Restaurant Borsbeek

Zoek een restaurant in Borsbeek

Nieuws uit de omgeving van Borsbeek

The butcher’s son: pure gastronomie

Verschenen in Be-Gusto op 02 04 2018. Citaat:
foto restaurant The Butcher's Son

Bij the butcher’s son kan je zowel terecht voor een uitgebreid arsenaal aan degustaties maar ook voor een bezoek met één hoofdgerecht. De losse en ongedwongen sfeer in combinatie met de constante kwaliteit maken the butcher’s son één van de succesformules in de Stadsbrouwerij!

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant The Butcher's Son

De Troubadour

Verschenen in Be-Gusto op 08 12 2017. Citaat:
foto restaurant De Troubadour

John Verbeeck maakt van op restaurant gaan net dat tikkeltje meer. Hij is een chef die tijdens de service goedlachs tussen de tafels paradeert en de sfeer kracht bijzet met grappige oneliners. In het bord vinden we tegenwoordig een meer verfijnde avant garde keuken zonder dat het vers seizoensproduct verloochend wordt. Reken daarbij een interessante wine pairing en een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding en we weten weer waarom we retro gaan in de Antwerpse Driekoningenstraat!

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant De Troubadour

Koreaans lunchen bij Table d’Ho

Verschenen in Avocado van de duivel op 12 11 2017. Citaat:

Als ons hoofdgerecht verschijnt zijn we zonder meer onder de indruk: een gigantische bamboe plank met daarop een gloeihete stenen kom, rijkelijk gevuld met rijst, groentjes, reepjes ei, het gemarineerd rundsvlees en een chilisausje. We krijgen de opdracht om de kom snel te mengen met onze stokjes. Dan worden alle smaken mooi verdeeld en krijg je onderaan een krokant korstje door het contact met de hete kom. Rondom de kom staan nog potjes met ‘banchan’, dat zijn Koreaanse bijgerechtjes. Met uiteraard de onmisbare kimchi, opgelegde komkommer en raap, sojascheuten en een pompoensoepje. Een kleurrijk geur- en smaakfestijn!

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Table d'Ho

De kracht van eigen kweek in restaurant Condacum

Verschenen in gva.be op 11 08 2017. Citaat:
foto restaurant Condacum

Op een haar na was Yvan Janssens van restaurant Condacum groentekok van het jaar. Hij kreeg wel de prijs voor de meeste groenten en fruit op het bord, een pluim voor de nieuwe stijl van deze brasserie met restaurantallures.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Condacum

Mon

Verschenen in Goesting Antwerpen op 19 07 2017. Citaat:
foto restaurant Mon

In het 19de-eeuwse koetshuis van Hof ter Beke opende de tweede vestiging van Món. De menukaart is identiek, maar het verbouwde kasteel biedt een enorme meerwaarde.

Het verpauperde kasteel en aanpalend koetshuis kregen een grondige renovatie. Een glazen volume verbindt de twee panden en langs de slotgracht werd een strakke glazen galerij gebouwd waar het restaurant een plek kreeg, met zicht op het groen, de eenden en de waterkippen die in het water scharrelen.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Mon

Black Smoke Rooftop

Verschenen in Goesting Antwerpen op 17 07 2017. Citaat:
foto restaurant Black Smoke

We bestellen nogmaals de heerlijk gekoelde cocktail en enkele sharing platters: Black Smoke bitterballen deluxe (€ 10) en Here fishy fishy platter (€ 26). De bitterballen hebben een heerlijk krokant omhulsel en zijn gevuld met traaggegaard, gerookt vlees met Duvel. Het dipsausje is een Carolina mosterdsaus, een originele barbecuesaus. De visschotel bestaat uit een slaatje van gegrilde octopus, koud gerookte zalm met gemarineerde venkel en limoengel en gerookte kabeljauw in dipvorm (met zure room, verse kruiden en jalapenopepers) dat je met crackers, grissini en ingemaakte groenten kan opsmullen. Dit is genieten in de overtreffende trap.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Black Smoke

Kook- en wijnatelier Petit Cuistot in Lier: autodidact met talent

Verschenen in knackweekend.be op 09 05 2017. Citaat:
foto restaurant Petit Cuistot

Originele bewerkingen en verrassende presentaties met respect voor het hoofdproduct: kook- en wijnatelier Petit Cuistot is zeker de omweg waard.

Nils Proost benadert het hoofdproduct met respect en zoekt naar originele bewerkingen en verrassende presentaties van de groentegarnituren. Het eten is smakelijk en persoonlijk.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Petit Cuistot

Proefwerk: Da Fellini

Verschenen in Sabato-magazine De Tijd op 29 04 2017. Citaat:
foto restaurant Da Fellini

Chef Ivan Di Rose, jarenlang het gezicht van La Terrazza in Wilrijk was na de start wat overspoeld door het succes, maar op een rustige moment is het genieten.

De Italiaanse gerechten zijn simpel en goed!

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Da Fellini

Sail & Anchor, Antwerpen

Verschenen in Avocado van de duivel op 12 04 2017. Citaat:
foto restaurant Sail & Anchor

Gastvrouw Marijke ontvangt ons hartelijk met zowaar Britse bubbels: Bolney Bubbly uit Sussex. Sprankelend en verrassend goed (let op, “voor een Britse wijn” heb ik niet gezegd he).

Marijke stelt ons het menu voor, dat handig op een kaartje genoteerd staat in een envelopje. Net als bij voorganger Veranda krijg je hier een vast meergangenmenu, met aangepaste wijnen, bieren, ciders, sapjes, thees óf infusies.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Sail & Anchor

Proefwerk: Salto

Verschenen in Sabato-magazine De Tijd op 04 03 2017. Citaat:
foto restaurant Salto

Met borden vol smaak, een toffe sfeer en zachte prijzen is Salto een plek zoals er meer moeten zijn: je eet hier voor hetzelfde geld als in een ordinaire brasserie en het is er zoveel beter.

Laagdrempelig, sympathiek en niet duur.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Salto

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.