Restaurant Brakel

Zoek een restaurant in Brakel

In de pers: Brakel

Aan Tafel: De Vijf Seizoenen

Verschenen in De Standaard Magazine op 25 01 2018. Citaat:
foto restaurant De Vijf Seizoenen

Onder het motto 'een goede kok kan in drie gangen overtuigen' bestelde ik het kleinste menu voor 45 euro. En het was overtuigend. Allemaal wondermooi van presentatie, verfijnd en precies, meticuleus gedoseerd, licht en natuurlijk, zonder enige artificiële truc.

Jonas en Laurence Haegeman zijn toptalenten in wording, met bovendien een gezonde visie op voeding en gastronomie. 

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant De Vijf Seizoenen

Nieuws uit de omgeving van Brakel

Les Soeurs Louise

Verschenen in Goesting Oost-Vlaanderen op 18 07 2017. Citaat:
foto eetcafé Taverne Louise - Les Soeurs Louise

De ontvangst is al even warm als het interieur, een voorbode van de bediening: attent, professioneel en super efficiënt. Aan menukaarten doen ze hier niet. Wat de pot schaft, staat gekalkt op krijtborden die de obers met veel zwier tot aan je tafel schuiven. De zussen Louise - ze heten eigenlijk Ann en Katrien - serveren een klein, wisselend aanbod van klassieke bistrogerechten, bereid met dagverse, artisanale kwaliteitsproducten.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over eetcafé Taverne Louise - Les Soeurs Louise

Actie Jong Keukengeweld: 1 tem. 31 maart 2017

Verschenen in eigen redactie op 13 02 2017.
foto restaurant 't Verschil

Jongeren koken voor jongeren: dat is 'Jong Keukengeweld'. 54 Vlaamse topchefs, jonger dan 35 jaar, delen hun culinair vakmanschap én hun onstuimige liefde voor Vlaamse gastronomie en lokale producten.

Ben jij tussen 18 en 30 jaar? Dan trakteren deze Jong Keukengeweld-chefs je op topgastronomie aan een voordelige prijs. Heel de maand maart betaal je voor een driegangenmenu 45 euro en voor 55 euro krijg je een driegangenmenu in restaurants met een Michelinster of een Gault&Millau-score vanaf 15/20. Vorig jaar gingen meer dan 20.000 jongeren in op het aanbod.

Peter van het project is Gert De Mangeleer, chef van driesterrenrestaurant Hertog Jan. 'Ik vind het belangrijk om de jonge garde te steunen en hen een applaus te geven voor hun onstuimige bezieling.

Magazine Jong Keukengeweld 2017

Reserveren vanaf 16 februari 2017 via www.jongkeukengeweld.be

Facebook: Facebookpagina Jong Keukengeweld

Photostream: Jong Keukengeweld / Instagram

Lees het volledige artikel

Bekijk: restaurants uit dit artikel

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.