Restaurant Borgloon

Zoek een restaurant in Borgloon

In de pers: Borgloon

Actie Jong Keukengeweld: 1 tem. 31 maart 2017

Verschenen in eigen redactie op 13 02 2017.
foto restaurant Mondevino

Jongeren koken voor jongeren: dat is 'Jong Keukengeweld'. 54 Vlaamse topchefs, jonger dan 35 jaar, delen hun culinair vakmanschap én hun onstuimige liefde voor Vlaamse gastronomie en lokale producten.

Ben jij tussen 18 en 30 jaar? Dan trakteren deze Jong Keukengeweld-chefs je op topgastronomie aan een voordelige prijs. Heel de maand maart betaal je voor een driegangenmenu 45 euro en voor 55 euro krijg je een driegangenmenu in restaurants met een Michelinster of een Gault&Millau-score vanaf 15/20. Vorig jaar gingen meer dan 20.000 jongeren in op het aanbod.

Peter van het project is Gert De Mangeleer, chef van driesterrenrestaurant Hertog Jan. 'Ik vind het belangrijk om de jonge garde te steunen en hen een applaus te geven voor hun onstuimige bezieling.

Magazine Jong Keukengeweld 2017

Reserveren vanaf 16 februari 2017 via www.jongkeukengeweld.be

Facebook: Facebookpagina Jong Keukengeweld

Photostream: Jong Keukengeweld / Instagram

Lees het volledige artikel

Nieuws uit de omgeving van Borgloon

Bistro Bis: Culinair mekka in Tongeren

Verschenen in Hot Cuisine de Pierre op 21 06 2017. Citaat:
foto restaurant Bistro Bis by Magis

Bistro Bis is meer dan een omweg waard, het is de moeite om speciaal hiervoor naar Tongeren te rijden. Ja, zelfs uit West-Vlaanderen. Prijs-kwaliteit is dit ongezien.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Bistro Bis by Magis

Vier nieuwe leden JRE

Verschenen in eigen redactie op 09 03 2017.
foto restaurant Maison D.

Maandag 6 maart heeft JRE haar vier nieuwe leden voorgesteld: restaurant Zoethout in Wellen (chef-kok Laurens Snykers), Maison D. In Ronse (Didier Bourdeaux) , restaurant L'envie in Zwevegem (chef-kok David Grosdent) en Altermezzo in Tongeren (chef-kok) Jo Grootaers.

De vereniging van jonge restauranthouders JRE brengt chefs van 23 tot 49 jaar oud samen, telt 30 leden in België en zo'n 320 over heel Europa.

Bekijk: restaurants uit dit artikel

Op culinair weekend bij Vous Lé Vous

Verschenen in Koken op hakken op 14 10 2016. Citaat:
foto restaurant Vous Lé Vous

Koken op Hakken ging op culinair weekend bij Vous Lé Vous te Wimmertingen en het werd een weekend om niet snel te vergeten.

Vanaf het onthaal tot het einde van hun bezoek werden ze in de watten gelegd met ondermeer een 3-gangen diner op vrijdagavond, een gastronomisch 6 gangen diner op zaterdagavond en een ontbijt op zondagochtend. De gerechten waren stuk voor stuk pareltjes en de smaken zaten helemaal juist.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Vous Lé Vous

Herberg De Pelgrim

Verschenen in eigen redactie op 01 09 2015.
foto eetcafé Herberg De Pelgrim

Herberg de Pelgrim is gelegen in het oud begijnhof van Tongeren. Je kan de er nog de sfeer van vroeger opsnuiven.

Dit eetcafe/brasserie wordt tegenwoordig uitgebaat door Stefan & Ine.

Meer over eetcafé Herberg De Pelgrim

Gault&Millau bekroont Lucie & Jimmy

Verschenen in hln.be op 12 11 2014. Citaat:
foto restaurant Lucie & Jimmy

Het Tongerse restaurant 'Lucie & Jimmy' is één van de drie Limburgse nieuwkomers in de Gault&Millau-gids dit jaar. Een mooie culinaire bekroning voor het koppel, dat enkele jaren geleden nog de eindoverwinning in 'Mijn Restaurant' door de vingers zag glippen.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Lucie & Jimmy

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.