Restaurant De Pinte

Zoek een restaurant in De Pinte

Nieuws uit de omgeving van De Pinte

Pho Saigon

Verschenen in Goesting Oost-Vlaanderen op 05 10 2017. Citaat:
foto restaurant Pho Saigon

De overkant geniet intussen zichtbaar van de garnalen met Vietnamese basilicum (€ 12,50): acht mooie, doormidden gesneden jongens, krokant gewokt met partjes bloemkool, rode en gele paprika, champignons, lenteuitjes en witte kool, en opgediend met een gigantische bol rijst. Voor echte Aziatische verfijning moet je elders zijn, maar wie voor een kleine prijs wil kennismaken met Vietnam in een kommetje, weet voortaan waarheen.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Pho Saigon

Café Theâtre en Boulangerie Bloch slaan de handen in elkaar

Verschenen in eigen redactie op 04 10 2017.

Vanaf maandag 9 oktober is Bloch terug beschikbaar in het hart van de stad, op enkele passen van de Veldstraat.

Cafe Theatre, gelegen in de Schouwburgstraat nabij de Kouter, zal van maandag tot zaterdag van 8u tot 18u een ruim Bloch assortiment aanbieden.

De bar van Cafe Theatre zal gedurende de ganse dag een plek zijn om te genieten van de befaamde Bloch producten. In de ochtend kan je er ontbijten en genieten van lekkere koffiekoeken, zoals de Arad (koffiekoek met chocloade en kaneel), de Exposition (malse boterkoek gevuld met krenten) of de Bolus (Bloch specialiteit op basis van bruine suiker en rozijnen). 's Middags staan de befaamde kaasrollen van Bloch en de quiches met ham en prei op het menu. In de namiddag het klein gebak van Bloch: de Gosette (appelflap), Merveilleux, Carré Frangipan en Chocoladebol (Bloch favoriet: soezen in chocolade omhuld).

De Bloch producten kunnen ook gewoon aan de toonbank gekocht worden, zo heeft Gent er opnieuw een Bloch verkooppunt bij.

Lees ook: artikel verschenen in Het Nieuwsblad

Meer over restaurant Cafe Theatre

Gekapt

Verschenen in elidesc says op 01 10 2017. Citaat:
foto restaurant Gekapt

Ik ben zelfs al tevreden van mijn keuze alvorens ik geproefd heb… De vol-au-vent ziet er net zo uit alsof ik die thuis gemaakt heb, alleen hoef ik er geen uren voor in de keuken te staan. De zalige combi van kip, gehaktballetjes en champignons krijgt het gezelschap van puree en een bladerdeegkoekje. Ik eet mijn vol-au-vent liever zonder bouché, bijgevolg ben ik blij dat ze voor zo’n type bladerdeeg gaan bij Gekapt. We genieten beiden van onze portie dagelijkse kost en de nodige calorieën voor het tweede deel van de werkdag.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Gekapt

Bekende brasserie trakteert zichzelf na 25 jaar op totale make-over.

Verschenen in nieuwsblad.be op 27 09 2017. Citaat:

De bekende gevel en de ­gigantische terracottapot hebben plaatsgemaakt voor een strakke voorbouw in hout en glas. Brasserie Latem bestaat dit weekend vijfentwintig jaar en viert dat met een totale make-over. En met een nieuw concept. “Maar we pretenderen niet dat we een Japans restaurant zijn”, zegt chef en zaakvoerder Peter Van den Bossche.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Brasserie Latem

Bastide 71

Verschenen in Goesting Oost-Vlaanderen op 13 09 2017. Citaat:
foto restaurant Bastide 71

Conclusie? We hebben lekker gegeten in een aangename omgeving. De hedendaagse keuken van Bastide 71 is echt een aanwinst voor Deinze.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Bastide 71

't Fondueloft, Gent

Verschenen in gentlemen.be op 13 09 2017. Citaat:
foto restaurant 't Fondueloft

Het gaat heel vlot in de keuken, want kort na onze aperitiefronde zijn alle schaaltjes en kommetjes op tafel geplaatst. We zien drie verschillende soorten vleesblokjes, met daarbovenop kleurrijke rijtjes gehaktballetjes – eveneens op drie verschillende manieren bereid. De kip, het varken en het rund zien er allemaal even vers uit. Ook de vis is populair en wordt samen met frieten al snel aangevuld. Naast de gepresenteerde gebruikelijke vissoorten vindt Gentelmen het leuk om te merken dat er ook wulken en mosselen in de aanbieding zijn.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant 't Fondueloft

Barbaro

Verschenen in Goesting Oost-Vlaanderen op 12 09 2017. Citaat:
foto restaurant Barbaro

Ik lonk naar de antipasto om te delen, alleen liggen die prijzen (€ 25 à € 29) relatief hoog en aarzel ik of er daarna nog wel een pizza bij kan. De joviale uitbater van Limburgse oorsprong reikt ons echter de oplossing aan: deel één plank en vervolgens één pizza. Deal! Dus verschijnt eerst de Gustoso (€ 29) met Italiaanse charcuterie, kazen, gegrilde groenten en olijven als deelbaar voorgerecht. Het begeleidend huisgemaakt brood blijkt nog wat warm en hemels. Ook de vleesjes en kaasjes van excellente kwaliteit bevallen absoluut: denk pancetta, lardo, mortadella, denk pecorino, taleggio, gorgonzola.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Barbaro

Eat Love Lasagna

Verschenen in Goesting Oost-Vlaanderen op 12 09 2017. Citaat:
foto restaurant Eat Love Lasagna

Vrij snel laat ik mijn oog vallen op de tasting menuformule (€ 35). Ik antwoord automatisch affirmatief als de ober vraagt of we dit menu tweemaal willen. Even later kijken we verlekkerd naar een plank antipastini met fritura mista van groenten (wortel, bloemkool en aubergine) en mini-mozzarella in buikspek van Cuore di Puglia. Verder wordt de tafel gevuld met focaccia, hummus van kikkererwten en gazpacho - een Spaans omwegje. Hoef ik nog te zeggen dat dit een stevige starter is? Gelukkig smaakt alles o zo vers en huisgemaakt!

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Eat Love Lasagna

Café Congé, Gent

Verschenen in elidesc says op 03 09 2017. Citaat:
foto eetcafé Café Congé

Café Congé spaghetti: de spaghettislierten blijken perfect al dente gekookt, de saus bestaat uit heerlijk grove brokken kwaliteitsgehakt en dito stukken groenten. Ook de diepe smaak van de bolognaise zit helemaal goed. Ik geef zelfs toe dat deze spaghetti bolognaise mijn eigen thuisversie overtreft! Veel lovende woorden voor een simpel bord spaghetti.

Café Congé staat vanaf nu op de radar voor doordeweekse avonden zonder zin om te koken of zin om lang / duur te tafelen.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over eetcafé Café Congé

Naturell, Gent

Verschenen in june.be op 29 08 2017. Citaat:
foto restaurant Naturell

Hebben we met alle zintuigen gegeten? Yep. Smaak- en geurzin zaten goed, we gaven onze ogen en oren de kost en konden het niet laten om aan de verse kruiden naast ons tafeltje te zitten frunniken. Een naturelle houding, quoi.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Naturell

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.