Restaurant Deerlijk

Zoek een restaurant in Deerlijk

Nieuws uit de omgeving van Deerlijk

Nieuwe jonge chef in restaurant Damier in Kortrijk

Verschenen in vierbordjes.be op 09 09 2017. Citaat:
foto restaurant Damier

Thijs Landuyt is ontegensprekelijk een talent. In combinatie met de lage prijzen kom je hier met het goede gevoel buiten dat men zijn best heeft gedaan voor jou. Op zich al iets wat je in een hotelrestaurant zelden overkomt.

Bekijk de vernieuwde kaart en menuformules

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Damier

Restaurant Het vliegend tapijt vlak bij Kortrijk: gastronomie in een bruin café

Verschenen in knackweekend.be op 13 06 2017. Citaat:
foto restaurant Het Vliegend Tapijt

Deze avond maakt duidelijk hoezeer een uitgebreid menu behoefte heeft aan schwung en dynamiek. Te lang wachten tussen de gerechten maakt humeurig en zuigt de energie uit de avond. Maar de charmante bediening, uitstekende match tussen de aangepaste wijnen en de gerechten en de mooie producten stemmen mild.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Het Vliegend Tapijt

Restaurant Da Franco bestaat 30 jaar en viert dat hele maand februari

Verschenen in nieuwsblad.be op 27 01 2017. Citaat:
foto restaurant Al Garda da Franco

Francesco Cottone verliet in 1973 zijn geboorteland Sicilië, kwam naar België en ging onmiddellijk aan de slag in de Parma in Leuven.

Later verhuisde hij naar Kortrijk en in 1977 werd hij zaalverantwoordelijke in het restaurant, op de huidige locatie op de Grote Markt. Sinds februari 1987 runt hij er zijn eigen restaurant Al Garda Da Franco, beter bekend als Da Franco.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Al Garda da Franco

Sebastien Ghyselen van Gastrobar Gust maakt het beste hoofdvlees van Kortrijk

Verschenen in eigen redactie op 09 01 2017.
foto restaurant Oud Walle

Welke Kortrijkse chef maakt het beste hoofdvlees?

Tijdens de tweede editie van 'Café Paté' streden 12 Kortrijkse chefs voor de titel: Matthias Speybroeck (Va et Vient), Felix Francois (Het Vliegend Tapijt), Klaas Lauwers (Hotel Messeyne), Ludovic Ghyselen (Argendael), Jurgen Maene (Fond et Fumet), Thijs Clinckemaillie (Hula), Sebastien Ververcken (Vol Ver), David Selen, Karel Callebert (Walle 111), Sebastien Ghyselen (Gastrobar Gust), Frederik Desmet (Oud Walle) en Martijn De Fauw (Damier).

Een vijfkoppige jury beoordeelde op smaak, textuur, presentatie en originaliteit. Het was een spannende strijd tussen de eerste en de tweede plaats, met slechts een half puntje verschil.

Winnaar werd Bas Ghyselen van Gastrobar Gust. Tweede werd Martijn Defauw van Restaurant Damier. Derde plaats was voor Felix Francois van Het Vliegend Tapijt.

Lees het verslag op de blog 'Hot Cuisine de Pierre'

Bekijk: restaurants uit dit artikel

Ploatse 6, Heestert

Verschenen in Goesting West-Vlaanderen op 05 10 2016. Citaat:
foto restaurant Ploatse 6

De nieuwe ontdekking van Goesting magazine is Ploatse 6 te Heestert.

Chef Jonas Adams en zijn oom serveerden heerlijke verse, huisbereide gerechten, echt om duimen en vingers bij af te likken.

Beoordeling: 5 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Ploatse 6

Jack Premium Burger

Verschenen in Goesting West-Vlaanderen op 07 09 2016. Citaat:

Op de Grote Markt te Kortrijk vinden we de gourmetburgerzaak Jack Premium Burger terug.

Birte Govarts van Goesting West-Vlaanderen en haar echtgenoot zijn alvast fan. Met plezier veroberden ze kwaliteitsvolle burgers met huisgemaakte frieten. Het vlees was perfect gegrild en de frieten hadden een krokant korstje en waren nog smeuïg vanbinnen. Voor herhaling vatbaar!

Beoordeling: 3 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Jack - Premium Burgers

Brasserie Venti, Zwevegem

Verschenen in Goesting West-Vlaanderen op 07 09 2016. Citaat:
foto restaurant Brasserie Venti

Het was voor Goesting West-Vlaanderen genieten geblazen bij Brasserie Venti te Zwevegem.

Van het Thaise voorgerecht, met welk je jezelf in het Verre Oosten waant, tot het perfect evenwichtige dessert was alles tot in de puntjes verzorgd, kraakvers en barstend van de smaak.

Beoordeling: 5 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Brasserie Venti

Ons Keuken, Kortrijk

Verschenen in elidesc says op 12 06 2016. Citaat:
foto restaurant Ons Keuken

Elidesc.com heeft heel lekker gegeten bij Ons Keuken te Kortrijk.

De Secreto was echt om er hoog mee op te lopen. Maar ook de rest van het menu viel bijzonder in de smaak. Het gerijpte vlees, de zeetong, de frieten, allemaal volgens de regels van de kunst op het bord. Een pluim voor het sympathieke koppel, chef Benny en gastvrouw Lisbeth.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Ons Keuken

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.