Restaurant De Pinte

Zoek een restaurant in De Pinte

Nieuws uit de omgeving van De Pinte

Mémé Gusta, Gent

Verschenen in Goesting Oost-Vlaanderen op 31 03 2017. Citaat:
foto restaurant Mémé Gusta

Nu snap ik waarom de Boxy-broers (twee bekende West-Vlaamse topchefs, red.) zulke fans zijn: de varkenswangen smelten in de mond, de paling ziet er verdomd verrukkelijk uit. Opnieuw springt het stemmige vintageservies in het oog! Trouwens ook mijn felicitaties voor het oprecht sympathieke personeel, inclusief gastvrouw Nele.

Gent zal Mémé Gusta ongetwijfeld in de armen sluiten!

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Mémé Gusta

Rasoi, Gent

Verschenen in Goesting Oost-Vlaanderen op 31 03 2017. Citaat:
foto restaurant Rasoï

We aten vers, veel en redelijk lekker voor weinig geld, maar van de bediening en het kader gingen we niet spontaan Bollywooddansen.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Rasoï

Sticky Fingers BBQ, Gent

Verschenen in Captain Critic op 10 03 2017. Citaat:
foto restaurant Sticky Fingers BBQ

Het leuke aan een American style barbecue- en grillrestaurant als dit is dat de sides bijna even belangrijk kunnen zijn als het hoofdgerecht zelf.

Sticky Fingers BBQ is een aanwinst voor Gent.

Even ter info... Sticky Fingers BBQ heeft ook een locatie in Leuven.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Sticky Fingers BBQ

Sofraya, Gent

Verschenen in Goesting Oost-Vlaanderen op 22 02 2017. Citaat:
foto restaurant Sofraya

Chef Leyla Kurhan neemt ons in Sofraya - Perzisch voor 'een rijk gedekte tafel waar iedereen welkom is' - mee voor een gezellige karavaan van geuren en smaken. Een midden-oosterse must voor de fans van verfijnd Turks!

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Sofraya

Greek Time

Verschenen in elidesc says op 19 02 2017. Citaat:

De mezze valt bij beiden écht in de smaak. De dips smaken huisgemaakt en dat valt ook op bij de calamares. We kennen allemaal die diepvriestoestanden, maar niets van dat bij Greek Time! Deze inktvisringen zijn zo veel beter dan hun bevroren soortgenoten. We doen onze uiterste best, toch lukt het ons niet om de schotel en de begeleidende kommen volledig leeg te eten.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Greek Time

Uitbaters cafés Millie Vanillie en Mòris runnen leescafé Krook

Verschenen in nieuwsblad.be op 16 02 2017. Citaat:
foto eetcafé Krookcafe

Bart Meyskens, Tim Seynaeve en Julien Malingreau, de mensen achter de cafés Mòris (Klein Turkije) en Millie ­Vanillie (Sint-Niklaasstraat) gaan met hun bvba MTM het leescafé van de Krook exploiteren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over eetcafé Krookcafe

Minne, Gent

Verschenen in eigen redactie op 16 02 2017.
foto restaurant Minne

Lunchrestaurant Minne, gelegen aan de Minnebrug te Gent, wordt gerund door neef en nicht, Simon en Margot, beiden kleinkinderen van de voormalige gerenommeerde patisserie Sobrie.

Margot neemt met een innemende smile professioneel de zaal waar en Simon kan zijn opleiding van Koksijde tot Barcelona niet verloochenen.

De formule is simpel: alle dagen een nieuwe dagschotel (donderdag veggy en vrijdag is visdag), verse soep, een boterham of een broodje. De ingrediënten zijn dagvers en het zuurdesem brood van Compaan kan je er niet alleen ter plekke proeven maar ook kopen.

Op zondag is er een uitgebreide brunch of ontbijt van 10 tot 13u00.

Meer over restaurant Minne

Actie Jong Keukengeweld: 1 tem. 31 maart 2017

Verschenen in eigen redactie op 13 02 2017.
foto restaurant 't Verschil

Jongeren koken voor jongeren: dat is 'Jong Keukengeweld'. 54 Vlaamse topchefs, jonger dan 35 jaar, delen hun culinair vakmanschap én hun onstuimige liefde voor Vlaamse gastronomie en lokale producten.

Ben jij tussen 18 en 30 jaar? Dan trakteren deze Jong Keukengeweld-chefs je op topgastronomie aan een voordelige prijs. Heel de maand maart betaal je voor een driegangenmenu 45 euro en voor 55 euro krijg je een driegangenmenu in restaurants met een Michelinster of een Gault&Millau-score vanaf 15/20. Vorig jaar gingen meer dan 20.000 jongeren in op het aanbod.

Peter van het project is Gert De Mangeleer, chef van driesterrenrestaurant Hertog Jan. 'Ik vind het belangrijk om de jonge garde te steunen en hen een applaus te geven voor hun onstuimige bezieling.

Magazine Jong Keukengeweld 2017

Reserveren vanaf 16 februari 2017 via www.jongkeukengeweld.be

Facebook: Facebookpagina Jong Keukengeweld

Photostream: Jong Keukengeweld / Instagram

Lees het volledige artikel

Bekijk: restaurants uit dit artikel

Bavet

Verschenen in Captain Critic op 12 02 2017. Citaat:
foto restaurant Bavet

Bavet pretendeert geen haute cuisine te zijn, dus dat er een losse cafésfeer hangt is geen probleem.

Het concept van Bavet is simpel: je kiest een saus, een portiegrootte, een soort spaghetti, kaas, één of meer toppings, en voor de liefhebbers: nog eens extra kaas om over het bord te strooien.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Bavet

Nata Lisboa

Verschenen in Captain Critic op 27 01 2017. Citaat:
foto restaurant NATA Lisboa

Een best aangenaam lunchadres volgens Captain Critic.

Nata Lisboa is een Portugese keten die nu ook een vestiging in centrum Gent geopend heeft. Op de kaart staan Portugees geïnspireerde sandwiches, slaatjes en andere Portugese specialiteiten.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant NATA Lisboa

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.