Restaurant Borsbeek

Zoek een restaurant in Borsbeek

Nieuws uit de omgeving van Borsbeek

De kracht van eigen kweek in restaurant Condacum

Verschenen in gva.be op 11 08 2017. Citaat:
foto restaurant Condacum

Op een haar na was Yvan Janssens van restaurant Condacum groentekok van het jaar. Hij kreeg wel de prijs voor de meeste groenten en fruit op het bord, een pluim voor de nieuwe stijl van deze brasserie met restaurantallures.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Condacum

Mon

Verschenen in Goesting Antwerpen op 19 07 2017. Citaat:
foto restaurant Mon

In het 19de-eeuwse koetshuis van Hof ter Beke opende de tweede vestiging van Món. De menukaart is identiek, maar het verbouwde kasteel biedt een enorme meerwaarde.

Het verpauperde kasteel en aanpalend koetshuis kregen een grondige renovatie. Een glazen volume verbindt de twee panden en langs de slotgracht werd een strakke glazen galerij gebouwd waar het restaurant een plek kreeg, met zicht op het groen, de eenden en de waterkippen die in het water scharrelen.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Mon

Kook- en wijnatelier Petit Cuistot in Lier: autodidact met talent

Verschenen in knackweekend.be op 09 05 2017. Citaat:
foto restaurant Petit Cuistot

Originele bewerkingen en verrassende presentaties met respect voor het hoofdproduct: kook- en wijnatelier Petit Cuistot is zeker de omweg waard.

Nils Proost benadert het hoofdproduct met respect en zoekt naar originele bewerkingen en verrassende presentaties van de groentegarnituren. Het eten is smakelijk en persoonlijk.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Petit Cuistot

Proefwerk: Da Fellini

Verschenen in Sabato-magazine De Tijd op 29 04 2017. Citaat:
foto restaurant Da Fellini

Chef Ivan Di Rose, jarenlang het gezicht van La Terrazza in Wilrijk was na de start wat overspoeld door het succes, maar op een rustige moment is het genieten.

De Italiaanse gerechten zijn simpel en goed!

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Da Fellini

Proefwerk: Salto

Verschenen in Sabato-magazine De Tijd op 04 03 2017. Citaat:
foto restaurant Salto

Met borden vol smaak, een toffe sfeer en zachte prijzen is Salto een plek zoals er meer moeten zijn: je eet hier voor hetzelfde geld als in een ordinaire brasserie en het is er zoveel beter.

Laagdrempelig, sympathiek en niet duur.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Salto

Bistro Camille neemt vliegende start onder ervaren zaakvoerders

Verschenen in gva.be op 28 10 2016. Citaat:

Het voormalige restaurant De Suggestie is overgenomen en omgedoopt naar Bistro Camille.

Michael Schah en Ralf Ponickau, die al zo'n 40 jaar keukenervaring heeft, zijn de nieuwe eigenaars. Het restaurant werd verbouwd en de visibiliteit naar de buurt werd vergroot met een mooi logo. Het interieur oogt strak maar gezellig en naar de zomer toe zijn er plannen om een mooi terras te voorzien.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Bistro Camille

La Vecchia Stazione, Ranst

Verschenen in Goesting Antwerpen op 06 04 2016. Citaat:
foto restaurant La Vecchia Stazione

La Vecchia Stazione te Ranst is een Italiaans restaurant uitgebaat door moeder en dochter Capra.

Met 28 soorten pizza's hebben ze een heel uitgebreide kaart en is het wat moeilijk kiezen. Goesting Antwerpen kan wel terugblikken op een geslaagd etentje met autethieke Italiaanse gerechten, al kan er nog aan de presentatie gewerkt worden.

Beoordeling: 3 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant La Vecchia Stazione

Bistro Vintage signé Nuance – Inspired by Thierry Theys

Verschenen in Kris Kookt op 16 03 2016. Citaat:
foto restaurant Bistro Vintage

Bistro Vintage, geopend door Thierry Theys, te Kontich is een klassezaak met een gestileerd en sereen interieur.

Kris Kookt koos het prachtig 5-gangenmenu dat men niet direct zou linken aan de naam 'Bistro'. De nieuwe chef Bart Van Wijmelbeke scoort er heel goede punten mee. Klassieke gerechten worden vernieuwend geserveerd en kwaliteit staat hier duidelijk centraal.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Bistro Vintage

De Pistache, Aartselaar

Verschenen in Goesting Antwerpen op 10 02 2016. Citaat:
foto restaurant De Pistache

De Pistache te Aartselaar is de nieuwe stek van Dimitri Stouraitis. Het is een trendy restaurant met vooral zuiders getinte gerechten.

Dirk De Schutter, voor Goesting Antwerpen, beleefde er zonder meer een aangename avond. Een gezellig ingericht restaurant met lekker eten en goede wijnen.

Beoordeling: 3 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant De Pistache

Hove Centraal, Hove

Verschenen in Goesting Antwerpen op 10 02 2016. Citaat:
foto restaurant Hove Centraal

De nieuwe brasserie Hove Centraal te Hove is hedendaags ingericht, heeft een groot terras en biedt een brede waaier aan gerechten aan.

Goesting magazine Antwerpen kreeg royale porties maar sommige gerechten misten wat verfijning. De garnaalkroket was lekker, met een krokante korst en goede vaste vulling.

Beoordeling: 3 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Hove Centraal

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.