Restaurant Brasschaat

Zoek een restaurant in Brasschaat

Nieuws uit de omgeving van Brasschaat

Bistro Mature

Verschenen in Goesting Antwerpen op 05 10 2017. Citaat:
foto restaurant Bistro Mature

De Gamba Black Tiger worden op een plankje geserveerd, daarnaast een slaatje met tomaat/look (€ 20). De gamba's smaken zeker niet te droog, de frietjes hierbij zijn heerlijk. Ik krijg een portie kraakverse kabeljauw gecombineerd met tapioca/inktviskroepoek, wulken, lamsoor en dragonolie (€ 20). Voor mij een topgerecht qua uitvoering en presentatie, een sterrenrestaurant waardig. Je proeft op het juiste moment de dragonolie, de zuren van het schuim, het zilte van de lamsoren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Bistro Mature

‘Thuis’-actrice opent Thais restaurant in Antwerpen

Verschenen in gva.be op 03 09 2017. Citaat:

Sally-Jane Van ­Horenbeeck heeft al jaren een grote voorliefde voor Thailand. Midden jaren negentig maakte ze kennis met het land en werd ze er overdonderd door de lokale keuken. Ze wil haar klanten verwennen met streetfood.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant SiamSally

Aan Tafel: Bia Mara

Verschenen in De Standaard Magazine op 21 08 2017. Citaat:
foto restaurant Bia Mara

Ik ben alvast aangenaam verrast door de versheid van de kabeljauw die niet in westers maar Japans paneermeel (panko) gewenteld wordt, wat de korst lichter en luchtiger maakt (€ 12). De schijven ongeschilde aardappel, gefrituurd in plantaardige olie, hebben smaak, maar hadden meer crispy kunnen zijn. Leuk detail: ze worden gezouten met zeewier.

Lees het volledige artikel (externe link)

Bekijk: restaurants uit dit artikel

Meteen aanschuiven in nieuwe Würst-zaak: “Heel blij terug in Antwerpen te zijn”

Verschenen in gva.be op 25 07 2017. Citaat:
foto restaurant Würst Haute Dogs

Het ‘haute dog’-concept van Jeroen Meus en partners is met de Würst in de Maalderijstraat – tussen de Handschoenmarkt en de Grote Markt – toe aan zijn derde filiaal.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Würst Haute Dogs

Brasserie Bru by Suzy is verborgen parel met vakantie-allures.

Verschenen in gva.be op 18 07 2017. Citaat:
foto restaurant Brasserie Bru by Suzy

Ruim tweeënhalf jaar al heeft Suzy Jacques haar Brasserie Bru by Suzy aan het Kerkplein van Schilde-Bergen, maar nog altijd blijft deze brasserie-met-een-serieus-streepje-meer goed verborgen.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Brasserie Bru by Suzy

Gå Nord, wereldkeuken met Noord aroma

Verschenen in Be-Gusto op 18 06 2017. Citaat:
foto restaurant Gå Nord

Als eerste gerecht van het lunchmenu komt een ramen met huisgemaakte noedels. Hierbij kwartelei en plakjes correct gebakken onglet rundsvlees. Het geheel wordt op smaak gebracht met de Chinese 5-spice kruiden.

Een stukje zalm combineert de chef met fregola sarda pasta, boterboontjes, aioli en kreeftenjus. Goede cuisson van de zalm en de boterboontjes hadden nog voldoende beet. De kreeftenjus mocht nog iets krachtiger zijn.

Chef Timothy Tynes heeft duidelijk wat in zijn mars en dat toont hij al bij dit geslaagd lunchmenu.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Gå Nord

Ulcke van Zurich, Antwerpen

Verschenen in eigen redactie op 01 05 2017.
foto restaurant Ulcke Van Zurich

Het Ulcke Van Zurich ligt pal in het centrum van Antwerpen en toch afgelegen. Het dankt zijn naam aan een vrouw van lichte zeden , die rond het jaar 1500 dit pand aan de Oude Beurs bewoonde.

Ondertussen kreeg het huis een andere, meer culinaire bestemming en is “het Ulcke” voor de Antwerpenaars al meer dan 30 jaar synoniem voor gezellig tafelen in een ongedwongen sfeer.

Het warme zuiders getinte interieur, waarbij geen 2 tafels of stoelen dezelfde zijn, en de open keuken bepalen mee de eigenheid van ons charmante restaurant. De kleine maar gevarieerde kaart en de maandelijkse suggesties bieden stevige vlees- en fijne visgerechten, die door eigenaar Walter Finoulst bereid worden, maar ook slaatjes en pasta ontbreken niet.

Meer over restaurant Ulcke Van Zurich

Bistro Natuurkost, Antwerpen

Verschenen in Goesting West-Vlaanderen op 26 04 2017. Citaat:
foto restaurant Bistro Natuurkost

Ik proef van een oosterse salade met kip (€ 17). In mijn bord liggen gemarineerde groenten, waaronder sojascheuten, wortelen, rode kool, groene boontjes en komkommer, aangevuld met malse stukjes gebakken kip, die met zwarte en klassieke sesamzaadjes zijn afgewerkt. Heerlijk!

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Bistro Natuurkost

Fancy meatballs op 't Eilandje: Ball's & Glory

Verschenen in beetgraag.be op 07 04 2017. Citaat:
foto restaurant Balls and Glory @ mArkt Felix Pakhuis

Onder het motto ‘snel’, ‘lekker’ en ‘origineel’ voorziet Balls&Glory zijn klanten van een stevige maaltijd.

Hoe dan ook, dat is onze ervaring! Perfect dus voor een snelle hap tijdens je werkweek of een stevige start vooraleer je op stap gaat tijdens het weekend.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Balls and Glory @ mArkt Felix Pakhuis

Savage Dining, Antwerpen

Verschenen in elidesc says op 27 02 2017. Citaat:
foto restaurant Savage

De keuze viel op de Lobster Roll, een klassieker uit de USA.

"De kreeft zelf smaakt wel, alleen denk ik dat dit edele beestje meer eer verdient dan koud in een briochebrood gepropt te worden. Ik hou het in de toekomst toch bij de zuiverdere bereidingen van kreeft: gehalveerd en daarna de oven in of de barbecue op. Sorry, Savage!"

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Savage

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.