Restaurant Bredene

Zoek een restaurant in Bredene

Nieuws uit de omgeving van Bredene

Getest: Villa de Torre

Verschenen in june.be op 13 01 2018. Citaat:
foto restaurant Villa de Torre

De Torre heeft een bevoorrecht contact met een aantal vissers en leveranciers, en kan daardoor bijvoorbeeld Oostendse platte oesters op de kaart zetten, de zgn. Ostendaises. Er zijn er maar weinig en het duurt vier jaar vooraleer ze tot wasdom komen en verkoopsklaar zijn.

Zes stuks kosten € 23,50 maar schenken je gedurende enkele minuten de zilte hemel. Dit is een product dat alleen al de omweg rechtvaardigt, een parel uit het brakke water.

Geen citroen, hoogstens een zwaai met de pepermolen en een hompje nero di seppiabrood dat met inktvisinkt werd verrijkt.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Villa de Torre

"Hoogdagen Savarin komen terug". Nieuwe uitbaters investeren in interieur en topchef.

Verschenen in hln.be op 08 12 2017. Citaat:
foto restaurant Savarin

Met Thierry Debal en Annick Dayer heeft restaurant Savarin nieuwe uitbaters. Samen met chef-kok Thierry De Clerck willen ze het restaurant terugbrengen naar de hoogdagen. “De Savarin is en blijft een begrip”, weten de zaakvoerders.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Savarin

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.