Restaurant Brasschaat

Zoek een restaurant in Brasschaat

Nieuws uit de omgeving van Brasschaat

Nieuw in Antwerpen: hotel en restaurant FRANQ

Verschenen in Avocado van de duivel op 28 12 2017. Citaat:

Voor het hoofdgerecht neem ik een echte klassieker, piekfijn gebracht: Tournedos Rossini van Galloway rund, met een kommetje pommes pont neufs en een slaatje bij. Niet echt materiaal voor mijn vegetarische vriendin, zij is blij met haar 3 bereidingen van eekhoorntjesbrood met doyenné de comice en gepekeld mosterdzaad. De rode wijn die erbij geserveerd wordt is van hetzelfde wijnhuis Terre Noble, ditmaal van Merlot druiven, lekkere wijnen!

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Franq

Aan Tafel: In de balans

Verschenen in De Standaard Magazine op 20 11 2017. Citaat:
foto restaurant In de balans

In De Balans brengt een evenwichtige, Frans geïnspireerde keuken met uitheemse accenten, en ook aandacht voor de vegetarische minderheden.

Het professionalisme is op alle vlakken merkbaar, maar ik miste, zowel in de zaal als in de keuken, wat pit en schwung.

Beoordeling prijs-kwaliteit: 3 bordjes (goed).

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant In de balans

‘Thuis’-actrice opent Thais restaurant in Antwerpen

Verschenen in gva.be op 03 09 2017. Citaat:

Sally-Jane Van ­Horenbeeck heeft al jaren een grote voorliefde voor Thailand. Midden jaren negentig maakte ze kennis met het land en werd ze er overdonderd door de lokale keuken. Ze wil haar klanten verwennen met streetfood.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant SiamSally

Aan Tafel: Bia Mara

Verschenen in De Standaard Magazine op 21 08 2017. Citaat:
foto restaurant Bia Mara

Ik ben alvast aangenaam verrast door de versheid van de kabeljauw die niet in westers maar Japans paneermeel (panko) gewenteld wordt, wat de korst lichter en luchtiger maakt (€ 12). De schijven ongeschilde aardappel, gefrituurd in plantaardige olie, hebben smaak, maar hadden meer crispy kunnen zijn. Leuk detail: ze worden gezouten met zeewier.

Lees het volledige artikel (externe link)

Bekijk: restaurants uit dit artikel

Meteen aanschuiven in nieuwe Würst-zaak: “Heel blij terug in Antwerpen te zijn”

Verschenen in gva.be op 25 07 2017. Citaat:
foto restaurant Würst Haute Dogs

Het ‘haute dog’-concept van Jeroen Meus en partners is met de Würst in de Maalderijstraat – tussen de Handschoenmarkt en de Grote Markt – toe aan zijn derde filiaal.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Würst Haute Dogs

Bistro Natuurkost, Antwerpen

Verschenen in Goesting West-Vlaanderen op 26 04 2017. Citaat:
foto restaurant Bistro Natuurkost

Ik proef van een oosterse salade met kip (€ 17). In mijn bord liggen gemarineerde groenten, waaronder sojascheuten, wortelen, rode kool, groene boontjes en komkommer, aangevuld met malse stukjes gebakken kip, die met zwarte en klassieke sesamzaadjes zijn afgewerkt. Heerlijk!

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Bistro Natuurkost

Burchthoeve 't Withof, Wommelgem

Verschenen in Goesting Antwerpen op 07 12 2016. Citaat:
foto restaurant Burchthoeve 't Withof

Een nieuwe plek om te tafelen is Burchthoeve 't Withof te Wommelgem, gevestigd in een 15de eeuwse hoeve.

De kaart die Goesting Antwerpen te zien kreeg, was correct samengesteld met verscheidene gerechten uit de klassieke keuken die een nieuwe toets kregen. De jonge chef maakte indruk. Zowel qua presentatie als smaak zit je hier nu al in ware feeststemming.

Beoordeling: 4 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Burchthoeve 't Withof

De Godevaart in een nieuw jasje

Verschenen in beetgraag.be op 15 07 2016. Citaat:
foto restaurant De Godevaart

Ook beetgraag.be proefde van het vernieuwde Godevaart te Antwerpen.

Behalve het nieuwe interieur, dat nog meer de nadruk legt op comfort, was het opmerkelijk hoe de chef terugvalt op het pure eerlijke eten, de essentie. De 4-gangen menu viel dan ook erg in de smaak.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant De Godevaart

Pho 61, Antwerpen

Verschenen in Buitenshuis op 18 05 2016. Citaat:
foto restaurant Pho61

Pho 61 te Antwerpen heeft er een nieuwe fan bij. Blogster Lori van buitenshuis.com heeft het misschien moeilijk om de namen van de gerechten te onthouden maar de smaken herinnert ze zich des te meer. Hemels!

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Pho61

Soekmekaar, Antwerpen

Verschenen in Goesting Antwerpen op 04 05 2016. Citaat:
foto restaurant Soekmekaar

Soekemaar is een nieuw ontbijt- en lunchrestaurant te Antwerpen, waar bedenkster Lien Kockelbergh smaken uit de hele wereld wil samenbrengen.

En dat blijkt nogal heel goed te lukken. Goesting Antwerpen proefde een grote waaier aan uiteenlopende wereldse gerechten en noemt Soekmekaar een geweldige smaakervaring!

Beoordeling: 4 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Soekmekaar

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.