Restaurant Bilzen

Zoek een restaurant in Bilzen

Nieuws uit de omgeving van Bilzen

Chef-kok Jo Grootaers kookt 8 weken op TV.

Verschenen in tvl.be op 27 05 2016. Citaat:
foto restaurant Altermezzo

Gedurende 8 weekends kookt Jo Grootaers, chef-kok restaurant Altermezzo, makkelijke en lekkere gerechtjes op TV Limburg.

Meer over restaurant Altermezzo

Actie Jong Keukengeweld: oktober 2015 & maart 2016

Verschenen in eigen redactie op 15 09 2015.
foto restaurant Brasserie Boulevard blvd.

‘Jong Keukengeweld’, de imagocampagne die jongeren van topgastronomie aan betaalbare prijzen laat genieten, loopt voortaan over acht in plaats van zes weken.  De eerste periode loopt van 1 oktober tot en met 31 oktober 2015. De tweede periode loopt van 1 maart tot 31 maart 2016.

Jong Keukengeweld, dat zijn 58 topchefs jonger dan 35 jaar die Vlaanderen in binnen- en buitenland als gastronomische topbestemming op de kaart moeten zetten. Vorig jaar gingen meer dan 9.000 jongeren in op het aanbod om voor 45 euro te genieten van een driegangenmenu bij een van de geselecteerde restaurants of 55 euro bij sterrenrestaurants (Michelin) of rapporthouders van minstens 15/20 bij GaultMillau.

Magazine Jong Keukengeweld 2016

Info: Facebookpagina Jong Keukengeweld

Photostream: Visit Flanders / Flickr

Lees het volledige artikel

Bekijk: restaurants uit dit artikel

Mélange, Genk

Verschenen in Charl'eat op 17 12 2014. Citaat:
foto restaurant Mélange

"Niets dan lof over de Mélange! Een restaurant dat haar naam niet gestolen heeft want het is een mix van op restaurant gaan en eigenlijk ook een beetje thuiskomen. Hier heerst een sfeer 'van niets moet, alles mag' gecombineerd met overheerlijk eten. We mogen ons in België gelukkig prijzen met de warme glimlach die Mark ons biedt, en de gouden handen van Inge die telkens weer lekker eten op tafel toveren."

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Mélange

De Waterburcht, Millen

Verschenen in Charl'eat op 09 07 2014. Citaat:
foto restaurant De Waterburcht

"Om te eten koos ik voor garnaalkroketjes met als supplement frietjes. De garnaalkroketjes waren dan wel niet huisgemaakt maar dat is hen zeker en vast vergeven want lekker waren ze. Bovendien kreeg ik er een uitgebreid slaatje bij. De frietjes waren helaas veel te vettig maar toch heeft deze maaltijd mij gesmaakt!"

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant De Waterburcht

Smokkelhoeve
Videovoorstelling

Verschenen in eigen redactie op 19 05 2014.

Bron: YouTube.com

Meer over restaurant Smokkelhoeve

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.