nieuws uit de omgeving van Dessel

Actie Jong Keukengeweld: 1 tem. 31 maart 2017

Verschenen in eigen redactie op 13 02 2017.
foto restaurant 't Verschil

Jongeren koken voor jongeren: dat is 'Jong Keukengeweld'. 54 Vlaamse topchefs, jonger dan 35 jaar, delen hun culinair vakmanschap én hun onstuimige liefde voor Vlaamse gastronomie en lokale producten.

Ben jij tussen 18 en 30 jaar? Dan trakteren deze Jong Keukengeweld-chefs je op topgastronomie aan een voordelige prijs. Heel de maand maart betaal je voor een driegangenmenu 45 euro en voor 55 euro krijg je een driegangenmenu in restaurants met een Michelinster of een Gault&Millau-score vanaf 15/20. Vorig jaar gingen meer dan 20.000 jongeren in op het aanbod.

Peter van het project is Gert De Mangeleer, chef van driesterrenrestaurant Hertog Jan. 'Ik vind het belangrijk om de jonge garde te steunen en hen een applaus te geven voor hun onstuimige bezieling.

Magazine Jong Keukengeweld 2017

Reserveren vanaf 16 februari 2017 via www.jongkeukengeweld.be

Facebook: Facebookpagina Jong Keukengeweld

Photostream: Jong Keukengeweld / Instagram

Lees het volledige artikel

Bekijk: restaurants uit dit artikel

Villa Tilia, Retie

Verschenen in Koken op hakken op 28 11 2016. Citaat:
foto restaurant Villa Tilia

Ter gelegenheid van haar verjaardag beleefde Koken op Hakken een heuse culinaire hoogdag bij Hotel-restaurant Villa Tilia te Retie.

Nog voor het festijn echt begon, kwam chef Jurgen zich nog even voorstellen. Hij heeft een voorliefde voor de Italiaanse keuken en gebruikt veel mediterraanse, pure producten in zijn keuken die hij liefst op een Aziatische manier afwerkt.

Dat hij zijn metier goed onder de knie heeft, bewijst hij dan ook met zijn viergangenmenu. Een voor één super lekkere gerechten waar je hier zeker voor zou willen terugkomen.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Villa Tilia

Bistro M, Arendonk

Verschenen in Goesting Antwerpen op 05 10 2016. Citaat:
foto restaurant Bistro M

Chef Maarten Bertels van Bistro M te Arendonk maakte indruk op Marlies Beckers van Goesting magazine.

Voortreffelijke gerechten, perfect klaargemaakt en mooi gepresenteerd waren de hoofdtoon van een erg geslaagde avond. Nog enkele schoonheidsfoutjes wegwerken en de productenkennis van de heel vriendelijke ober uitbreiden en een vijfsterrenbeoordeling is een feit.

Beoordeling: 4 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Bistro M

Kan10, Kasterlee

Verschenen in Goesting Antwerpen op 06 04 2016. Citaat:
foto restaurant Kan10

Kan10 is een smaakvol ingerichte nieuwe bistro in het bos te Kasterlee.

Goesting Antwerpen liet zich verrassen door het sharing menu van chef Joppe Van Balen. Joppe is nog jong en omstuimig en durft zijn eigen stijl mee te geven. Zijn creatieve gerechten vielen erg in de smaak en de vriendelijke gastvrouw Karen De Doncker zorgde voor een uiterst aangename bediening.

Beoordeling: 4 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Kan10

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.